matre, džiaugiuosi, kad pyragas pavyko
babouziuke, iš principo neturėtų priklausyti, bes patikrink mediniu pagaliuku, ar tikrai iškepęs...
Labutis
aš vakar parbėgusi namo kepiau "Kotletus su suflė kepurėlėmis" Kaip visada viskas kuo puikiausiai gavosi
Dar kartą dėkojimai Sonatinai
aš vakar parbėgusi namo kepiau "Kotletus su suflė kepurėlėmis" Kaip visada viskas kuo puikiausiai gavosi
Dar kartą dėkojimai Sonatinai
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 26, 07:38)
tikiuosi vyniotinis ne tik atrodė gražiai ir kvepėjo skaniai, o ir buvo skanus
Aliejų į tešlą naudoju labai retai ir renkuosi tokį visiškai be skonio... O kaip tu galėjai miltų pamažinti? Aš visada viską bent jau kepiniams kruopščiai matuoju
Aliejų į tešlą naudoju labai retai ir renkuosi tokį visiškai be skonio... O kaip tu galėjai miltų pamažinti? Aš visada viską bent jau kepiniams kruopščiai matuoju
Oi, vyniotinis tai super duper gavosi....Dar ir siandien vakarienei uzteks, nereiks gaminti
O as alieju daznai pilu kazkaip... O miltu tai pamazinau, nes is akie pyliau Tingiu as matuoti Tai va, dabar zinosiu, kad naujus receptus bandanat- matuoti butina
Dar turiu kelis kvailus klausimus :
1. Ar kekso formą reikia ištepti riebalais, prieš tai kai masę į jį sudėsiu?
2. Keksą į orkaitę statyti žemyna galva ar normaliai?
1. Ar kekso formą reikia ištepti riebalais, prieš tai kai masę į jį sudėsiu?
2. Keksą į orkaitę statyti žemyna galva ar normaliai?
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 26, 14:02)
babouziuke, jei forma silikoninė ir naudojama ne pirmą kartą - niekuo tepti nereikia... Jei paprasta - aš patepu sviestu...
O ką reiškia žemyn galva ar normaliai? Dėk taip, kad tešla būtų į viršų, nes kitaip išdribs gi O kokia tavo forma?
O ką reiškia žemyn galva ar normaliai? Dėk taip, kad tešla būtų į viršų, nes kitaip išdribs gi O kokia tavo forma?
Ačiū Sonatina . Reiškias dėsiu žemyn galvą (tešla į viršų) .
Man šiandien vyras specialiai keksui nupirko tefloninę man atrodo 22 cm skersmens Dr. Oetker (atrodo taip parašiau).
Čia bus pirmas mano gyvenime keksas, o iš viso tai 4 kartą per gyvenimą kepu pyragą .
Nu jau kaip viskas aišku, tai bėgu kepti. Negaliu sulaukti rezultato .
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 26, 12:36)
O aš 100 proc. būčiau ištirpinusi . Ir dar vyras sako: aišku, kad reikia tirpinti, kaip tu kitaip išplaksi ?
Ačiū merginos, kad taip greitai aprašėt, nes jau varau kepti .
Ir dar norėjau paklausti ar kekso kepimo laikas nepriklauso nuo to kiokioje formoje (silikoninėje ar metalinėje) kepsiu?
Ačiū merginos, kad taip greitai aprašėt, nes jau varau kepti .
Ir dar norėjau paklausti ar kekso kepimo laikas nepriklauso nuo to kiokioje formoje (silikoninėje ar metalinėje) kepsiu?
Aš vadinčiau ne plakti, o ištrinti, išsukti. Manyčiau toks terminas mažiau klaidinantis ir aiškesnis
Sonatina, turiu slyvu ar varskiniui tinginiui tinka?
Sonatina, tavo kriaušių - šokolado keksas nerealus . Skonis pasakiškas . Ir vyras buvo baisiai patenkintas, prašė kepti kiekvieną dieną . Tikrai pranoko visus mano lūkesčius .
Ainu kitų keksų receptus žiūrėti .
Ainu kitų keksų receptus žiūrėti .
Mano kiaušinių vyniotinis kaip skanu mmm jumi, jumi......tik aš faršą pakepinau prieš tai,nes nebuvo laiko reikėjo greičiau
Ir dar grybų padažą padariau,nu apsivalgymas.Įtrauktas į mūsų meniu