QUOTE(Ingute @ 2006 09 21, 12:31)
Na va, išsikepiau aš kiaušinių-faršo vyniotinį
Skanuuu ir paprasta
Bet pagrindą aš vistik iš 6 kiaušinių dariau
Bet truputį pagrindas prilipo prie kepimo popieriaus, manau, gal dėlto, kad iš pradžių per didelę ugnį padariau
Bet po to viskas čiki, šiaip ne taip suvyniojau
Bet va dėl faršo norėjau paklaust, jis man vistik toks kietokas gavosi
Sonatina, ką dėt į faršą, kad jis minkštesnis ir sultingesnis būtų? Vistik minkštesnio norėtųsi
aš dariau iš avienos - jautienos.. Kadangi mes mėgėjai tokios mėsos tai visai nieko, bet , kaip jau rašiau anksčiau, kitą kartą įdėsiu marinuotų pievagrybių.. Man atrodo turėtų paįvairint skonį ir mėsa bus sultingesnė
.
O man šaltas vyniotinis iš viso
. Pasilikau gabaliuką spec paragaut, tai netgi labiau šaltesnis patiko