Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

as visada galvojau, kad tikrai nesidesiu jokiu rutu, bet visgi maza sakele manau segesiu g.gif Nes tai visgi lietuviska, tradiciska ir tt. Su jokia nekaltybe rutos man neasocijuojasi, jau buvo cia rasyta, tad nebesikartosiu, bet galvoju viena karta gyvenime segedama rutas manau tikrai nenumirsiu ax.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau be vainikėlio smile.gif Pasakiau mamai, o ji sake, kaip nori taip ir daryk biggrin.gif Anyta net ir nežinojo ir visai nepastebėjo nieko. biggrin.gif
Atsakyti
o as buvau su rutu vainikeliu. Is pradziu dar galvojau ar detis, ar ne, nors turejau, tiksliau anyta buvo juo pasirupinusi. taciau mano pirsliene patare segtis ji. Labai dziaugiuosi, kad segejau, nes po 12 val pirsliene labai grazius zodziu pasake apie rutas, padovanojo labai grazia dezute, idejo rutas mano, ir iteike mano vyrui, kad jas saugotu thumbup.gif Dabar laikau tas rutas toj dezutej susidziovinusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 10 03, 12:17)
o as buvau su rutu vainikeliu. Is pradziu dar galvojau ar detis, ar ne, nors turejau, tiksliau anyta buvo juo pasirupinusi. taciau mano pirsliene patare segtis ji. Labai dziaugiuosi, kad segejau, nes po 12 val pirsliene labai grazius zodziu pasake apie rutas, padovanojo labai grazia dezute, idejo rutas mano, ir iteike mano vyrui, kad jas saugotu  thumbup.gif  Dabar laikau tas rutas toj dezutej susidziovinusi  ax.gif

Man irgi lygiai taip pat buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
As kazkaip irgi pries vainikelio uzsidejima. Kai pasakiau savo mamai, kad nesidesiu, ji nenormaliai sureagavo. protest.gif Is jos to nesitikejau, nes ji tokia siuolaikiska... g.gif Tai taip ir nzn, ar bus jis ar ne. Man biski kvailoka, bet... mama pradejo aiskint, kad jis labiau kaip simbolis ir t.t. Na, sutinku, bet vis tiek man juokinga paciai ji detis... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 10 03, 11:10)
As kazkaip irgi pries vainikelio uzsidejima. Kai pasakiau savo mamai, kad nesidesiu, ji nenormaliai sureagavo.  protest.gif Is jos to nesitikejau, nes ji tokia siuolaikiska...  g.gif Tai taip ir nzn, ar bus jis ar ne. Man biski kvailoka, bet... mama pradejo aiskint, kad jis labiau kaip simbolis ir t.t. Na, sutinku, bet vis tiek man juokinga paciai ji detis... blink.gif

as irgi neplanuoju detis rutu vainikelio. kazkaip nezinau...pagal simbolika visai netiktu kaip ir ax.gif ...o siaip kad tik taip dare ansksciau ir daro kiti - nepatinka man taip.
nemanau kad mama priestaraus, nei busimoji anyta...o jei ir priestaraus, tai paburbes ir nustos tongue.gif . Juk gi suauge zmones esam ir srendimus galim priimt
Atsakyti
pas mane buvo rutu sakele,kuria mama prisege po nuometu ir jos net nesimane.
o pries tai buvau pries rutu vainikeli
Atsakyti
Nu man irgi nepatinka ir nesideciau siaip to vainikelio, bet labai fainiai musu giminej iprasta, kiek zinau, ta vainikeli po to palaidoti...nu tokias stilizuotas laidotuves padaro:) :liuks labai Arba nesidesiu, o tik patom issitrauksiu ir palaidosim tongue.gif
Atsakyti
g.gif Praejus vestuvems, mano poziuris i si vainiko reikala kinta, nedaug, bet kinta. Kazkaip esu linkusi kuo tvirciau manyti, kad tai tik JAUNOSIOS, o ne mamu, anytu ar kitu treciu zmoniu reikalas. Jokiu budu nesileisciau i kompromisus, daryciau kaip patinka man. Jei pries vestuves maiua, nu gal del artimuju verta nusileisti principams, tai dabar esu tvirtai isitikinusi, kad ne.

blush2.gif Cia jau mano tokia nuomone
Atsakyti
Man vainikelis dabar, kai daugelis poru gyvena kartu iki vedybu ir visi tai puikiai zino,yra tikras spektaklis, jis dar daugiau sukels apkalbu ir pan. P.S. bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!!! Gal žinot kur rasti rūtų vasario mėnesį?
Atsakyti
aš taip pat labai buvau nusistačius prieš vainikėlius rūtų protest.gif Bet paskui pagalvojau g.gif jeigu vieną dieną pabūsiu su maža rūtų šakele ant nuometo tai nenumirsiu visgi tai tradicija
Atsakyti