Įkraunama...
Įkraunama...

Rūtų vainikėlis

kosmaras, as galvojau, kad tokios nesamoningos tradicijos jau seniai neegziztuoja doh.gif
kokie rutu vainikai blush2.gif speju kad tik viena is milijono lietuvoje turetu teise uzsideti ta rutu vainikeli , o visos kitos tai manau tik zmones juokina

aisku as cia labai kategoriskai pasakiau, bet tikrai nesitikejau, kad siais laikais tokiu dalyku buna, ir dar ypac , kad to reikalauja santuoku rumuose ir baznycioj
Atsakyti
O tai ka man reikes daryti? g.gif As joms alergiska doh.gif
Atsakyti
Paprasciausiai nesidek, na jei nori tai cia jau kitas dalykas.
Siaip tai nereikalaujama tokiu dalyku, jei busi be wainikelio tai tiesiog reikia pasakyt pries bazinycia ar zaksa.
Bet wisai kitas dalykas kai kiti to nori, wat sedejom cia wisi (as mano brangiausias ir abi mamos) gerem kawa ir uzsikalbejom apie westuwes. Na tai as ir pasakiau kad nesidesiu jokio wainikelio. Zodziu mamos labai nustebo, kaip as jo galiu NESIDET blink.gif blink.gif blink.gif . Galima pagalwot, kad kartu jau 2 metu negywenam ir is wis miegam atskirose lowose doh.gif . Ir is wis galima pagalwot, kad isteka mamos o ne as.
Atsakyti
QUOTE(dolė @ 2004 06 06, 22:33)
nors nelabai domiuosi tokiais dalykais,bet girdėjau per telika kalbėjo kažkokia
(Na ta kur papročius nageinėja) tai sakė kad lietuviai labai blogai daro kad rūtų vainikėlį degina,ištikro jį reikia sudžiovinti ir laikyti namuose ,kiti įrėmina ar pan , rūtu vainikėlis saugo namus ,nuo gaisrų nelaimių ir pan. tai tokos senas ir tikras paprotys.

vat as irgi girdejau ir zinau kad mano mama turi vainikeli sita iki siol...
Atsakyti
QUOTE(zuviuke @ 2005 03 10, 14:40)
kosmaras, as galvojau, kad tokios nesamoningos tradicijos jau seniai neegziztuoja  doh.gif
kokie rutu vainikai  blush2.gif  speju kad tik viena is milijono lietuvoje turetu teise uzsideti ta rutu vainikeli , o visos kitos tai manau tik zmones juokina

aisku as cia labai kategoriskai pasakiau, bet tikrai nesitikejau, kad siais laikais tokiu dalyku buna, ir dar ypac , kad to reikalauja santuoku rumuose ir baznycioj

nu juokine nejuokina dabar tai zmones i tai demesio nekreipia man tai kazkaip vienodai sviecia turi teise uzsidet vainikeli ar neturi....nori tegul uzsisega sau...kodelgi ne!Beje kiek filmuotos medziagos maciau tai visos jaunosios su vainikeliais buvo blush2.gif
Atsakyti
Na as tai tikrai nesidesiu rutu vainikelio, pirma del to, kad man negrazu, antra ir negaleciau detis, nes iskart visa raudona pasidaryciau blush2.gif , isivazduoju kaip graziai tada atrodyciau huh.gif
Atsakyti
Na daug cia visko priskaiciau ir manau kad tikrai nereikia to vainikelio jei jau pries vestuves kartu gyvena. As taip pat jo nesisegsiu.
Atsakyti
palukit, o prie ko zakse vainikelis? nesupratau, paaiskinkit
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 03 11, 00:07)

Nu mes tai ir i baznycia eisim....o jeigu jus i baznycia neisit tai ir vainikelio nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 03 10, 23:07)

Tai ir santuokų rūmuose vainikėlis persegamas jei jį turi smile.gif
Atsakyti
nu o jei neturi, tai ka dar turi aiskinti, kad neturi? ***** archeologines iskasenos kazkokios tie vainikeliai biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 03 11, 16:18)
Tai ir santuokų rūmuose vainikėlis persegamas jei jį turi smile.gif

Kiek maciau tai vilniaus CMB nieks nepersega vainikelio tik Vilniaus miestos Cmb ir tt.. mirksiukas.gif
Atsakyti