Šįvakar valgėme labai skanų vyniotinį...
Kiaušinių faršo vyniotinis5 kiaušiniai
250 g majonezo
350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui
500 g faršo
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druskos, pipirų
Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.

Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas.
Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais.

Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai.

Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.
P. S. vyniotinio gaunasi nemažai, bet jį galima supjausčius gabaliukais užšaldyti, o vėliau atšildyti mikrobangų krosnelėje. Skardą naudojau standartinę, esančią prie orkaitės. Faršą reikia dėti žalią ir į jį nepadauginti druskos (aš įdėjau 1 a. š., bet jau buvo šiek tiek per sūru), nes omletas gaunasi pakankamai sūrus (kitą kartą, kad nesigautų taip sūriai, dėsiu majonezo ir grietinės mišinį). Tikrai labai paprasta ir skanu