Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 3

Lindra, gali silkę pataluose padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir aš pasidalinsiu ką jau išbandžiau pagaminti ir kokie įspūdžiai ax.gif
Žuvies file prancūziškailabai patiko, nors visai nesu žuvies gerbėja, nemėgstu terliotis su ja, o čia greita ir skanu thumbup.gif
Balandėlių apkepas, kai pridariau, tai 3 dienas valgėm doh.gif Skanu, bet man balandėliai skaniau, gal kopūstą per daug susmulkinau, ar prieskonių per mažai, kažko trūko.
Vištiena havajietiškai, vyrui labai patiko tongue.gif
Varškės apkepas, pagaliau jis man gavosi. Kiek anksčiau bandydavau, nu niekaip neiškildavo, kažkoks susmegęs būdavo, nors ir baltymus atskirai plakdavau, ir manų kruopas brinkindavau doh.gif O čia viską sudėjau, išplakiau ir kuo puikiausiai gavosi. Mums labai patiko thumbup.gif
Bananinis keksas, na gavosi kaip turi būti, bet skonis manęs nesužavėjo, gal nesu bananų mylėtoja blush2.gif
Citrininiai keksiukai su grietine thumbup.gif Pirmą kart kepiau keksiukus, ir tikrai skonis maloniai nustebino, tokie purūs, o kai dar šokoladu užpyliau, tai visai skanumėlis ax.gif Beje hyper maximoje tam reikalui nusipirkau silikoninę keksiukų formą, apie 10 lt., bet tikrai nenusivyliau dar kol kas mirksiukas.gif
Karštas vinegretas, kaip tik vakar dariau, mums labai patiko, tik neturėjau burokėlio, tai apsiėjom be jo.
Va kas nesigavo, tai lietiniai blynai doh.gif , kai padariau tešlą pagal visas proporcijas, ji buvo labai skysta, jau įtariau kad lips prie keptuvės, taip ir buvo, lipo, negalėjau apversti blyno. Paskui pridėjau daugiau miltų (gal dvigubai kiek nurodyta) ir užbaigiau kepti jau geriau, bet kažkas ten buvo ne taip unsure.gif
Šiuo metu sidre marinuojasi mėsytė, jau šiandien kepsiu, tikiuosi pavyks ax.gif

Atsakyti
Sonatina, o darant "Karštą vinigretą" tas burokėlis turi būti virtas ar ne? blush2.gif O gal bandei daryti kada nors ir be burokėlio? Nelabai noriu aš su juo rankų tepliotis blush2.gif doh.gif , paskui vaikščiosiu visa bordinė unsure.gif .
Atsakyti
Shiduh, džiaugiuosi, kad šlykštalas, t. y. omletas vaikui patiko tongue.gif

Dorinda, ačiū 4u.gif

Lindra, na nebent tikrai, kaip Ingutė sako, silkę pataluose daryk... g.gif

AIRA, oho, koks sąrašas bigsmile.gif Labai smagu skaityti tokius atsiliepimus, ačiū 4u.gif O dėl lietinių, tai net nežinau... Man lietiniai buvo amžina problema, bet pagal šį receptą gaunasi labai gerai, plonyčiai ir minkšti... Tik dar priedo nusipirkau specialią keptuvę lietiniams (pačią paprasčiausią iš TP už 7 Lt tongue.gif ), bet dabar žymiai lengviau kepti lietinius ir juos vartyti ax.gif

babouziuke, burokėlį reikia dėti nevirtą smile.gif Ir žinoma jo gali nedėti, arba įdėti bet kokių kitų daržovių... ax.gif


Atsakyti
Sonatina, dar turiu tokį klausimuką apie nutella keksiukus rolleyes.gif Recepte rašoma kad reikia pasukų. Vakar kaip tik pieno skyriuje žiūrinėjau, yra 2 rūšių pasukos - raugintos ir pieninės, tai kokių čia reikia? unsure.gif
Dar labai sudomino ryžiai serbiškai, tik va suabejojau ar įdėjus žuvį ji bus jau gatava po 5-8 min.? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės ax.gif

noriu ir aš įsijungti į Sonatinos gerbėjų klubą 4u.gif , tikiuosi mane priimsite. Esu čia dar tik naujokė (kadangi esu užsiregistravusi visai nesenai), tačiau šitą puslapiuką skaitau labai jau senai. Galiu pasakyti, kad Sonatinos receptukai yra tiesiog klasiški tongue.gif Labai mėgstu sukiotis virtuvėje (kas labiausiai patinka mano brangiausiajam), todėl man jos idėjos labai padeda, vis atrandu ką nors naujo, už ką labai dėkoju.
Galiu šiek tiek pasigirti, ką esu išbandžiusi:
"Kotletai su suflė kepurėlėmis", "Šepardo pyragas su vištiena", "Purūs kotletai", "Kalakutienos vyniotinis su sūriu", "Makaronų lizdeliai grietinėlės padaže", "Vištiena su daržovėmis jogurto padaže".....Viskas kuo pukiausiai gavosi thumbup.gif , o svarbiausia kad labai skanu essen.gif
Dabar galiu net ir prieš mamą pavaidinti ir ją pamokinti
blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 21, 14:51)
Arinva, ir kaip pyrago skonis su persikų jogurtu? g.gif

tai kad nežinau blush2.gif aš pati nevalgiau ( nes biškį metu svorį ) tai čia gavosi iš sado-mazo srities ( kepu kitiems pati nevalgau) bet vyras, bendradarbės, mama, teta, sesuo labai gyrė ir recepto paprašė tai manau kad thumbup.gif gavosi ax.gif

o dėl lietinių aš visada dedu tuos miltus na EXSTRA turbūt vadinasi na jie stambesni nei paprasti, bet smulkiasni nei manų kruopos ir iš jų visada man gaunasi, niekas nelimpa o su tais kitais miltais tai pastoviai vargdavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arinva: 22 rugsėjo 2006 - 09:50
AIRA, niekad net nesusimąsčiau dėl pasukų - mačiau žodį pasukos ir pirkau ax.gif Nemanau, kad yra koks nors skirtumas... Gali išvis pirkti kefyrą smile.gif

O žuvį aš dedu apsidrausdama maždaug prieš 10 min., bet iš principo žuviai gi daug nereikia, o ypač supjaustytai nedideliais gabaliukais... Bet šiaip žiūrėk virdama - jei atrodo, kad dar neišvirė, pavirk ilgiau 4u.gif

Laurita*, labai džiaugiuosi, kad tiek daug visko išbandei smile.gif Tikiuosi dažniau parašysi atsiliepimų 4u.gif


Atsakyti
Būtinai Sonatina - pažadu rolleyes.gif , o šiaip kadangi man viskas kuo puikiausiai gavosi, tai nelabai klausimų ir turėjau, bet žadu išbandyti dar ką nors naujo lotuliukas.gif
Atsakyti
yra didelis skirtumas tarp pasuku, reikia pirkti raugintas.
Atsakyti
Shiduh, supratau ax.gif Kita kartą reikės apžiūrėti atidžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 09 22, 10:37)
Sonatina, dar turiu tokį klausimuką apie nutella keksiukus rolleyes.gif Recepte rašoma kad reikia pasukų. Vakar kaip tik pieno skyriuje žiūrinėjau, yra 2 rūšių pasukos - raugintos ir pieninės, tai kokių čia reikia? unsure.gif


As irgi manau, kad i keksiukus reiketu deti raugintas pasukas arba kefyra. Nes neraugintos labiau tinka vietoj pieno (pvz, i blynus ar pan.)
Atsakyti