vakar išbandžiau krabų lazdelių blynelius, sušveitė visus ir dar maža buvo, įsitikinau eilinį kartą, kad mano vyrai ėdrūs
Sandriuks kokios kokybiškos nuotraukos Net skrandį susuko kaip užsimaniau.
Sonatina nesijausk įsipareigojusi kiekvieną dieną kaž ką naujo daryti. Kaip suprantų turi darbą, mažus vaikus tai rūpesčių pakanka. Puiku kai moterys mokosi gaminti pagal tavo receptus, o kitos randa sau kaž ką naujo. Tu tikrai darai didelį darbą ir didelis ačiū nuo mūsų visų. Manau ir kitos mamytės galėtų tau padėti ir atsiūsti tau savo receptų.
Sonatina nesijausk įsipareigojusi kiekvieną dieną kaž ką naujo daryti. Kaip suprantų turi darbą, mažus vaikus tai rūpesčių pakanka. Puiku kai moterys mokosi gaminti pagal tavo receptus, o kitos randa sau kaž ką naujo. Tu tikrai darai didelį darbą ir didelis ačiū nuo mūsų visų. Manau ir kitos mamytės galėtų tau padėti ir atsiūsti tau savo receptų.
Spygle, ačiū Tikiuosi vištiena patiko
mok123, net nežinau, ką patarti dėl šaltos žuvies... Shiduh sako, kad nelabai... Mes tiesiog nesulaukėm, kol atšals
egliuke, manau rūgštumas tikrai dėl jogurto... Gal pats jogurtas rūgštokas? Man atrodo, kad liesi jogurtai būna rūgštoki...
O iš kur kartumas kekse, tai neįsivaizduoju Gal brendžio rūšis kokia su kartumu?
jurginėli, smagu, kad blyneliai patiko
tavi, ačiū Receptų, kuriuos noriu išbandyti, tikrai turiu pakankamai ir norėčiau pati nuspręsti, ką man gaminti Tik va būtent tas apsisprendimas ir yra sunkiausias
mok123, net nežinau, ką patarti dėl šaltos žuvies... Shiduh sako, kad nelabai... Mes tiesiog nesulaukėm, kol atšals
egliuke, manau rūgštumas tikrai dėl jogurto... Gal pats jogurtas rūgštokas? Man atrodo, kad liesi jogurtai būna rūgštoki...
O iš kur kartumas kekse, tai neįsivaizduoju Gal brendžio rūšis kokia su kartumu?
jurginėli, smagu, kad blyneliai patiko
tavi, ačiū Receptų, kuriuos noriu išbandyti, tikrai turiu pakankamai ir norėčiau pati nuspręsti, ką man gaminti Tik va būtent tas apsisprendimas ir yra sunkiausias
Kuo skiriasi mielinė tešla su sausomis mielėmis nuo tešlos su šviežiomis Man su šviežiom nepakyla amžiais, tai gal sausom galiu pakeist ( noriu bandelių su cinamonu) ir kiek reiktų dėt sausų, jei šviežių 25 g
vakar kepiau su šviežiom-nepakilo ir dar sudeginau. ot iš manęs bundžių kepėja
vakar kepiau su šviežiom-nepakilo ir dar sudeginau. ot iš manęs bundžių kepėja
Čalykušu, tikrai niekuo negali skirtis kepant su sausom ir su šviežiom
O šiaip 25 g šviežių atitinka 7 g sausų mielių (1 pakelis).
O tos šviežios tikrai buvo šviežios? Ta prasme galiojimo terminas nepasibaigęs? Šiaip bet kokias mieles prieš darant tešlą verta išbandyti - išmaišyti su šiltu pienu ir žiupsneliu cukraus ir palaukti, ar suputos... Jeigu nesuputoja, tai net neverta ir toliau vargintis
O kaip tu kildini tešlą?
O šiaip 25 g šviežių atitinka 7 g sausų mielių (1 pakelis).
O tos šviežios tikrai buvo šviežios? Ta prasme galiojimo terminas nepasibaigęs? Šiaip bet kokias mieles prieš darant tešlą verta išbandyti - išmaišyti su šiltu pienu ir žiupsneliu cukraus ir palaukti, ar suputos... Jeigu nesuputoja, tai net neverta ir toliau vargintis
O kaip tu kildini tešlą?
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 06, 11:52)
Kuo skiriasi mielinė tešla su sausomis mielėmis nuo tešlos su šviežiomis Man su šviežiom nepakyla amžiais, tai gal sausom galiu pakeist ( noriu bandelių su cinamonu) ir kiek reiktų dėt sausų, jei šviežių 25 g
vakar kepiau su šviežiom-nepakilo ir dar sudeginau. ot iš manęs bundžių kepėja
vakar kepiau su šviežiom-nepakilo ir dar sudeginau. ot iš manęs bundžių kepėja
Asmeniškai aš darau tik su sausomis mielėmis. Dar nebuvo, kad neiškiltų tešla.
Sonatina, sakyk, o kur tu ieškai receptų?
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 06, 10:57)
Čalykušu, tikrai niekuo negali skirtis kepant su sausom ir su šviežiom
O šiaip 25 g šviežių atitinka 7 g sausų mielių (1 pakelis).
O tos šviežios tikrai buvo šviežios? Ta prasme galiojimo terminas nepasibaigęs? Šiaip bet kokias mieles prieš darant tešlą verta išbandyti - išmaišyti su šiltu pienu ir žiupsneliu cukraus ir palaukti, ar suputos... Jeigu nesuputoja, tai net neverta ir toliau vargintis
O kaip tu kildini tešlą?
O šiaip 25 g šviežių atitinka 7 g sausų mielių (1 pakelis).
O tos šviežios tikrai buvo šviežios? Ta prasme galiojimo terminas nepasibaigęs? Šiaip bet kokias mieles prieš darant tešlą verta išbandyti - išmaišyti su šiltu pienu ir žiupsneliu cukraus ir palaukti, ar suputos... Jeigu nesuputoja, tai net neverta ir toliau vargintis
O kaip tu kildini tešlą?
gali but kad pasibaiges, iš kameros išsitraukiau o šiaip užmynkau ir padedu šiltai, pvz. vonioj, o kaip reikia
QUOTE(tavi @ 2006 09 06, 11:00)
Asmeniškai aš darau tik su sausomis mielėmis. Dar nebuvo, kad neiškiltų tešla.
reiks ir man šiandien daryt
ka tik iskepiau bananinius blynus, labai geri, galiu pasakyt, kad atkaliau blynu kepimo sistema: aliejaus reikia pilti tik i pirma porcija ir vos vos, o kepti ant mzos ugnies, tada bus neriebus.
dar dariau troskintus baravykus, irgi labai geri,. nors panasiai visada ir darydavau tik be miltų. ir dabar miltų neturėjau, tai įdėjau krakmolo.
dar dariau troskintus baravykus, irgi labai geri,. nors panasiai visada ir darydavau tik be miltų. ir dabar miltų neturėjau, tai įdėjau krakmolo.