Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 3

QUOTE(Elena @ 2006 09 21, 15:15)
Sonatina  tu lobis  drinks_cheers.gif Aš spausdinu tavo receptus ir segu į segtuvą  thumbup.gif [/color]

Aš irgi tą patį darau biggrin.gif Dabar tai intensyviai renku informaciją , nes kitą savaitgalį turiu suruošti baliuką savo brangiausiajam ax.gif
Ką patartumėt daryti karštam patiekalui? Mąstau apie vištienos krutinėlių kepsiukus, tik neapsisprendžiu kaip ir ką? blush2.gif Tai va ir spausdinu viską iš eilės.O salotų kiek prisipausdinau , o ir visa kita, reiks tik atsirinkt ką gamint.
Atsakyti
Jau išbandžiau pyragą su tunu,o vakar kepiau vištieną marokietiškai su obuoliais ir abrikosais.Tik tas prieskonių mišinys Maximoj buvo išpirktas.Įdėjau tada imbiero,saldžių paprikų ir kalendros. Buvo skanu thumbup.gif
Atsakyti
Jau beveik visa savaitė gaminu pagal Sonatinos išbandytus receptukus, vakar išbandžiau purius blynus - skanūs smile.gif
... šiandien sakiau nieko nedarysiu tik pakepsiu grybus su bulvytėm ir še tau koks receptas iškyla doh.gif grybų pyragas ... štai kas gavosi
user posted image
... kas dėl proporcijų tai jas padidinau gal trigubai (bulvyčių, miltų, grybų), nes ten gal viena arba dvi mažos gaunasi tongue.gif
... mūsų šeimynai labaaaai patiko, ale kugelis biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau antrą kartą kepu kiaušinių- faršo vyniotinį. Laaabai skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik aš truputį pasipilldžiau- į faršą dar dedu smulkintos paprikos ax.gif Man be galo skanu taip ax.gif
Atsakyti
Iskepiau siandien Sonatinos blynus user posted image kaip skanu wub.gif tokiu skaniu blynu nesu valgiusi iki siol, net mano vyras, kuris blynus nevalgo, valge blink.gif manau, cia ir yra ivertinimas user posted image tik as kepiau pagal tikra recepta + dadejau obuoliu, tai mas su obuoliais ne taip skanu pasirode user posted image bet cia jau skonio reikalas

Sonatina, aciuks.gif tavo receptai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 21 rugsėjo 2006 - 19:46
QUOTE(PUka @ 2006 09 21, 20:25)
Jau beveik visa savaitė gaminu pagal Sonatinos išbandytus receptukus, vakar išbandžiau purius blynus - skanūs  smile.gif
... šiandien sakiau nieko nedarysiu tik pakepsiu grybus su bulvytėm ir še tau koks receptas iškyla  doh.gif  grybų pyragas ... štai kas gavosi
user posted image
... kas dėl proporcijų tai jas padidinau gal trigubai (bulvyčių, miltų, grybų), nes ten gal viena arba dvi mažos gaunasi  tongue.gif
... mūsų šeimynai labaaaai patiko, ale kugelis  biggrin.gif

hmmm.... rolleyes.gif kaip skaniai atrodo, kokia plutele grazi thumbup.gif
Atsakyti
matre, labai smagu, kad vištiena patiko smile.gif

PUka, pyragas atrodo įspūdingai smile.gif Ir keliese jūs jį suvalgėte? g.gif tongue.gif Iš šios normos man gavosi normalus 23 x 23 cm dydžio pyragas smile.gif Mes darbe šešiese visai neblogai užkandome mirksiukas.gif

Will, malonu, kad vyniotinis patinka 4u.gif O improvizacijos visada yra thumbup.gif

Mama_Tania, džiaugiuosi, kad blynai patiko smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad Sonatina neįsižeis ir BEA neužpyks už OFF - Topic'ą. bet merginos, užeikite čia:

http://www.supermama...howtopic=117211
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 21, 21:03)
PUka, pyragas atrodo įspūdingai smile.gif  Ir keliese jūs jį suvalgėte? g.gif  tongue.gif  Iš šios normos man gavosi normalus 23 x 23 cm dydžio pyragas smile.gif Mes darbe šešiese visai neblogai užkandome mirksiukas.gif

aš dar čia pasisakysiu ax.gif , kadangi Sonatina neturiu tokio dydžio indo kepti (t.y. mažesnio) tai padidinau porciją iki turimo indo dydžio ax.gif ... iš trečdalio sočiai pavalgė du žmogeliukai cool.gif ... tai nieko tokio kad liko bus rytdienai, toks skanėstas niekur nepradings hihihi.gif
Atsakyti
kepiau kaizerio omleta, nu gavosi saldi kepta miltu kose bigsmile.gif vaikui labai patiko, nors is pradziu sake, kad tokio slykstalo net neragaus, bet suvalge viska vienas as tik paragavau ir dar prase, bet tingejau antra kept, dariau is puse normos.
Atsakyti
as siandien kepiau purius blynus bigsmile.gif nu jau kokie skanus thumbup.gif minkstuciai minkstuciai gavosi wub.gif , bet as kepiau vaflinei kaip vaflius ir daugiau cukraus idejau ax.gif kita karta darysiu is dvigubos teslos, nes per mazai isejo blush2.gif
Atsakyti
Sonatina, norėčiau kąnors - kokį nors užkandį padaryt iš virtų burokėlių rytoj vakare savo svečiams, nelabai įsivaizduojų ką doh.gif
iš burokėlių moku tik prie bulvių su lupenom tokį pasidaryt: tarkuoti burokėliai, mažas svogūniukas smulkiai pjaustytas, trupučiukas rūgščios druskos, truputi druskos ir aliejaus koks 1 v.š. skanu, bet ant svečių stalo nepatieksi smile.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
visą vakarą žiūrinėjuos, nieko nerandu unsure.gif arba nemoku ieškot doh.gif
Atsakyti