egliuke, tai tikrai vaidenasi Nieko rudo tarp balto ir raudono nėra Tik kai supyliau musą, taurė šiek tiek sujudėjo ir šiek tiek muso prilipo prie sienelių... O užpylus padažą, ta neskaidri vieta ir atrodo kitos spalvos...
Tai sakai atsikratyti manimi nori?
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 01, 08:29)
ka tik prisikepiau lietiniu su kumpiu-suriu. laabai skanus. pirma karta kepiau su tokia skysta tesla. bet gavosi puikiai. kepiau specialioje keptuveje, paprastoje jauciu butu nesigave.
O kokia čia keptuvė , nes man paprastoje tai nesigavo, per skysta tešla
Sonatina, dar primink prašau kur perki tuos želatino lapelius, nu hyper maximoje neradau
Vaje, kiek naujų receptų
Rašė, kad želatinos lapelius Thomas Philips perka. Planavau vakar iki ten palėkti, bet pamiršau visai O Maximose tai tikrai nėra Viską išžiūrinėjau
Sonatina, pyreagėliai su mėsos grybų įdaru gavosi labai skanūs, svečiai net nepatikėjo, kad naminiai. O sūrio - čili piršteliai nepavyko vien per žioplumą, nes neapskaičiavau ir per daug druskos pribėriau Gavosi labai sūrūs, bet pats skonis geras, reiks dar kada pabandyti. O pragėlių su bekonu nebekepiau, nes nebespėjau. Dėkui už receptus.
Sonatina, o tam grybų pyragui - bulvių piurė - tai kaip čia ją pasidaryt? iš virtų bulvių?
su blenderiu, ar su grūstuve?
skubaus ats laukiu... nes bulvės jau verda
su blenderiu, ar su grūstuve?
skubaus ats laukiu... nes bulvės jau verda
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.