Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 3

westa, tikiuosi ir vištiena nenusivilsite smile.gif

Ba_Bochka, oho koks sąrašas bigsmile.gif Labai smagu, kad tiek visko išbandei 4u.gif

Ingute, ant kilimėlio kepu sausainius, bandeles, kepsnius, tokius smulkius dalykus smile.gif Tikiuosi keksas pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 20, 12:18)
Prieš kelis mėnesius buvau įdėjusi Purių blynų receptą be nuotraukos smile.gif  Vakar juos vėl kepiau, į kefyro masę dar įtarkavau kelis obuolius... rolleyes.gif Tikrai skanūs blynai, primenantys vaflius... Net neabejoju, kad vaflinėje gautųsi dar skaniau smile.gif

user posted image

žadu šiandien kept blush2.gif nes labai jau gundančiai skamba receptas, tik klausimas: ką reiškia tirpinto sviesto?
Atsakyti
Mama_Tania, tą ir reiškia - įdedi du šaukštus sviesto į indelį ir ištirpini mikrobangėje ar ant viryklės biggrin.gif
Atsakyti
Tik nepermaišykit tešlos, nes blynai bus guminiai... Aš maišau labai atsargiai šluotele ir tik tol, kol nebesimato sausų miltų smile.gif
Atsakyti
Na va, keksas jau beveik patvarkytas thumbup.gif
Super, labai skanus, vyras labai gyrė thumbup.gif
Kitą kartą bandysiu kepti su obuoliais, irgi manau turėtų būti labai skanu thumbup.gif

Turiu silkės dar, tai eisiu padarysiu grietinės padažą silkei thumbup.gif
Atsakyti
nepatikėsit, ale ir vištienos visos bliekos nebėr biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
ziuriu statybininkes cia persikrauste biggrin.gif

Sonatina, vyniotinis- super thumbup.gif truputi paimprozavau, ale ideja superine.aciu wub.gif
ir varskes tingini esu darius. skanumeeeeelis 4u.gif
siandien koki keksiuka gal reiks iskept rolleyes.gif

aciu Tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 20, 03:35)
aha, tikrai, super  thumbup.gif  thumbup.gif o vaisiu neapliejai zele ar tik isdeliojai  ax.gif

QUOTE(Asta @ 2006 09 20, 05:04)
Bandau spėti, kad ne žele apliejo, o kaip Sonatina ir minėjo - aptepė pašildytų džemu, nes nuotraukytėjė tie vaisiai taip gražiai blizga  thumbup.gif  O beto tik išdėliojus tai, manau, obuoliukas labai greit ne puoštų tortą, o gadintų patamsėjęs jo vaizdą...  ax.gif

Aš ir dar varškės tinginio neišbandžiau, bet va gundausi, gundausi..vis progos laukiu smile.gif Nes vyras saldumynų nemėgsta, o aš tik sau pasidariusi tai ir apsivalgyčiau  biggrin.gif

Dėjau džemą bigsmile.gif Aš aplamai nemėgstu želė, tai tas džemas puikiai tiko thumbup.gif
Asta, ten obuolių nėra. Aš dėjau persiką, slyvą ir braškes smile.gif Slyva per vidurį, persikai iš išorės.

Šiandien jau ragausim bigsmile.gif Vakar vyrą nuo torto su šluota vaikiau. Jis toks saldžiarūris, negalėjo ramiai praeiti pro šaldytuvą doh.gif

Sonatina, aš kai nėščia, mane traukia kepti pyragus. Šiaip neturiu jokio talento miltų kepiniams, nesuprantu proporcijų ir viską turiu daryti griežtai pagal instrukcijas. Kankinsiu tave juodai lotuliukas.gif

westa, kam erzini ? beee.gif
Atsakyti
oj kokie zmones susirinko thumbup.gif lotuliukas.gif

va prisikepem kukuruzu burbuoliu thumbup.gif ,nu skanumelis.....sultingos kokios,prieskoniu daug pavariau thumbup.gif
po viena suvalgem,vyras klausia taj nefotkinsi mergom lotuliukas.gif doh.gif
nufotkinau,tik nuotrauku psl.neveikia negaliu idet smile.gif
Atsakyti
Ingute, labai smagu, kad keksas patiko thumbup.gif

westa, tai pats geriausias patiekalo įvertinimas tongue.gif

une, ačiū 4u.gif Džiaugiuosi, kad patiekalai patinka smile.gif

TauRe, jau maniau, kad pagaliau paragavot tinginio biggrin.gif O jūs ten dar kažko laukiat tongue.gif

WANDA, lauksiu nuotraukos smile.gif

Na bet tikrai visas statybininkių skyrelis čia susikraustė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 09 20, 18:57)
Dėjau džemą  bigsmile.gif  Aš aplamai nemėgstu želė, tai tas džemas puikiai tiko  thumbup.gif
Asta, ten obuolių nėra. Aš dėjau persiką, slyvą ir braškes smile.gif Slyva per vidurį, persikai iš išorės.

Šiandien jau ragausim  bigsmile.gif  Vakar vyrą nuo torto su šluota vaikiau. Jis toks saldžiarūris, negalėjo ramiai praeiti pro šaldytuvą  doh.gif

Sonatina, aš kai nėščia, mane traukia kepti pyragus. Šiaip neturiu jokio talento miltų kepiniams, nesuprantu proporcijų ir viską turiu daryti griežtai pagal instrukcijas. Kankinsiu tave juodai  lotuliukas.gif

westa, kam erzini ?  beee.gif

Cukraus želė duoda tik tokį stiklinį žvilgesį, lyg nulakuoti būna vaisiai, na tai ne visai žėlė tik taip vadina.
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 20, 09:42)
Sandriuks, abejoju, ar čia moderatorė kalta... Pasižiūrėk, ar pati neištrynei iš photobucketo, o gal perkėlei į kitą katalogą ar pervadinai nuotrauką kaip nors? g.gif

g.gif g.gif g.gif oi reiks pasižiūrėt ax.gif atsiprašysiu moderatorės blush2.gif

QUOTE(Sonatina @ 2006 09 20, 14:42)
Tik nepermaišykit tešlos, nes blynai bus guminiai... Aš maišau labai atsargiai šluotele ir tik tol, kol nebesimato sausų miltų smile.gif

O čia visiems blynams tokia taisyklė galioja???Mmm būtų gerai sukurt atskirą temą su visokiausiais patarimais.Kaip pvz; bandelių aptepimas su pakaitintu džemu ax.gif blynų tešlos negalima ilgai plakt,nes bus guminiai blynai ax.gif ir t.t.
Atsakyti