Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

Mes irgi piršliams jau pasakeme, kad neruoštų tų ceremonijų ir žodžių, visai normaliai reagavo,piršlienė net pasijuokė iš savų vestuvių sako buvo neščia o per vestuvės reikėjo su rūtų vainikelių būti doh.gif Šiaip beliko tik su kunigų pašnekėti, nes mačiau vestuvės, kad mūsų kunigas prašo nusiimti vainikelį ir jaunojo gelytę, paskui šventiną ir vėl atiduoda, o ceremnonijos pabaigoje pasako vyr.porai perdeti į kitą pusę. cool.gif Tai reikes kaip nors susitarti, kad to pas mus nebūtų, kad reikes padaryti viską taip lyg ir nėra tokių tradicijų, tiesiog praleisti tą vietą g.gif Tik va nežinau ar supras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doki @ 2005 07 26, 11:37)
Mes irgi piršliams jau pasakeme, kad neruoštų tų ceremonijų ir žodžių, visai normaliai reagavo,piršlienė net pasijuokė iš savų vestuvių sako buvo neščia o per vestuvės reikėjo su rūtų vainikelių būti doh.gif  Šiaip beliko tik su kunigų pašnekėti, nes mačiau vestuvės, kad mūsų kunigas prašo nusiimti vainikelį ir jaunojo gelytę, paskui šventiną ir vėl atiduoda, o ceremnonijos pabaigoje pasako vyr.porai perdeti į kitą pusę.  cool.gif  Tai reikes kaip nors susitarti, kad to pas mus nebūtų, kad reikes padaryti viską taip lyg ir nėra tokių tradicijų, tiesiog praleisti tą vietą  g.gif Tik va nežinau ar supras  doh.gif

Manau, kad kunigas tikrai supras. Taigi nei pirma Tu tokia, nei paskutinė, kuri bus be to vainikėlio... Tik perspėti gal ir reikėtų, kad neprašytų nuseginėti vainikėlio. Bet nemanau, kad labai jau prieštaraus biggrin.gif. Jau ne tie laikai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kiek girdejau dabnar banzycioje nebereikia su rutom ten ceremonintis. Mano drauge kai tekejo aleksote ir pries tai kunigo paklausekaip del rutu, tiksliau kada pirmajai pamergei reikes persegti vainikeli, tai jis nusistebejo labai ir sako, kad dabar jau be rutu buna ceremonija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 28, 09:38)
kiek girdejau dabnar banzycioje nebereikia su rutom ten ceremonintis. Mano drauge kai tekejo aleksote ir pries tai kunigo paklausekaip del rutu, tiksliau kada pirmajai pamergei reikes persegti vainikeli, tai jis nusistebejo labai ir sako, kad dabar jau be rutu buna ceremonija  ax.gif

Aleksote tikrai jabai jaunatviškas ir šiuolaikiškas kunigas thumbup.gif Pati įsitikinau, kai ėmiau krikšto pažymą ax.gif
Atsakyti
o aš pirmiau nenorėjau to vainikėlio rūtų, bet dabar pradedu abejoti, gal reiktų, nes gi tai tikrai kažkas lietuviško g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 07 28, 09:56)
o aš pirmiau nenorėjau to vainikėlio rūtų, bet dabar pradedu abejoti, gal reiktų, nes gi tai tikrai kažkas lietuviško g.gif

na aš manau, kad jo reikia. Juo labiau, kad dabar vis perimam tradicijas iš kitų šalių, o lietuviškumo kaip ir nebelieka. Ir šiaip kai nebūsiu su veliumu, tai tegu nors nedidukas rūtų vainikėlis bus ax.gif
nors, aišku, jsi nevisai atitiks savo tikrąją prasmę blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek jusu cia daug tekanciu is reikalo tai sakes....as teku be reikalo ir tuo didziuojuosi..nors vainikelio jokio nedesiu man pasene tokie tradiciniai dalykai..nepatinka..
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxx @ 2005 07 30, 12:40)
kiek jusu cia daug tekanciu is reikalo tai sakes....as teku be reikalo ir tuo didziuojuosi..nors vainikelio jokio nedesiu man pasene tokie tradiciniai dalykai..nepatinka..

nu prie ko cia is reikalo, as ne "is reikalo" bet nera kuom cia didziuotis, nemanau, kad yra kuom didziuotis juk laikyti skaistybe kelis metus yra nesamone, prarasti tokius malonumus, ne uz ka thumbup.gif
Atsakyti
o kas sakė čia dayg? beje koks skirtumas ar iš reikalo ar ne? šiais laikai menkai pažystami tuokiasi labai retai jei waikas būna, o jei jau atsiranda waikiukas ir pora myli wienas kita tai koks skirtumas?
Atsakyti
As tuokiausi be jokio "reikalo" tiesiog mylejom vienas kita ir psio. Bet toms kurios ir is "reikalo" isteka labi pritariu ir nematau cia jokios gedos ar dar ko nors blogo.
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxx @ 2005 07 30, 11:40)

Ziviliuxx, šioje temoje dalinamės norais ir mintimis apie tai, ar dėvėsime rūtų vainikėlį savo vestuvių dieną bei trumpai supažindiname su tokio sprendimo motyvais. Šioje temoje aš nepastebėjau Jūsų minėtos tendencijos "cia jusu daug tekanciu ir reikalo". Kaip tik pastebėjau, kad dauguma čia pasisakiusių forumiečių teka ne "iš reikalo", tačiau joms svarbus ir įdomus rūtų vainikėlio klausimas dėl kitų priežasčių.

Ar merginos teka "iš reikalo" (liaudyje šis terminas atitinka nėštumo sąvoką) nurodoma kitoje temoje "Ar tekėjote dėl neštumo?. Manyčiau, kad Jūsų pastabos pirmieji du sakiniai tiktų būtent mano nurodytoje temoje.

Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxx @ 2005 07 30, 10:40)

nesupratau is ko tu cia nusprendei, kad cia daugelis teka "is reikalo? g.gif Ne i ta tema papuolei, merguzele ax.gif
Atsakyti