Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(Indrutėlė @ 2005 07 07, 17:43)
Ko tik dėl norinčių ištekėti draugių nepadarytum wink.gif

Nu jau stačia iškišusi galvą pro limuzino liuką tikrai nevažiuosiu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi mūsų vestuvės bus kaimely... Jei tik pavyks gauti arkliuką su gražia bričkele ir žvangaliukais - pavažiuosiu atsistojus biggrin.gif Nors truputuką. Tik išgriūt baisu biggrin.gif
Atsakyti
Linkiu neišgriūti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutėlė @ 2005 07 08, 09:42)
Kadangi mūsų vestuvės bus kaimely... Jei tik pavyks gauti arkliuką su gražia bričkele ir žvangaliukais - pavažiuosiu atsistojus biggrin.gif Nors truputuką. Tik išgriūt baisu biggrin.gif

bet kaip gražiai turėtų atrodyti.... clap.gif Man tai labai gražu būtų ir pajoti su vestuvine suknele moteriškam balne, kaip fainai ir egzotiškai atrodytų,- nu bet nelabai čia realu jaučiu ax.gif ... Ai prisisvajojau... blush2.gif
Atsakyti
o kodel nerealu, mano bendradrabe pernai zenijosi, tai svente vestuves "Pusynelyje" ir jodinejo su arkliais, buvo su balta vestuvine suknute, bet atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 07 08, 10:45)
o kodel nerealu, mano bendradrabe pernai zenijosi, tai svente vestuves "Pusynelyje" ir jodinejo su arkliais, buvo su balta vestuvine suknute, bet atrode  thumbup.gif

Jau nuotraukų grožis turėtų būt.... wub.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2005 07 08, 11:28)
Jau nuotraukų grožis turėtų būt.... wub.gif  wub.gif  blush2.gif

man tai labai gražu nuotraukos ant arklių- taip romatiška smile.gif 4u.gif Buvo tokia minti į žirgyną nuvažiuoti, bet paskui pabijojau nuomuotą suknelę ištepti
Atsakyti
Kam įdomu apie rūtų vainikėlio tradicijas, galite pasiskaityti Delfio straipsniuką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 22 liepos 2005 - 21:54
Aš irgi nesegsiu rūtų vainikelio, bet jau girdėjau kaip, dėl to nepatenkinti jaunojo tevai. Tai yra pasakė man, kad jei einat į bažnyčią tai ir rūtų vaikinelis turi būti. O aš baisiausiai nenoriu, na man nepatinka kaip per vestuvės tiek reikšmės priduoda tam vainikeliui, nepatinka man tas dalykas, nenoriu jo. cry.gif Tai jau tikrai darysiu taip kaip pati noriu, tuo labiau ir jaunikis man pritaria thumbup.gif
Atsakyti
Niu as daug reiksmes ir neteikiau rutu vainikeliui,bet vistiek norejau ax.gif Toki maza mamyte nupyne ir labai graziai atrode thumbup.gif ,nes i plaukus dejo mazas baltas gyvas rozytes ir kelias raudonas,tai labai derinosi kazkas zalio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(doki @ 2005 07 24, 11:45)
Aš irgi nesegsiu rūtų vainikelio, bet jau girdėjau kaip, dėl to nepatenkinti jaunojo tevai. Tai yra pasakė man, kad jei einat į bažnyčią tai ir rūtų vaikinelis turi būti. O aš baisiausiai nenoriu, na man nepatinka kaip per vestuvės tiek reikšmės priduoda tam vainikeliui, nepatinka man tas dalykas, nenoriu jo.  cry.gif  Tai jau tikrai darysiu taip kaip pati noriu, tuo labiau ir jaunikis man pritaria thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As tai dar tyliu del to vainikelio, kad niekas nepradetu anksciau laiko pykti ar dar kaip nors savo nepasitnkinima teiksti, bet jo tikrai nebus, ir dzin man kas ka sako tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gavuke @ 2005 07 25, 10:57)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  As tai dar tyliu del to vainikelio, kad niekas nepradetu anksciau laiko pykti ar dar kaip nors savo nepasitnkinima teiksti, bet jo tikrai nebus, ir dzin man kas ka sako tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Aš irgi per daug nesireklamuoju, bet jau piršliams tai pasakiau, kad nebus to vainikėlio. Ta prasme nelaikau paslapty, jei kas paklausia, tai ir pasakau, ką aš apie tuos vainikėlius galvoju tongue.gif biggrin.gif. Ir man irgi visai dzin kas ką pasakys tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti