Tarp Sonatinos receptų labai daug su sūriu ir majonezu. Dėl sūrio gal jau tiek tos, bet kuo būtų galima pakeisti majonezą, nes mano šeimynoj yra tokių, kuriems jo nelabai galima
Taigi išsikepiau žadėtus keksiukus su uogom nu taip skaanu, visi taip gyrė, net mano tėtis kuris komplimentų pagaili laabai patiko
Nu kaip gaila kad pas mus nėra RIMI ir negaliu to silikoninio kilimėlio nupirkti na bet kur nors kitame mieste tai rasiu.
Dabar eilė tam naujam vyniotiniui,ryt tikrai kepsiu,gal kaip nors susuksiu ir be kilimėlio
Dabar eilė tam naujam vyniotiniui,ryt tikrai kepsiu,gal kaip nors susuksiu ir be kilimėlio
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 07, 15:33)
jolančiuk, smagu, kad patiko O pagal kurį receptą darei ir su kokiomis uogomis?
uogų - grietinės keksiukus, tik uogų neįmaišiau į tešlą (nes neturėjau jų) dėjau aviečių džemą kai tešlą supyliau į formeles nima, kaip skanu
sonatina mano sielos drauge, as ir virtuvej geriausiai jauciuos
klausyk, man reikia rimto patarimo, prisipirkau avies sirdziu, inkstu ir kepenu kepenys jau aisku kaip panaudoti bus, o vat su inkstais ir sirdim reik patarimo, gal turi koki recepta kur pas save jei rastum ka mestelk, nes kitaip vel teks "dziazuoti"
klausyk, man reikia rimto patarimo, prisipirkau avies sirdziu, inkstu ir kepenu kepenys jau aisku kaip panaudoti bus, o vat su inkstais ir sirdim reik patarimo, gal turi koki recepta kur pas save jei rastum ka mestelk, nes kitaip vel teks "dziazuoti"
Sonatina, ketinu ryt gaminti makaronų lizdelius, tai noriu paklaust, kaip tuos lizdelius padalinti per pus, tiesiog laužti, ar reik perpjaut
kartais aš gaminu balandėlius tinginius, t. y. paruošiu mėsą kaip balandėliams,tik įdedu visai nedaug krakmolo, kopūstus supjaustau, padarau iš mėsos kukuliukus, viską į vieną puodą ir troškinu, tikrai vargo visai mažai, o l. skanu
kartais aš gaminu balandėlius tinginius, t. y. paruošiu mėsą kaip balandėliams,tik įdedu visai nedaug krakmolo, kopūstus supjaustau, padarau iš mėsos kukuliukus, viską į vieną puodą ir troškinu, tikrai vargo visai mažai, o l. skanu
QUOTE(jurginėlis @ 2006 09 07, 20:42)
Sonatina, ketinu ryt gaminti makaronų lizdelius, tai noriu paklaust, kaip tuos lizdelius padalinti per pus, tiesiog laužti, ar reik perpjaut
kartais aš gaminu balandėlius tinginius, t. y. paruošiu mėsą kaip balandėliams,tik įdedu visai nedaug krakmolo, kopūstus supjaustau, padarau iš mėsos kukuliukus, viską į vieną puodą ir troškinu, tikrai vargo visai mažai, o l. skanu
kartais aš gaminu balandėlius tinginius, t. y. paruošiu mėsą kaip balandėliams,tik įdedu visai nedaug krakmolo, kopūstus supjaustau, padarau iš mėsos kukuliukus, viską į vieną puodą ir troškinu, tikrai vargo visai mažai, o l. skanu
aš vakar tuos makaronus dariau, tai laužiau nes laužiasi tikrai gerai