babouziuke, tikrai recepte neparašiau, kad sultinį reikia supilti ant faršo su kopūstais Bet tikiuosi Sandriuks atsakė laiku
pince, labai smagu, kad tiek visko išbandei Ačiū
alina1018, malonu, kad lizdeliai patiko Aš garstyčias perku kuo švelnesnes Vyniotinį jau įkėliau į pirmą puslapį
JoanaS, bent jau Maximose lizdelių tikrai yra prie makaronų
brashke77, ačiū
zole, tikrai smagu, kad top patiekalas patiko
Ačiū Sonatinai už tokią temą, nemėgau gaminti, bet atsivertus tavo temą vis ką nors naujo knieti išbandyt
Labai noriu išsikepti keksiukus ir turiu silikonines formeles- nesu jų naudojusi tai gal klausimas ir nuskambės kvailai- ar jas reikia ištepti kuom nors kad kesiukai lengvai išsiimtų?
Labai noriu išsikepti keksiukus ir turiu silikonines formeles- nesu jų naudojusi tai gal klausimas ir nuskambės kvailai- ar jas reikia ištepti kuom nors kad kesiukai lengvai išsiimtų?
[Dariau varskini tingini su persikais ir vysniomis.Gavosi ]
išbandyta ir greitai suvalgyta žuvies filė prancūziškai
noriu paklausti, o gal galima vietoj pomidoro įdėti ketčupo , nes vienam valgytojui, jo skonis nepatiko
Ačiū, Sonatina, kad galiu paįvairinti šeimos meniu
noriu paklausti, o gal galima vietoj pomidoro įdėti ketčupo , nes vienam valgytojui, jo skonis nepatiko
Ačiū, Sonatina, kad galiu paįvairinti šeimos meniu
Labukas ,
vakar kepiau sagutes- jetus koks liuks dalykėlis, ir lengva ir greitai ir skanu. Buvo svečiai atėję, tai gyrė kad gera šeimininkė . Net nesitiki kad toks paprastas dalykėlis, o taip puikiai tinka visiems ir vaikams ir suaugusiems. Dar vietoj dėšrelių pabandžiau įvynioti rūkytos šoninės, tai man irgi skanu buvo, nors svečiams labiau patiko sagutės.
Dar norėjau paklausti apie berods silikoninį padėklą- kur jų galima nusipirkti ir ar tada nereikia po to skardos plaut?
Ačiū tau Sonatina.
vakar kepiau sagutes- jetus koks liuks dalykėlis, ir lengva ir greitai ir skanu. Buvo svečiai atėję, tai gyrė kad gera šeimininkė . Net nesitiki kad toks paprastas dalykėlis, o taip puikiai tinka visiems ir vaikams ir suaugusiems. Dar vietoj dėšrelių pabandžiau įvynioti rūkytos šoninės, tai man irgi skanu buvo, nors svečiams labiau patiko sagutės.
Dar norėjau paklausti apie berods silikoninį padėklą- kur jų galima nusipirkti ir ar tada nereikia po to skardos plaut?
Ačiū tau Sonatina.
Vakar kepiau balandėlių apkepą - labai skanu Tikrai labai greitai ir lengvai viskas gaminasi, tik gaila, kad ilgokai kepa, nes ir taip jau ištyso seilės belaukiant, bet tikrai verta buvo tiek kankintis Gerai, kad dariau pusę porcijos, nes ir taip jau daug gavosi, kad dar net šiai dienai liko
Bira, smagu, kad tinginys patiko
jurginėli, improvizuoti visada galima Pamėgink su kečupu, gal bus dar skaniau
Sonatag, šaunu, kad sagutės patiko O silikoninį kilimėlį aš pirkau Rimi, prie kepimo formų Dr. Oetker gamybos (kainavo apie 30 - 40 Lt)
Iš esmės skardos po jo plauti nereikia (nebent patiekalas labai taškėsi ir užtiško kur šone kilimėlio )
Sauma, "balandėliai" atrodo Labai smagu, kad patiko
jurginėli, improvizuoti visada galima Pamėgink su kečupu, gal bus dar skaniau
Sonatag, šaunu, kad sagutės patiko O silikoninį kilimėlį aš pirkau Rimi, prie kepimo formų Dr. Oetker gamybos (kainavo apie 30 - 40 Lt)
Iš esmės skardos po jo plauti nereikia (nebent patiekalas labai taškėsi ir užtiško kur šone kilimėlio )
Sauma, "balandėliai" atrodo Labai smagu, kad patiko
O aš vakar dariau Balandėlių apkepą . Nu gavosi žiauriai daug - valgysim dar 3 dienas kaip nieko .
Gavosi tikrai labai skaniai . Bet aš tikriausiai žiopla per mažai sultinio įpyliau, nes pyliau kažkur 1 l, o buvo galima ir 1,5 įpilti. Po valandos, kai jau reikėjo išmaišyti, aš dėjau 2 nedidelius indelius giretinės ir dar jartą truputį kečiupo.
Ai, ir dar: po valandos kepimo aš dar užstačiau 30 minučių kepti ant beveik 220 C, o ne 175.
Beje, kas neturite didelės šeimynos, tai užtenka kokių 600 g kopūsto ir 500 g faršo. Aš dabar dėjau ne gryną jautieną, o maišytą su kiauliena.
Ačiū Sonatina .
Gavosi tikrai labai skaniai . Bet aš tikriausiai žiopla per mažai sultinio įpyliau, nes pyliau kažkur 1 l, o buvo galima ir 1,5 įpilti. Po valandos, kai jau reikėjo išmaišyti, aš dėjau 2 nedidelius indelius giretinės ir dar jartą truputį kečiupo.
Ai, ir dar: po valandos kepimo aš dar užstačiau 30 minučių kepti ant beveik 220 C, o ne 175.
Beje, kas neturite didelės šeimynos, tai užtenka kokių 600 g kopūsto ir 500 g faršo. Aš dabar dėjau ne gryną jautieną, o maišytą su kiauliena.
Ačiū Sonatina .
O ant to silikoninio kilimėlio viską galima dėt? Ar vis tik geriau koks kepimo popierius vat tokiem kepiniam kaip sagutės?
babouziuke, smagu, kad apkepas patiko O kiekius reguliuokitės pagal save... Vis tiek maždaug įsivaizduojate, kiek kuris suvalgote, tai proporcingai pasiskaičiuokite ir produktus
Sonatag, aš ant kilimėlio dedu viską - ir kepsnius, ir bandeles, ir sausainius, ir netgi tiesiog jei dedu po patiekalu skardą, kad nepribėgtų į orkaitę, įtiesiu kilimėlį, kad skardos nereikėtų šveisti Kilimėlis ir yra skirtas naudoti vietoje kepimo popieriaus O be to ant jo galima ir kočioti tešlą, nes tešla nelimpa
Sonatag, aš ant kilimėlio dedu viską - ir kepsnius, ir bandeles, ir sausainius, ir netgi tiesiog jei dedu po patiekalu skardą, kad nepribėgtų į orkaitę, įtiesiu kilimėlį, kad skardos nereikėtų šveisti Kilimėlis ir yra skirtas naudoti vietoje kepimo popieriaus O be to ant jo galima ir kočioti tešlą, nes tešla nelimpa
QUOTE(Sonatag @ 2006 09 07, 10:03)
O ant to silikoninio kilimėlio viską galima dėt? Ar vis tik geriau koks kepimo popierius vat tokiem kepiniam kaip sagutės?
Gali viską dėti. Naudoju silikoninę formą, tai net antrus patiekalus orkaitėj šildau joje.