Aš stikliniam inde visada kepu varškės apkepus, kugelius ir kažką panašaus.
Aš stikliniame inde taip pat kepu kugelį, vištieną, mėsą, makaronus ir t.t. Pyragus kepu metalinėse formose
Šiandien kepiau jogurtinį obuolių pyragą vėl, net iš dvigubos porcijos Tam reikalui net kardamono ir imbiero nusipirkau Nu bet skanus pyragas gavosi Ale imbieras koks aštrus Bet šie prieskoniai tam pyragui pridavė savotiško pikantiškumo
Tiesa, aną kartą padauginau miltų, tai pagrindas biški kietokas gavosi, o šį kartą mažiau dėjau, tai buvo viskas liuks.
Šiandien kepiau jogurtinį obuolių pyragą vėl, net iš dvigubos porcijos Tam reikalui net kardamono ir imbiero nusipirkau Nu bet skanus pyragas gavosi Ale imbieras koks aštrus Bet šie prieskoniai tam pyragui pridavė savotiško pikantiškumo
Tiesa, aną kartą padauginau miltų, tai pagrindas biški kietokas gavosi, o šį kartą mažiau dėjau, tai buvo viskas liuks.
Sonatina, greitu metu žadu išbandyt medaus keksą, nes baisiai daug medaus turiu
Ir ten recepte parašyta, kad tešlą reikia išmaišyti mediniu šaukštu, o mikseriu negerai?
Ir ten recepte parašyta, kad tešlą reikia išmaišyti mediniu šaukštu, o mikseriu negerai?
Mes ryt laukiam svečių ,tai šen visą dieną turiu darbo.O dar į darbą reikėjo eit Padariau "silkę pataluose" ,kepa "varškės pyragas su serbentais",tik serbentų neturiu ,tai su persikais,prikepiau "sagų" ir "sūrio lazdelių".O ryt dar "vištiena jogurto padaže" padarysiu pietums Tikėkimės ,kad bus skanu
Sonatina, kepu viska stikliniuose induose ir pyragus ir mesa. Viskas puikiai gaunasi. Zinoma noreciau tureti daugiau silikoniniu formu, bet siuo metu tiesiog nelabai galiu sau ta leisti. Stikliniu turiu ne viena ir puikiai man tarnauja. Dar nebuvo kad apacia prisviltu.
Ką tik pragavau grybų pyrago, skanuuuuuuuuu
Atsiprašau už kvailą klausimą- bet pyragas su grybais- jį valgote karštą su kokiu padažu ar šaltą kaip paprastą pyragą??? Labai mėgstu grybus, vis ruosiuosi kepti bet...
QUOTE(LIAN @ 2006 09 24, 19:22)
Atsiprašau už kvailą klausimą- bet pyragas su grybais- jį valgote karštą su kokiu padažu ar šaltą kaip paprastą pyragą??? Labai mėgstu grybus, vis ruosiuosi kepti bet...
Valgėm jį karštą pagardintą grietine truputuka, jis kažkas panašaus gaunasi į bulvių plokštainį su grybais
Ir aš išbandžiau obuolių - jogurto pyragą Kepiau šiaip, bet taip gavosi, kad pakvietė važiuot į gamtą, tai nusivežiau dar šiltą su visa skarda Visi laaaabai gyrė, pasidalinom po gabalėlį į 9 dalis, pakartot nebuvo, o norėjosi
Dar išbandžiau kiaušinių-faršo vyniotinį, irgi
Rytoj laukia vištienos su jogurtiniu padažu kepimas
Ir gal keksą su kriaušėmis ir šokoladu kepsiu, nes parsivežėm iš sodo kriaušių
Dar išbandžiau kiaušinių-faršo vyniotinį, irgi
Rytoj laukia vištienos su jogurtiniu padažu kepimas
Ir gal keksą su kriaušėmis ir šokoladu kepsiu, nes parsivežėm iš sodo kriaušių
QUOTE(Wild Flower @ 2006 09 23, 19:17)
Tikiuosi, mano klausimas nebus off-topic, bet tikrai labai paklausti reikia..
Sonatina (o ir visos kitos kulinarės) noriu pasikonsultuoti dėl kepimo indų.. Visada apkepus bei pyragus kepdavau metalinėse kepimo formose ir dažniausiai viskas būtų ok Bet neseniai susiviliojus nusipirkau stiklinį kepimo indą ir, nežinau kodėl, bet kažkaip kitaip man jis kepa - tarkim pyragas dar lyg ir nepilnai iškepęs, o dugnas jau pridegęs Gal stikliniai indai turi kažkokių ypatingų bruožų? Gal kepti juose kažkaip kitaip reik ar ištepti prieš kepant ne aliejumi o kažkuo kitu? Nebesuprantu, padėkit
Sonatina (o ir visos kitos kulinarės) noriu pasikonsultuoti dėl kepimo indų.. Visada apkepus bei pyragus kepdavau metalinėse kepimo formose ir dažniausiai viskas būtų ok Bet neseniai susiviliojus nusipirkau stiklinį kepimo indą ir, nežinau kodėl, bet kažkaip kitaip man jis kepa - tarkim pyragas dar lyg ir nepilnai iškepęs, o dugnas jau pridegęs Gal stikliniai indai turi kažkokių ypatingų bruožų? Gal kepti juose kažkaip kitaip reik ar ištepti prieš kepant ne aliejumi o kažkuo kitu? Nebesuprantu, padėkit
O man kazkodel stikliniuose induose kaip tik niekad nepridega, o metaliniuose pridega. As stikliniame visada kepu pyragus, mesyte, net keksa kartais. ir niekad nepridegdavo... jau greiciau virsus nei apacia. As to indo irgi dazniausia netepu, nebent jei kepinys buna be riebalu, tai tepu sviestuku.
Pabandyk dar karta iskept - gal buvai tik sildyma is apacios ijungusi (arba gal orkaite dujine), arba gal per didele temperatura, per storas kepinys buvo... Na, net nezinau, ka dar patart. Siaip as tame inde kepini palieku kuri laika orkaiteje, tada viskas ten normaliai "dakepa".