Aš irgi tą patį darau Dabar tai intensyviai renku informaciją , nes kitą savaitgalį turiu suruošti baliuką savo brangiausiajam
Ką patartumėt daryti karštam patiekalui? Mąstau apie vištienos krutinėlių kepsiukus, tik neapsisprendžiu kaip ir ką? Tai va ir spausdinu viską iš eilės.O salotų kiek prisipausdinau , o ir visa kita, reiks tik atsirinkt ką gamint.
Jau išbandžiau pyragą su tunu,o vakar kepiau vištieną marokietiškai su obuoliais ir abrikosais.Tik tas prieskonių mišinys Maximoj buvo išpirktas.Įdėjau tada imbiero,saldžių paprikų ir kalendros. Buvo skanu
Jau beveik visa savaitė gaminu pagal Sonatinos išbandytus receptukus, vakar išbandžiau purius blynus - skanūs ... šiandien sakiau nieko nedarysiu tik pakepsiu grybus su bulvytėm ir še tau koks receptas iškyla grybų pyragas ... štai kas gavosi ... kas dėl proporcijų tai jas padidinau gal trigubai (bulvyčių, miltų, grybų), nes ten gal viena arba dvi mažos gaunasi ... mūsų šeimynai labaaaai patiko, ale kugelis
Aš jau antrą kartą kepu kiaušinių- faršo vyniotinį. Laaabai skanu Tik aš truputį pasipilldžiau- į faršą dar dedu smulkintos paprikos Man be galo skanu taip
Iskepiau siandien Sonatinos blynus kaip skanu tokiu skaniu blynu nesu valgiusi iki siol, net mano vyras, kuris blynus nevalgo, valge manau, cia ir yra ivertinimas tik as kepiau pagal tikra recepta + dadejau obuoliu, tai mas su obuoliais ne taip skanu pasirode bet cia jau skonio reikalas
Jau beveik visa savaitė gaminu pagal Sonatinos išbandytus receptukus, vakar išbandžiau purius blynus - skanūs
... šiandien sakiau nieko nedarysiu tik pakepsiu grybus su bulvytėm ir še tau koks receptas iškyla grybų pyragas ... štai kas gavosi
... kas dėl proporcijų tai jas padidinau gal trigubai (bulvyčių, miltų, grybų), nes ten gal viena arba dvi mažos gaunasi
... mūsų šeimynai labaaaai patiko, ale kugelis
PUka, pyragas atrodo įspūdingai Ir keliese jūs jį suvalgėte? Iš šios normos man gavosi normalus 23 x 23 cm dydžio pyragas Mes darbe šešiese visai neblogai užkandome
Will, malonu, kad vyniotinis patinka O improvizacijos visada yra
PUka, pyragas atrodo įspūdingai Ir keliese jūs jį suvalgėte? Iš šios normos man gavosi normalus 23 x 23 cm dydžio pyragas Mes darbe šešiese visai neblogai užkandome
aš dar čia pasisakysiu , kadangi Sonatina neturiu tokio dydžio indo kepti (t.y. mažesnio) tai padidinau porciją iki turimo indo dydžio ... iš trečdalio sočiai pavalgė du žmogeliukai ... tai nieko tokio kad liko bus rytdienai, toks skanėstas niekur nepradings
kepiau kaizerio omleta, nu gavosi saldi kepta miltu kose vaikui labai patiko, nors is pradziu sake, kad tokio slykstalo net neragaus, bet suvalge viska vienas as tik paragavau ir dar prase, bet tingejau antra kept, dariau is puse normos.
as siandien kepiau purius blynus nu jau kokie skanus minkstuciai minkstuciai gavosi , bet as kepiau vaflinei kaip vaflius ir daugiau cukraus idejau kita karta darysiu is dvigubos teslos, nes per mazai isejo
Sonatina, norėčiau kąnors - kokį nors užkandį padaryt iš virtų burokėlių rytoj vakare savo svečiams, nelabai įsivaizduojų ką iš burokėlių moku tik prie bulvių su lupenom tokį pasidaryt: tarkuoti burokėliai, mažas svogūniukas smulkiai pjaustytas, trupučiukas rūgščios druskos, truputi druskos ir aliejaus koks 1 v.š. skanu, bet ant svečių stalo nepatieksi
visą vakarą žiūrinėjuos, nieko nerandu arba nemoku ieškot