Sonatina, pasakyk man neišmanėlei, kam pyragui su grybais reikia tų pupelių
jurginėli, kadangi įdaras yra gana "šlapias", prieš jį dedant reikia apkepti pyrago pagrindą, kad nepermirktų nuo įdaro O pupelės beriamos tam, kad pagrindas kepdamas neišsibanguotų, t. y. jos prispaudžia tešlą prie formos ir todėl tešla pakyla tolygiai Aš pupelių neturėjau, tai pribėriau lęšių
kotletai su sufle
man sios porcijos neuzteko
man sios porcijos neuzteko
Aš šiandien dariau marinuota žuvį su daržovėm, tai vandens truputi dapyliau
vaikas suvalge visas daržoves, nors jam turbut nelabai sveika
vaikas suvalge visas daržoves, nors jam turbut nelabai sveika
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 12, 12:45)
Viduržemio jūros salotos
labai norėjau pasidaryt šias salotas, tik neradau parduotuvėje džiovintų sailėje pomidorų, kaži ar galima juos būtų kuom pakeist?
Na va, ką tik iškepė "karštas vinigretas" . Labai skanu, tik aš dariau iš kalakutienos krutinėlės,tai mėsa truputį sausoka. Pagardinimui ir kaip padažiuką, užpyliau Rama grietinėlės .
Labai skanu .
Ačiū sonatina .
Labai skanu .
Ačiū sonatina .
Užmaišiau purių blynų tešlą ir laukiu, kol galėsiu eit kept
Nerealiai seilė tįsta
Dar galvoju tuo tarpu pasiteirausiu ar Sonatina kartais nezino kokio nors kalmaru, keptu tešloje recepto Valgiau kinieciu restorane prancuzijoj (pas mus nezinau gal irgi yra) - tai prisikirtau kaip uz tris Jau tokie nerealus buvo - teslos daugiau nei paciu kalmaru, ale ta tesla tokia saldoka kazkokia Na as ne profe, negaliu pasakyt kokia ji ten, bet zinau, kad skani
Ir dar - gal koki saldziarugsti padaza darot prie mesytes kepinuku? As labai megstu tokius visokius, ale paciai pasidaryt neiseina, kai nezinau jokio receptelio.
Buciau be proto dekinga jei Sonatina patartu
Nerealiai seilė tįsta
Dar galvoju tuo tarpu pasiteirausiu ar Sonatina kartais nezino kokio nors kalmaru, keptu tešloje recepto Valgiau kinieciu restorane prancuzijoj (pas mus nezinau gal irgi yra) - tai prisikirtau kaip uz tris Jau tokie nerealus buvo - teslos daugiau nei paciu kalmaru, ale ta tesla tokia saldoka kazkokia Na as ne profe, negaliu pasakyt kokia ji ten, bet zinau, kad skani
Ir dar - gal koki saldziarugsti padaza darot prie mesytes kepinuku? As labai megstu tokius visokius, ale paciai pasidaryt neiseina, kai nezinau jokio receptelio.
Buciau be proto dekinga jei Sonatina patartu
Labas Sonatina Šiandien kepiau grybų pyragą. Labai skanu. ir labai sotu. Dariau dvigubą normą, nes blėka didoka pas mane. Tai dar 2 dienas turbūt valgysim su vyru vietoje grietinėlės dėjau neriebią grietinę, ir nedėjau paprikos. Kitą kartą dėčiau storesnį bulvių pagrindą, pas mane jis labai plonas išėjo. Ačiū už receptą
Sonatina, o purūs blynai labai riebūs nesigauna? Kažko pagal receptą taip atrodo
Ir dar, jei prikimšiu paprikas faršo, ar būtinas jas puode troškinti ar galima sudėti į skardą įpilti vandens ir kepti orkaitėj? Visur radau recpetus tik troškinant puode, bet žinau, kad kepa ir orkaitėj.
Ir dar, jei prikimšiu paprikas faršo, ar būtinas jas puode troškinti ar galima sudėti į skardą įpilti vandens ir kepti orkaitėj? Visur radau recpetus tik troškinant puode, bet žinau, kad kepa ir orkaitėj.
QUOTE(westa @ 2006 09 22, 20:19)
Gal vertėtų kokius kūčiukus pasikept .
A jau dabar?