Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

as irgi segejau rutu vainikeli nei norejau nei nenorejau tiesiog tokia tradicija ir viskas
Atsakyti
Kadangi rūtų vainikėlis simbolizuoja nekaltybę, ir jį gali segėti tik, tos, kurios prie altoriaus žengia būdamos nekaltos, tai darytina išvada, jog aš jo greičiausiai ir nesegėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2005 08 08, 12:13)
Kadangi rūtų vainikėlis simbolizuoja nekaltybę, ir jį gali segėti tik, tos, kurios prie altoriaus žengia būdamos nekaltos, tai darytina išvada, jog aš jo greičiausiai ir nesegėsiu  blush2.gif

jau buvo čia diskutuota,kad nereikia taip suvulgarinti tos rūtų reikšmės. ne tiek nekaltybę, jos simbolizuoja, kiek mergystę, jaunystę...
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 08 04, 16:30)
Tikrai, tiek baltą spalvą, tiek rūtų vainikėlį kiekvienas supranta savaip. Vienoms tai tiesiog vestuvių tradicijos, rodančios statuso pakeitimą, kitoms - siaurai tetulyčių ir kt suprantama reikšmė, susijusi su merginos/moters anatomija ir fiziologija.
drinks_cheers.gif

nemanau,kad ir tetulytės ar bobulytės taip siaurai supranta smile.gif tiesig tradicija čia...
Atsakyti
As irgi nesegejau rutu - tiesiog ju nenorejau ir netapainau su jaunyste ar nekaltybe. O sventes metu vietoj rutu deginimo pjovem jaunuju torta. Tiesiog nedaug tu tradiciju buvo vestuvese, tai nenorejau ir kad rutos butu apgraudentos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 08 04, 10:47)
thumbup.gif Jau greitai galesi pasakyti segejai tu ji ar ne 100 procentu

Dabar jau, kai esu po visko, su visa atsakomybę galiu pareikšti, kad vis tik kaip planavau, taip ir buvo - jokio rūtų vainikėlio mn niekas net nesikėsino užmaukšlinti biggrin.gif. Per griežtai aš iš anksto apie tai savo nuomonę buvau išreiškus, kad niekas daugiau net nebandė tikrinti mano nuomonės biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi nenoriu jo segėti.
juokingiausia būna, kai jaunoji eina su pilvu tuoktis, ir vis tik segasi tą vainikėlį g.gif juokas pro ašaras.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 08 14, 23:35)
Dabar jau, kai esu po visko, su visa atsakomybę galiu pareikšti, kad vis tik kaip planavau, taip ir buvo - jokio rūtų vainikėlio mn niekas net nesikėsino užmaukšlinti biggrin.gif. Per griežtai aš iš anksto apie tai savo nuomonę buvau išreiškus, kad niekas daugiau net nebandė tikrinti mano nuomonės biggrin.gif  thumbup.gif

Nu tikrai esam kazkuom su tavim panasios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 08 15, 13:45)
Nu tikrai esam kazkuom su tavim panasios  thumbup.gif

Aš jau šitą seniai pasetbėjau, kad mes panašios su Tavim biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane per vestuves tai pamergės nupynė mažiuką rūtų vainikėlį ir jį piršlienė įdėjo antrą vestuvių dieną į senovinę mažytę skrynutę ir padavė mano vyrui sakydama kad jis šią skrynutę turi saugoti nuo... draugų ir kaimynų biggrin.gif
Atsakyti
O aš buvau prieš vainikėlius, bet vistiek kažkodėl užsidėjau... blush2.gif Ir žinokit, gražu visai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 08 30, 10:51)
O aš buvau prieš vainikėlius, bet vistiek kažkodėl užsidėjau... blush2.gif Ir žinokit, gražu visai... blush2.gif

o aš, kaip žadėjau, taip ir nesidėjau schmoll.gif , nors mano anyta liko nesusipratus ohmy.gif ... O man dzin... dirol.gif
Atsakyti