Hmmm
Gal kas galetu argumentuotai paneigti kiek kitokia mano nuomone apie rutu vainikelius?
O ji tokia: Rutu vainikelis ne skaistybes, o paleistuvystes simbolis.
Argumentuoju: Senoves Lietuviu seima - trys sunus ir sesios dukros (dar keli vaikai mire gimdymo metu ar nesulauke metu). Zeme ir ukis liks vyriausiam sunui, kiti du tures savo trobesius pasistatyti. Na o dukras reikes kad kas issivestu (ir dar normaliai primoketi tam kas issiveda). Atvaziuoja pirslys su jaunikiu ir sako: mums tevai antroji dukrele prie sirdies. O tevas sako kad ji daug kam prie sirdies. Ja ir be kraicio paims, o jus vistik pirma imkit. Pobaise ji, suprantu, bet gerai primokesiu jei vis tik pasirysit. Na ir prasideda derybos. Juk pirslys ir buvo tam kad del kainos sutartu.
Kam cia apie tai pasakoju? Ogi tam, kad isivaizduotumet, kaip sunku budavo istekinti pobaisia dukra. O dabar isivaizduokit ji dar ir vaikeli ant ranku supa. Tevas arba uzmusti arba is namu isvaryti galejo
Taigi kaip tose dainelese visos netekejusios mergeles augindavo ruteles, isileisdavo i savo kleteli bernelius, o prisizaidusios trucindavosi savo ruteliu nuoviru kad persileidimas ivyktu
Kartais ir visai nusitrucindavo.
Per vestuves sudegindavo rutu vainkeli, kas reiksdavo kad nebereikes jai auginti ruteliu, kad gales jau vaikus gimdyti ir nereikes del to zudytis, net jei slapcia ir nuo kaimyno pastos.
Taigi jei noretumete issiskirti is kitu nuotaku, galite pvz vietoje rutu vainikelio i plaukus pora virbalu isismeigti ir antra diena juos demonstratyviai sulankstyti, parodydamos kad nebereikes su jais aborto darytis.
Taigi jei kas sugebetu argumentuotai paaiskinti, kaip tas rutu vainikelis gali skaistybe simbolizuoti, nekantriai lauksiu.
aš negalvojau jo segtis, bet išlydint mama pasiruošė segt, tai negi pradėsi rankom mosikuot ir šaukt ,kad nenoriu nors buvom kalbėję,kad tik kokią šakelę tarp gėlyčių prisegsim..
QUOTE(vvandene @ 2005 08 01, 22:03)
aš negalvojau jo segtis, bet išlydint mama pasiruošė segt, tai negi pradėsi rankom mosikuot ir šaukt ,kad nenoriu nors buvom kalbėję,kad tik kokią šakelę tarp gėlyčių prisegsim..
as buciau mosavus, nes is kart pasakia, jei bandysit isegt tai bbus viesas triuksmas. Jau as tokia
QUOTE(Ziviliuxx @ 2005 07 30, 11:40)
kiek jusu cia daug tekanciu is reikalo tai sakes....as teku be reikalo ir tuo didziuojuosi..nors vainikelio jokio nedesiu man pasene tokie tradiciniai dalykai..nepatinka..
o iš kur tu tai ištraukei?
yra daug sakančių, kad rūtų vainikėlio pas jas nebus, nes "tų rūtų jau seniai nebėra", bet kažkaip nepastebėjau tekančių iš reikalo.
Taip kad Ziviliuxx, linkiu atidžiau skaityti kitų žodžius ir daugiau tolerancijos, gyvenime lengviau bus
kate0, aš irgi panašaus charakterio - jei pasakiau, kad nenoriu vainikėlio (dar ko, išbers po vestuvių, ot gražu bus), tai pasakiau, ir tikrai triukšmaučiau, jei bandytų man prieštarauti.
QUOTE(kate0 @ 2005 08 01, 21:07)
as buciau mosavus, nes is kart pasakia, jei bandysit isegt tai bbus viesas triuksmas. Jau as tokia
Kuo toliau, tuo daugiau panašumų tarp mūsų randu . Jau aš tai irgi netylėčiau ir triukšmą pakelčiau, jei kas nors bandytų kažką prieš mano valią padaryti . Gal ir per daug užsispyrus esu, bet nemėgstu nusileisti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 08 02, 00:06)
Kuo toliau, tuo daugiau panašumų tarp mūsų randu . Jau aš tai irgi netylėčiau ir triukšmą pakelčiau, jei kas nors bandytų kažką prieš mano valią padaryti . Gal ir per daug užsispyrus esu, bet nemėgstu nusileisti
pas mane ir nebuvo
QUOTE(Cili @ 2005 07 31, 09:09)
nesupratau is ko tu cia nusprendei, kad cia daugelis teka "is reikalo? Ne i ta tema papuolei, merguzele
su tavo nuomone sutinku, tik nelabai suprantu ko kitos merginos taip baidosi tu rutu vainikelio?
QUOTE(lotute @ 2005 08 02, 08:53)
su tavo nuomone sutinku, tik nelabai suprantu ko kitos merginos taip baidosi tu rutu vainikelio?
Man asmeniškai tai rūtų vainikėlis ant nuotraukų kaip koks kleckas žalias atrodo... Nu negražu nors tu ką
QUOTE(lotute @ 2005 08 02, 08:53)
man labai jau labai negraziai tas zalias .... atrodo slyksciai nu kai plaukuose su skoniu irsegtas taqi nieko, bet ant veliumo nea uztai ir nesidejau, nafiga jis man jei nepatinka
QUOTE(kate0 @ 2005 08 02, 11:52)
man labai jau labai negraziai tas zalias .... atrodo slyksciai nu kai plaukuose su skoniu irsegtas taqi nieko, bet ant veliumo nea uztai ir nesidejau, nafiga jis man jei nepatinka
Parašei grynai mano mintis . Man tai irgi ant nuometo tas vainikėlis kaip klekas atrodo. Visiškai be ryšio. Kai kitos į plaukus įsisega, tai gal ir normaliai žiūrisi, bet tik maža šakelė. O ant veliumo tai ne į temą. Tai ir pati nenoriu jo dėtis, kad nuotaikos negadintų kabantis kleckas
QUOTE(AsIrTu @ 2005 08 04, 02:25)
Parašei grynai mano mintis . Man tai irgi ant nuometo tas vainikėlis kaip klekas atrodo. Visiškai be ryšio. Kai kitos į plaukus įsisega, tai gal ir normaliai žiūrisi, bet tik maža šakelė. O ant veliumo tai ne į temą. Tai ir pati nenoriu jo dėtis, kad nuotaikos negadintų kabantis kleckas
Jau greitai galesi pasakyti segejai tu ji ar ne 100 procentu