Shiduh, konkrečiai su burokėliais yra tik silkė pataluose ir karštas vinegretas... Su šparaginėm berods visai nieko kol kas... (man vis dar ne sezonas...
), bet bent jau pupeles gali drąsiai dėti visur prie kitų daržovių
WANDA, kotletai atrodo
babouziuke, smagu, kad vinegretas patiko, ačiū
mexica, tikiuosi blynais nenusivylei
Kalmarų tešloje pati nedariau, bet recepto tikrai paieškosiu
buzhiukas, pyragas atrodo labai skaniai
O jeigu tešlos pasirodė per mažai, vadinasi forma buvo per didelė
Spurgita, o kodėl tau blynai atrodo riebūs?
Ten gi tik keli šaukštai sviesto dedasi... Man jie visiškai nepasirodė riebūs
Dėl paprikų nieko patarti negaliu, nes jų tiesiog nevalgau...
westa, o kokius patiekalus susirinkai?
starbee, labai smagu, kad visi patiekalai patiko
O dėl cukraus svogūnų sriuboje, tai čia, žinoma, skonio reikalas
O gal ir svogūnai skirtingi - vieni kartais būna gerokai saldesni už kitus
PaMeL, ačiū
Džiaugiuosi, kad patiekalai patinka
mutante, malonu, kad žuvis patiko (nemanau, kad vaikui labai pakenktų tos daržovės, gi ne kiekvieną diena jas valgo...), o paprikų recepto tikrai pas mane ir nerasi, nes mes jos visiškai nevalgome
Sandriuks, aš anksčiau ignoruodavau sodą ir dėdavau tik kepimo miltelius, bet kai kurie kepiniai pakankamai neiškildavo... Kol pagaliau investavau kelis centus
ir įsigijau pakelį sodos
Atkreipiau dėmesį, kad ir kepimo milteliai, ir soda dedami į tuos receptus, kur įeina rūgštus produktas - kefyras, pasukos, grietinė...
Dabar, kai pradėjau berti ir sodos (žinoma, jeigu jos reikia pagal receptą), tikrai kepiniai gaunasi daug geriau, o ir sodos skonis nesijaučia...