Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

QUOTE(DovilėPM @ 2005 06 14, 00:07)

turbūt nori ne tik save, bet ir kitus įtikint, kad nekalta..

o gal geriau: ne tik kitus, bet ir save:D
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 13, 21:08)
o gal geriau: ne tik kitus, bet ir save:D

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kas ta rutu vainikeli turi supynti?
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 06 14, 07:51)
o kas ta rutu vainikeli turi supynti?

šiaip rūrų vainykėlį jei pagal tradicijas,tai pina pamergės, anksčiau ir pirmąsias raides jaunųjų pindavo iš rūtų, bet jei pamergės nepina,tenka pačiai tai padaryt arba..gal kas iš šeimos narių mirksiukas.gif
Atsakyti
rūrų vainykėlį

thumbup.gif gerai gavosi praleidus raidę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kate0: 14 birželio 2005 - 07:32
QUOTE(DovilėPM @ 2005 06 13, 23:07)
O kaip aš pastaruoju metu pastebėjau, kuo panelė labiau "pasiutus", arba su pilvuku, tuo didesnis rūtų pluoštas  biggrin.gif
juokingai atrodo  g.gif
turbūt nori ne tik save, bet ir kitus įtikint, kad nekalta..

Labai teisingas pastebejimas tavo. Siemet visos pazystamos kurios tekejo besilaukdamos nestuke.gif , o ju berods 3 net buvo - su didziausiais rutu vainikeliais buvo. doh.gif.

tiesa, gal kuri is jusu zino, ar baznycioje kunigas nieko nesako, kad rutu vainikelio nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 14 birželio 2005 - 09:14
QUOTE(zuika/puika @ 2005 06 14, 11:13)

tiesa, gal kuri is jusu zino, ar baznycioje kunigas nieko nesako, kad rutu vainikelio nera.

kiek žinau tai nieko nesako
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2005 06 14, 08:13)

As kiek girdejau,tai geriau kuniga perspet,kad nebus vainikelio, nes kitaip pasakys dar gale ceremonijos, kad "prasom persegti vainikeli", a vainikelio nebus blush2.gif as pasijausciau nejaukiai,todel tikrai perspesiu is anksto;)o pasiteisinimas-kaip sako,kad tas vainikelis,jei tu rutu seniai nebera ax.gif (arba atvirksciai:) )
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 06 14, 11:09)
As kiek girdejau,tai geriau kuniga perspet,kad nebus vainikelio, nes kitaip pasakys dar gale ceremonijos, kad "prasom persegti vainikeli", a vainikelio nebus blush2.gif as pasijausciau nejaukiai,todel tikrai perspesiu is anksto;)o pasiteisinimas-kaip sako,kad tas vainikelis,jei tu rutu seniai nebera ax.gif (arba atvirksciai:) )

O jei kunigas klaus, kodel nebus to vainikelio, kaip atsakyti? Juk nesakysi, kad pas mane seniai to "rutu" vainikelio nera blush2.gif , todel jo ir nesikabinu.
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2005 06 14, 16:00)
O jei kunigas klaus, kodel nebus to vainikelio, kaip atsakyti? Juk nesakysi, kad pas mane seniai to "rutu" vainikelio nera blush2.gif , todel jo ir nesikabinu.

neblogai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as busiu be nuometo ir labai pergyvenau kaip cia dabar atrodys prisegtas rutu vainikelis mano plaukuose, nes zadu buti palaidais palukais ir su garbanomis jei graziai atrodys, tai sugalvojai segti tik rutu sakele maza prie garbanos ir kad nesimatytu is priekio labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(candy3 @ 2005 06 14, 17:01)
sveikos, as busiu be nuometo ir labai pergyvenau kaip cia dabar atrodys prisegtas rutu vainikelis mano plaukuose, nes zadu buti palaidais palukais ir su garbanomis jei graziai atrodys, tai sugalvojai segti tik rutu sakele maza prie garbanos ir kad nesimatytu is priekio labai  biggrin.gif

atrodys taip pat kaip ant nuometo smile.gif
Atsakyti