O as tekejau su vainikeliu Iki vestuviu su vyru draugavom beveik 9metus, is ju- 5m. kartu gyvenom Nu ir kas kad nebuvau nekalta-jis mane tokia padare Tiesiog norejom tradiciniu vestuviu su viskuo ir del nieko nesigailim,net ir del rutu Tiesa,gamtoje vainikeli pameciau (supraskit tiesiogiai ) ir apsiziurejau tik kita diena,tai gerai,kad pamerge buvo atsargini nupynus- buvo ka i skrynele idet Mes jo nedeginom,dabar net neisivaizduoju kur jis randasi O siaip to vainikelio niekas nesureiksmino,tiesiog buvo ir tiek...
MAn atrodo, kad cia mes pacios ji siek tiek sureiksminom
QUOTE(Meida @ 2005 03 11, 21:00)
Nu ir kas kad nebuvau nekalta-jis mane tokia padare Tiesiog norejom tradiciniu vestuviu su viskuo ir del nieko nesigailim,net ir del rutu
pritariu
QUOTE(dziulka @ 2005 03 16, 21:26)
as savo vestuvese tikrai busiu be rutu vainiko kam jis man,kai aplink begios jau keturmete dukra ir su savuoju jau busim sesti metai kartu
man tai juokingai atrodo,kai prie altoriaus zengia nuotaka su didziuliu pilvu ir dar rutu vainikelis kaba
man tai juokingai atrodo,kai prie altoriaus zengia nuotaka su didziuliu pilvu ir dar rutu vainikelis kaba
nu tai aisku tavo atveju rutu vainikelis netinka tikrai juokingai atriodys.....jug tu jau turi dukra...
QUOTE(monicutte @ 2005 03 18, 23:12)
o man tai tos rutos net negrazu. balta suknele, nuometas, ir... kazkoks zalias gniuzuliukas
kiekvienam savo..........
aš turėjau mažyti rūtų vainikėlį, kuris buvo prisegtas man ant veliumo
jei vainikėlis man nebūtų turėjęs jokios prasmės, jo būtų nebuvę, bet jis buvo, nes prasmė buvo
jei vainikėlis man nebūtų turėjęs jokios prasmės, jo būtų nebuvę, bet jis buvo, nes prasmė buvo
O man tai visai grzu kai yra toks maziukas ir nestoras Ir tas vainikelis yra daugiau simbolis.Tai jei jau esi "kalyta", tai baltas suknia nedera vilktis, nes ji irgi yra nekaltybes simbolis...
QUOTE(monicutte @ 2005 03 18, 22:12)
o man tai tos rutos net negrazu. balta suknele, nuometas, ir... kazkoks zalias gniuzuliukas
na as paziurejau draugiu nuotraukas ir pas kai kurias atrode kaip koks kleckas- man tai nesinorejo, kad jis butu, tai ir nebuvo...
mano pussesere, pamerge labai buvo nustebusi, kad nebus vainikelio, taciau as manau, kad vainikelis simbolizuoja nekaltybe ir nesvarbu kas mane padare kalta ar nekalta, bet sita tradicija man grazi ir nesinorejo is jos pasijuokti, cia tas pats kai balta suknele simbolizuoja nekaltybe, o zakse pasirodo 7 menesi nescia nuotaka su balta suknele as nesakau, kad reikia atsisakyti ir vainikelio ir baltos sukneles (manoji beje buvo nevisai balta
beje, klausiau kunigo, ka jis mano- ar reikia butinai baznycioj vainikelio, jis sake, kad cia mums jaunosioms valia pasirinkti....
p.s dar viena svarbi priezastis- as alergiska rutoms
Beje as irgi alergiska rutoms
Bet mano suknele bus balta - nors toks jaunosios atributas, o rutu manau jau butu per daug
Bet mano suknele bus balta - nors toks jaunosios atributas, o rutu manau jau butu per daug
Tai wat, o aš taip susipykau su sawo bu\ūsimuoju ir sawo mama: pasakiau, kad nesidėsiu jokio rūtų wainiko. Na nenoriu aš jo ir wiskas. ir ka jūs manot, ogi toks triukšmas buwo abu pareiškė, kad tai yra tradicija ir aš jos negerbiu, dar mano būsimas wyrelis pareiškė kad jei būtų wien mano walia, tai mūsų westuwės wirstų tik eilinis draugų tūsas Žinoma, mano nerwai neišlaikė dar tuo labiau, kad labai greit užsidegu ir pradėjau rėkti. bet iš tikro, kodėl turėčiau nusileisti?Jau ir taip daug kas pagal jį. Negi jie nesupranta, kad nuotaka būsiu AŠ ir ne JIEMs reikės tą wainikėlį dėtis???