QUOTE(Sandriuks @ 2006 09 20, 20:01)
oi reiks pasižiūrėt atsiprašysiu moderatorės
O čia visiems blynams tokia taisyklė galioja???Mmm būtų gerai sukurt atskirą temą su visokiausiais patarimais.Kaip pvz; bandelių aptepimas su pakaitintu džemu blynų tešlos negalima ilgai plakt,nes bus guminiai blynai ir t.t.
O čia visiems blynams tokia taisyklė galioja???Mmm būtų gerai sukurt atskirą temą su visokiausiais patarimais.Kaip pvz; bandelių aptepimas su pakaitintu džemu blynų tešlos negalima ilgai plakt,nes bus guminiai blynai ir t.t.
Geriausia mokykla - savu kailiu išbandyta.
Aš iš Sonatinos receptų išbandžiau keletą, kas, nujaučiau, patiks mano skoniui: šokoladinį kriaušių keksą, lietinius (nes anksčiau kepdavau viską dėdama iš akies, o šį sykį pabandžiau pagal proporicijas ir turiu pastebėt, kad lietiniai gavosi suuuuper ), varškinį tinginį (bet jis manęs kažkodėl taip stipriai nesužavėjo, bet aišku, buvo suvalgytas), na ką čia dar.... tiesa, nuostabus buvo pyragas su varške ir serbentais. O eilėje laukia dar daug daug patiekalų