as irgi segejau rutu vainikeli nei norejau nei nenorejau tiesiog tokia tradicija ir viskas
Kadangi rūtų vainikėlis simbolizuoja nekaltybę, ir jį gali segėti tik, tos, kurios prie altoriaus žengia būdamos nekaltos, tai darytina išvada, jog aš jo greičiausiai ir nesegėsiu
QUOTE(Rutik @ 2005 08 08, 12:13)
Kadangi rūtų vainikėlis simbolizuoja nekaltybę, ir jį gali segėti tik, tos, kurios prie altoriaus žengia būdamos nekaltos, tai darytina išvada, jog aš jo greičiausiai ir nesegėsiu
jau buvo čia diskutuota,kad nereikia taip suvulgarinti tos rūtų reikšmės. ne tiek nekaltybę, jos simbolizuoja, kiek mergystę, jaunystę...
QUOTE(Helianta @ 2005 08 04, 16:30)
Tikrai, tiek baltą spalvą, tiek rūtų vainikėlį kiekvienas supranta savaip. Vienoms tai tiesiog vestuvių tradicijos, rodančios statuso pakeitimą, kitoms - siaurai tetulyčių ir kt suprantama reikšmė, susijusi su merginos/moters anatomija ir fiziologija.
nemanau,kad ir tetulytės ar bobulytės taip siaurai supranta tiesig tradicija čia...
As irgi nesegejau rutu - tiesiog ju nenorejau ir netapainau su jaunyste ar nekaltybe. O sventes metu vietoj rutu deginimo pjovem jaunuju torta. Tiesiog nedaug tu tradiciju buvo vestuvese, tai nenorejau ir kad rutos butu apgraudentos
QUOTE(kate0 @ 2005 08 04, 10:47)
Jau greitai galesi pasakyti segejai tu ji ar ne 100 procentu
Dabar jau, kai esu po visko, su visa atsakomybę galiu pareikšti, kad vis tik kaip planavau, taip ir buvo - jokio rūtų vainikėlio mn niekas net nesikėsino užmaukšlinti . Per griežtai aš iš anksto apie tai savo nuomonę buvau išreiškus, kad niekas daugiau net nebandė tikrinti mano nuomonės
aš irgi nenoriu jo segėti.
juokingiausia būna, kai jaunoji eina su pilvu tuoktis, ir vis tik segasi tą vainikėlį juokas pro ašaras.
juokingiausia būna, kai jaunoji eina su pilvu tuoktis, ir vis tik segasi tą vainikėlį juokas pro ašaras.
QUOTE(AsIrTu @ 2005 08 14, 23:35)
Dabar jau, kai esu po visko, su visa atsakomybę galiu pareikšti, kad vis tik kaip planavau, taip ir buvo - jokio rūtų vainikėlio mn niekas net nesikėsino užmaukšlinti . Per griežtai aš iš anksto apie tai savo nuomonę buvau išreiškus, kad niekas daugiau net nebandė tikrinti mano nuomonės
Nu tikrai esam kazkuom su tavim panasios
QUOTE(kate0 @ 2005 08 15, 13:45)
Nu tikrai esam kazkuom su tavim panasios
Aš jau šitą seniai pasetbėjau, kad mes panašios su Tavim
Pas mane per vestuves tai pamergės nupynė mažiuką rūtų vainikėlį ir jį piršlienė įdėjo antrą vestuvių dieną į senovinę mažytę skrynutę ir padavė mano vyrui sakydama kad jis šią skrynutę turi saugoti nuo... draugų ir kaimynų
O aš buvau prieš vainikėlius, bet vistiek kažkodėl užsidėjau... Ir žinokit, gražu visai...
QUOTE(me2za @ 2005 08 30, 10:51)
O aš buvau prieš vainikėlius, bet vistiek kažkodėl užsidėjau... Ir žinokit, gražu visai...
o aš, kaip žadėjau, taip ir nesidėjau , nors mano anyta liko nesusipratus ... O man dzin...