Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(darata @ 2005 07 07, 16:51)
Ai aš tai leisiu merginai pasidžiaugti, na tegu paturi biški, gal paskui jai taip patiks, kad nenorės atiduoti hah.gif  hah.gif

O jei jis nuomotas? Kaip tada? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 07 07, 13:35)
Na, merginos, kurios limuzinais važiuos - išlįskit per stogą ir važiuosit stačios  biggrin.gif
Nieko sau vaizdeils būtų  doh.gif  biggrin.gif

as su kabrioletu greiciausiai vaziuosiu,tai stovesiu thumbup.gif ale kad neispustu manes g.gif idomu,busimasis vyras nepabegs,po tokio pasivazinejimo seveliura pamates g.gif
beje,del sedimo prie stalo-neisdegs,nori nenori teks pirmajai sestis,ba niekas neseda,kol jaunieji neatsiseda mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai aš ir sakau, kad su tom tradicijom šiais laikais nelabai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 07 07, 15:06)
O jei jis nuomotas? Kaip tada?  blush2.gif

atiduos, ku dings, cool.gif biški pasidžiaugs ir gana, kai tekės tada galės ilgiau džiaugtis hah.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 07 07, 15:14)
Tai aš ir sakau, kad su tom tradicijom šiais laikais nelabai... g.gif

Ko tik dėl norinčių ištekėti draugių nepadarytum wink.gif
Atsakyti
as per savo vestuves segejau rutu sakele plaukuose, labai dailiai atrode wub.gif
o dabar laikau ja dezuteje, kartu su vyro gelyte (kur atlape buvo isegta) ir gelytemis, kurios buvo ikomponuotos i plaukus... tiesa ir dar kalendoriaus lapelis biggrin.gif kad prisimint kokia buvo diena ir panasiai thumbup.gif
kai uzeina pasiimu ir pasiziuriu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai irgi dėžutėje laikysiu, nedeginsiu nieko, aš tai esu tokia sentimentali ax.gif
Atsakyti
Aš vis tiek nesegėsiu rūtų, priešinsiuosi iki galo, es niekas iš svečių kitos reikšmės nežino tik kaip nekaltybės, nesidėsiuuuu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 07 07, 20:30)
Aš vis tiek nesegėsiu rūtų, priešinsiuosi iki galo, es niekas iš svečių kitos reikšmės nežino tik kaip nekaltybės, nesidėsiuuuu  ax.gif

Tai mes su Tavim, Kate0, dar ir šituo klausimu panašios būsim ax.gif (kaip ir dėl bažnyčios biggrin.gif ). Jau aš tai irgi nesiruošiu tų rūtų dėtis smile.gif Man be ryšio tai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 07 liepos 2005 - 21:39
QUOTE(kioske @ 2005 07 07, 16:57)
as per savo vestuves segejau rutu sakele plaukuose, labai dailiai atrode  wub.gif
o dabar laikau ja dezuteje, kartu su vyro gelyte (kur atlape buvo isegta) ir gelytemis, kurios buvo ikomponuotos i plaukus... tiesa ir dar kalendoriaus lapelis  biggrin.gif  kad prisimint kokia buvo diena ir panasiai  thumbup.gif
kai uzeina pasiimu ir pasiziuriu  4u.gif

Man patiko idėja apie kalendoriaus lapelį. Kažkaip romantiška ax.gif

QUOTE(kate0 @ 2005 07 07, 20:30)
Aš vis tiek nesegėsiu rūtų, priešinsiuosi iki galo, es niekas iš svečių kitos reikšmės nežino tik kaip nekaltybės, nesidėsiuuuu  ax.gif

Aš ne dėl reikšmės nesisegsiu.
O jei ką, tai galima svečiams paskaitą paskaityti vietoj kokio tosto. Pasiimi kokią knygą apie etnografiją ir vietoj tosto visus svečius 'apšvieti' apie tikrąją rūtų vainikėlio prasmę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 07 07, 23:21)
Man patiko idėja apie kalendoriaus lapelį. Kažkaip romantiška  ax.gif
Aš ne dėl reikšmės nesisegsiu.
O jei ką, tai galima svečiams paskaitą paskaityti vietoj kokio tosto. Pasiimi kokią knygą apie etnografiją ir vietoj tosto visus svečius 'apšvieti' apie tikrąją rūtų vainikėlio prasmę  biggrin.gif

Su musu sveciais taip neisies schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 07 07, 22:56)
Su musu sveciais taip neisies  schmoll.gif

Tai žinau. Čia su retais svečiais taip išeitų g.gif
Atsakyti