Lindra, gali silkę pataluose padaryt
Na ir aš pasidalinsiu ką jau išbandžiau pagaminti ir kokie įspūdžiai
Žuvies file prancūziškailabai patiko, nors visai nesu žuvies gerbėja, nemėgstu terliotis su ja, o čia greita ir skanu
Balandėlių apkepas, kai pridariau, tai 3 dienas valgėm Skanu, bet man balandėliai skaniau, gal kopūstą per daug susmulkinau, ar prieskonių per mažai, kažko trūko.
Vištiena havajietiškai, vyrui labai patiko
Varškės apkepas, pagaliau jis man gavosi. Kiek anksčiau bandydavau, nu niekaip neiškildavo, kažkoks susmegęs būdavo, nors ir baltymus atskirai plakdavau, ir manų kruopas brinkindavau O čia viską sudėjau, išplakiau ir kuo puikiausiai gavosi. Mums labai patiko
Bananinis keksas, na gavosi kaip turi būti, bet skonis manęs nesužavėjo, gal nesu bananų mylėtoja
Citrininiai keksiukai su grietine Pirmą kart kepiau keksiukus, ir tikrai skonis maloniai nustebino, tokie purūs, o kai dar šokoladu užpyliau, tai visai skanumėlis Beje hyper maximoje tam reikalui nusipirkau silikoninę keksiukų formą, apie 10 lt., bet tikrai nenusivyliau dar kol kas
Karštas vinegretas, kaip tik vakar dariau, mums labai patiko, tik neturėjau burokėlio, tai apsiėjom be jo.
Va kas nesigavo, tai lietiniai blynai , kai padariau tešlą pagal visas proporcijas, ji buvo labai skysta, jau įtariau kad lips prie keptuvės, taip ir buvo, lipo, negalėjau apversti blyno. Paskui pridėjau daugiau miltų (gal dvigubai kiek nurodyta) ir užbaigiau kepti jau geriau, bet kažkas ten buvo ne taip
Šiuo metu sidre marinuojasi mėsytė, jau šiandien kepsiu, tikiuosi pavyks
Žuvies file prancūziškailabai patiko, nors visai nesu žuvies gerbėja, nemėgstu terliotis su ja, o čia greita ir skanu
Balandėlių apkepas, kai pridariau, tai 3 dienas valgėm Skanu, bet man balandėliai skaniau, gal kopūstą per daug susmulkinau, ar prieskonių per mažai, kažko trūko.
Vištiena havajietiškai, vyrui labai patiko
Varškės apkepas, pagaliau jis man gavosi. Kiek anksčiau bandydavau, nu niekaip neiškildavo, kažkoks susmegęs būdavo, nors ir baltymus atskirai plakdavau, ir manų kruopas brinkindavau O čia viską sudėjau, išplakiau ir kuo puikiausiai gavosi. Mums labai patiko
Bananinis keksas, na gavosi kaip turi būti, bet skonis manęs nesužavėjo, gal nesu bananų mylėtoja
Citrininiai keksiukai su grietine Pirmą kart kepiau keksiukus, ir tikrai skonis maloniai nustebino, tokie purūs, o kai dar šokoladu užpyliau, tai visai skanumėlis Beje hyper maximoje tam reikalui nusipirkau silikoninę keksiukų formą, apie 10 lt., bet tikrai nenusivyliau dar kol kas
Karštas vinegretas, kaip tik vakar dariau, mums labai patiko, tik neturėjau burokėlio, tai apsiėjom be jo.
Va kas nesigavo, tai lietiniai blynai , kai padariau tešlą pagal visas proporcijas, ji buvo labai skysta, jau įtariau kad lips prie keptuvės, taip ir buvo, lipo, negalėjau apversti blyno. Paskui pridėjau daugiau miltų (gal dvigubai kiek nurodyta) ir užbaigiau kepti jau geriau, bet kažkas ten buvo ne taip
Šiuo metu sidre marinuojasi mėsytė, jau šiandien kepsiu, tikiuosi pavyks
Sonatina, o darant "Karštą vinigretą" tas burokėlis turi būti virtas ar ne? O gal bandei daryti kada nors ir be burokėlio? Nelabai noriu aš su juo rankų tepliotis , paskui vaikščiosiu visa bordinė .
Shiduh, džiaugiuosi, kad šlykštalas, t. y. omletas vaikui patiko
Dorinda, ačiū
Lindra, na nebent tikrai, kaip Ingutė sako, silkę pataluose daryk...
AIRA, oho, koks sąrašas Labai smagu skaityti tokius atsiliepimus, ačiū O dėl lietinių, tai net nežinau... Man lietiniai buvo amžina problema, bet pagal šį receptą gaunasi labai gerai, plonyčiai ir minkšti... Tik dar priedo nusipirkau specialią keptuvę lietiniams (pačią paprasčiausią iš TP už 7 Lt ), bet dabar žymiai lengviau kepti lietinius ir juos vartyti
babouziuke, burokėlį reikia dėti nevirtą Ir žinoma jo gali nedėti, arba įdėti bet kokių kitų daržovių...
Dorinda, ačiū
Lindra, na nebent tikrai, kaip Ingutė sako, silkę pataluose daryk...
AIRA, oho, koks sąrašas Labai smagu skaityti tokius atsiliepimus, ačiū O dėl lietinių, tai net nežinau... Man lietiniai buvo amžina problema, bet pagal šį receptą gaunasi labai gerai, plonyčiai ir minkšti... Tik dar priedo nusipirkau specialią keptuvę lietiniams (pačią paprasčiausią iš TP už 7 Lt ), bet dabar žymiai lengviau kepti lietinius ir juos vartyti
babouziuke, burokėlį reikia dėti nevirtą Ir žinoma jo gali nedėti, arba įdėti bet kokių kitų daržovių...
Sonatina, dar turiu tokį klausimuką apie nutella keksiukus Recepte rašoma kad reikia pasukų. Vakar kaip tik pieno skyriuje žiūrinėjau, yra 2 rūšių pasukos - raugintos ir pieninės, tai kokių čia reikia?
Dar labai sudomino ryžiai serbiškai, tik va suabejojau ar įdėjus žuvį ji bus jau gatava po 5-8 min.?
Dar labai sudomino ryžiai serbiškai, tik va suabejojau ar įdėjus žuvį ji bus jau gatava po 5-8 min.?
Sveikos mergytės
noriu ir aš įsijungti į Sonatinos gerbėjų klubą , tikiuosi mane priimsite. Esu čia dar tik naujokė (kadangi esu užsiregistravusi visai nesenai), tačiau šitą puslapiuką skaitau labai jau senai. Galiu pasakyti, kad Sonatinos receptukai yra tiesiog klasiški Labai mėgstu sukiotis virtuvėje (kas labiausiai patinka mano brangiausiajam), todėl man jos idėjos labai padeda, vis atrandu ką nors naujo, už ką labai dėkoju.
Galiu šiek tiek pasigirti, ką esu išbandžiusi:
"Kotletai su suflė kepurėlėmis", "Šepardo pyragas su vištiena", "Purūs kotletai", "Kalakutienos vyniotinis su sūriu", "Makaronų lizdeliai grietinėlės padaže", "Vištiena su daržovėmis jogurto padaže".....Viskas kuo pukiausiai gavosi , o svarbiausia kad labai skanu
Dabar galiu net ir prieš mamą pavaidinti ir ją pamokinti
noriu ir aš įsijungti į Sonatinos gerbėjų klubą , tikiuosi mane priimsite. Esu čia dar tik naujokė (kadangi esu užsiregistravusi visai nesenai), tačiau šitą puslapiuką skaitau labai jau senai. Galiu pasakyti, kad Sonatinos receptukai yra tiesiog klasiški Labai mėgstu sukiotis virtuvėje (kas labiausiai patinka mano brangiausiajam), todėl man jos idėjos labai padeda, vis atrandu ką nors naujo, už ką labai dėkoju.
Galiu šiek tiek pasigirti, ką esu išbandžiusi:
"Kotletai su suflė kepurėlėmis", "Šepardo pyragas su vištiena", "Purūs kotletai", "Kalakutienos vyniotinis su sūriu", "Makaronų lizdeliai grietinėlės padaže", "Vištiena su daržovėmis jogurto padaže".....Viskas kuo pukiausiai gavosi , o svarbiausia kad labai skanu
Dabar galiu net ir prieš mamą pavaidinti ir ją pamokinti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 21, 14:51)
Arinva, ir kaip pyrago skonis su persikų jogurtu?
tai kad nežinau aš pati nevalgiau ( nes biškį metu svorį ) tai čia gavosi iš sado-mazo srities ( kepu kitiems pati nevalgau) bet vyras, bendradarbės, mama, teta, sesuo labai gyrė ir recepto paprašė tai manau kad gavosi
o dėl lietinių aš visada dedu tuos miltus na EXSTRA turbūt vadinasi na jie stambesni nei paprasti, bet smulkiasni nei manų kruopos ir iš jų visada man gaunasi, niekas nelimpa o su tais kitais miltais tai pastoviai vargdavau
AIRA, niekad net nesusimąsčiau dėl pasukų - mačiau žodį pasukos ir pirkau Nemanau, kad yra koks nors skirtumas... Gali išvis pirkti kefyrą
O žuvį aš dedu apsidrausdama maždaug prieš 10 min., bet iš principo žuviai gi daug nereikia, o ypač supjaustytai nedideliais gabaliukais... Bet šiaip žiūrėk virdama - jei atrodo, kad dar neišvirė, pavirk ilgiau
Laurita*, labai džiaugiuosi, kad tiek daug visko išbandei Tikiuosi dažniau parašysi atsiliepimų
O žuvį aš dedu apsidrausdama maždaug prieš 10 min., bet iš principo žuviai gi daug nereikia, o ypač supjaustytai nedideliais gabaliukais... Bet šiaip žiūrėk virdama - jei atrodo, kad dar neišvirė, pavirk ilgiau
Laurita*, labai džiaugiuosi, kad tiek daug visko išbandei Tikiuosi dažniau parašysi atsiliepimų
Būtinai Sonatina - pažadu , o šiaip kadangi man viskas kuo puikiausiai gavosi, tai nelabai klausimų ir turėjau, bet žadu išbandyti dar ką nors naujo
QUOTE(AIRA @ 2006 09 22, 10:37)
Sonatina, dar turiu tokį klausimuką apie nutella keksiukus Recepte rašoma kad reikia pasukų. Vakar kaip tik pieno skyriuje žiūrinėjau, yra 2 rūšių pasukos - raugintos ir pieninės, tai kokių čia reikia?
As irgi manau, kad i keksiukus reiketu deti raugintas pasukas arba kefyra. Nes neraugintos labiau tinka vietoj pieno (pvz, i blynus ar pan.)