Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

Teisingai, Bagyriuke, aš visom keturiom už tave drinks_cheers.gif group.gif
Atsakyti
Aš irgi palaikau tave, gal jau gana jiems tau nurodinėt. Parodei, kad ir tu turi nuomonę ir reikia į ją atsižvelgti smile.gif Maniškis pritaria kad tų rūtų aš neturėčiau, bet apie tai dar nesakiau tėvams, bet tikrai nemanau kad dėl to kiltų ginčų wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
na as turiu burbuliuka beveik 9men ir gyvenam kartu jau 2metukai, ir vis gi busiu su balta suknute ir rutu vainikeliu ax.gif
Atsakyti
mes kartu gyvenam irgi jau 1.5m, bet rutu vainikeli desiuos, na gal tikslaiu rutos sakele, bet tik segsiu ne prie veliumo, o i plaukus, tisai kitaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija22 @ 2005 03 10, 16:17)
O tai ka man reikes daryti? g.gif  As joms alergiska doh.gif

As irgi alergiska, buvau labai nusistacius, bet matyt viena mazute sakele prie kitu gelyciu galvoj simboliskai leisiu isegt.
Atsakyti
Aš kai savo būsimo vyrelio paklausiau ar jis nieko prieš, jei nesidėsiu to vainikėlio. Tai jis atsake: o kas tai yra? doh.gif
o 12-ta valanda taigi ji turi sudeginti. Ir man tai simbolizuotu atsisveikinma su mergyste, o ne nekaltybe...
Tai dar neapsisprendziau kaip cia daryti g.gif
Atsakyti
mane taipogi rutos beria, esu alergiska....bet kiek pamenu tai nuo prisilietimo prie odos, bet gal kai isegs i plaukus tai nieko nenutiks? g.gif
Atsakyti
amzinybe, cia matai priklauso nuo to ar tu jo nori, ar ne - jei nori - tai i plaukus isegta rutos sakele tikrai nesukels alergijos. o jei nenori - buk tikra - isbers biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gavuke @ 2005 04 02, 23:09)
amzinybe, cia matai priklauso nuo to ar tu jo nori, ar ne - jei nori - tai i plaukus isegta rutos sakele tikrai nesukels alergijos. o jei nenori - buk tikra - isbers biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

aciu, uz info, as tikrai noriu, nes esu is tu nuotaku, kuri vestuves sves pagal tradicijas, tad ir rutu sakeles reikes rolleyes.gif
Beja, pastebejau, kad visi kas raso....yra apacioje info piesynelis kiek liko iki vestuviu, kaip ji toki susikurti, nes as esu naujoke ir dar nelabai susigaudau? blush2.gif
Atsakyti
nueik i www.daisypath.com ten rasi info
Atsakyti
O kaip aš pastaruoju metu pastebėjau, kuo panelė labiau "pasiutus", arba su pilvuku, tuo didesnis rūtų pluoštas biggrin.gif
juokingai atrodo g.gif
turbūt nori ne tik save, bet ir kitus įtikint, kad nekalta..
Atsakyti