vakar išbandžiau krabų lazdelių blynelius, sušveitė visus ir dar maža buvo, įsitikinau eilinį kartą, kad mano vyrai ėdrūs
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
Sonatina nesijausk įsipareigojusi kiekvieną dieną kaž ką naujo daryti. Kaip suprantų turi darbą, mažus vaikus tai rūpesčių pakanka. Puiku kai moterys mokosi gaminti pagal tavo receptus, o kitos randa sau kaž ką naujo. Tu tikrai darai didelį darbą ir didelis ačiū nuo mūsų visų. Manau ir kitos mamytės galėtų tau padėti ir atsiūsti tau savo receptų.
Spygle, ačiū
Tikiuosi vištiena patiko
mok123, net nežinau, ką patarti dėl šaltos žuvies... Shiduh sako, kad nelabai... Mes tiesiog nesulaukėm, kol atšals
egliuke, manau rūgštumas tikrai dėl jogurto... Gal pats jogurtas rūgštokas?
Man atrodo, kad liesi jogurtai būna rūgštoki...
O iš kur kartumas kekse, tai neįsivaizduoju
Gal brendžio rūšis kokia su kartumu?
jurginėli, smagu, kad blyneliai patiko
tavi, ačiū
Receptų, kuriuos noriu išbandyti, tikrai turiu pakankamai ir norėčiau pati nuspręsti, ką man gaminti
Tik va būtent tas apsisprendimas ir yra sunkiausias
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
mok123, net nežinau, ką patarti dėl šaltos žuvies... Shiduh sako, kad nelabai... Mes tiesiog nesulaukėm, kol atšals
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
egliuke, manau rūgštumas tikrai dėl jogurto... Gal pats jogurtas rūgštokas?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
O iš kur kartumas kekse, tai neįsivaizduoju
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
jurginėli, smagu, kad blyneliai patiko
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
tavi, ačiū
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![tongue.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
Kuo skiriasi mielinė tešla su sausomis mielėmis nuo tešlos su šviežiomis
Man su šviežiom nepakyla amžiais, tai gal sausom galiu pakeist ( noriu bandelių su cinamonu) ir kiek reiktų dėt sausų, jei šviežių 25 g
vakar kepiau su šviežiom-nepakilo ir dar sudeginau. ot iš manęs bundžių kepėja
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
vakar kepiau su šviežiom-nepakilo ir dar sudeginau. ot iš manęs bundžių kepėja
Čalykušu, tikrai niekuo negali skirtis kepant su sausom ir su šviežiom
O šiaip 25 g šviežių atitinka 7 g sausų mielių (1 pakelis).
O tos šviežios tikrai buvo šviežios?
Ta prasme galiojimo terminas nepasibaigęs? Šiaip bet kokias mieles prieš darant tešlą verta išbandyti - išmaišyti su šiltu pienu ir žiupsneliu cukraus ir palaukti, ar suputos... Jeigu nesuputoja, tai net neverta ir toliau vargintis
O kaip tu kildini tešlą?
![schmoll.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/schmoll.gif)
O šiaip 25 g šviežių atitinka 7 g sausų mielių (1 pakelis).
O tos šviežios tikrai buvo šviežios?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
O kaip tu kildini tešlą?
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 06, 11:52)
Kuo skiriasi mielinė tešla su sausomis mielėmis nuo tešlos su šviežiomis
Man su šviežiom nepakyla amžiais, tai gal sausom galiu pakeist ( noriu bandelių su cinamonu) ir kiek reiktų dėt sausų, jei šviežių 25 g
vakar kepiau su šviežiom-nepakilo ir dar sudeginau. ot iš manęs bundžių kepėja
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
vakar kepiau su šviežiom-nepakilo ir dar sudeginau. ot iš manęs bundžių kepėja
Asmeniškai aš darau tik su sausomis mielėmis. Dar nebuvo, kad neiškiltų tešla.
Sonatina, sakyk, o kur tu ieškai receptų?
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 06, 10:57)
Čalykušu, tikrai niekuo negali skirtis kepant su sausom ir su šviežiom
O šiaip 25 g šviežių atitinka 7 g sausų mielių (1 pakelis).
O tos šviežios tikrai buvo šviežios?
Ta prasme galiojimo terminas nepasibaigęs? Šiaip bet kokias mieles prieš darant tešlą verta išbandyti - išmaišyti su šiltu pienu ir žiupsneliu cukraus ir palaukti, ar suputos... Jeigu nesuputoja, tai net neverta ir toliau vargintis
O kaip tu kildini tešlą?
![schmoll.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/schmoll.gif)
O šiaip 25 g šviežių atitinka 7 g sausų mielių (1 pakelis).
O tos šviežios tikrai buvo šviežios?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
O kaip tu kildini tešlą?
gali but kad pasibaiges, iš kameros išsitraukiau
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
QUOTE(tavi @ 2006 09 06, 11:00)
Asmeniškai aš darau tik su sausomis mielėmis. Dar nebuvo, kad neiškiltų tešla.
reiks ir man šiandien daryt
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
ka tik iskepiau bananinius blynus, labai geri, galiu pasakyt, kad atkaliau blynu kepimo sistema: aliejaus reikia pilti tik i pirma porcija ir vos vos, o kepti ant mzos ugnies, tada bus neriebus.
dar dariau troskintus baravykus, irgi labai geri,. nors panasiai visada ir darydavau tik be miltų. ir dabar miltų neturėjau, tai įdėjau krakmolo.
dar dariau troskintus baravykus, irgi labai geri,. nors panasiai visada ir darydavau tik be miltų. ir dabar miltų neturėjau, tai įdėjau krakmolo.