westa, tikiuosi ir vištiena nenusivilsite
Ba_Bochka, oho koks sąrašas Labai smagu, kad tiek visko išbandei
Ingute, ant kilimėlio kepu sausainius, bandeles, kepsnius, tokius smulkius dalykus Tikiuosi keksas pavyks
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 20, 12:18)
Prieš kelis mėnesius buvau įdėjusi Purių blynų receptą be nuotraukos Vakar juos vėl kepiau, į kefyro masę dar įtarkavau kelis obuolius... Tikrai skanūs blynai, primenantys vaflius... Net neabejoju, kad vaflinėje gautųsi dar skaniau
žadu šiandien kept nes labai jau gundančiai skamba receptas, tik klausimas: ką reiškia tirpinto sviesto?
Na va, keksas jau beveik patvarkytas
Super, labai skanus, vyras labai gyrė
Kitą kartą bandysiu kepti su obuoliais, irgi manau turėtų būti labai skanu
Turiu silkės dar, tai eisiu padarysiu grietinės padažą silkei
Super, labai skanus, vyras labai gyrė
Kitą kartą bandysiu kepti su obuoliais, irgi manau turėtų būti labai skanu
Turiu silkės dar, tai eisiu padarysiu grietinės padažą silkei
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 20, 03:35)
aha, tikrai, super o vaisiu neapliejai zele ar tik isdeliojai
QUOTE(Asta @ 2006 09 20, 05:04)
Bandau spėti, kad ne žele apliejo, o kaip Sonatina ir minėjo - aptepė pašildytų džemu, nes nuotraukytėjė tie vaisiai taip gražiai blizga O beto tik išdėliojus tai, manau, obuoliukas labai greit ne puoštų tortą, o gadintų patamsėjęs jo vaizdą...
Aš ir dar varškės tinginio neišbandžiau, bet va gundausi, gundausi..vis progos laukiu Nes vyras saldumynų nemėgsta, o aš tik sau pasidariusi tai ir apsivalgyčiau
Aš ir dar varškės tinginio neišbandžiau, bet va gundausi, gundausi..vis progos laukiu Nes vyras saldumynų nemėgsta, o aš tik sau pasidariusi tai ir apsivalgyčiau
Dėjau džemą Aš aplamai nemėgstu želė, tai tas džemas puikiai tiko
Asta, ten obuolių nėra. Aš dėjau persiką, slyvą ir braškes Slyva per vidurį, persikai iš išorės.
Šiandien jau ragausim Vakar vyrą nuo torto su šluota vaikiau. Jis toks saldžiarūris, negalėjo ramiai praeiti pro šaldytuvą
Sonatina, aš kai nėščia, mane traukia kepti pyragus. Šiaip neturiu jokio talento miltų kepiniams, nesuprantu proporcijų ir viską turiu daryti griežtai pagal instrukcijas. Kankinsiu tave juodai
westa, kam erzini ?
oj kokie zmones susirinko
va prisikepem kukuruzu burbuoliu ,nu skanumelis.....sultingos kokios,prieskoniu daug pavariau
po viena suvalgem,vyras klausia taj nefotkinsi mergom
nufotkinau,tik nuotrauku psl.neveikia negaliu idet
va prisikepem kukuruzu burbuoliu ,nu skanumelis.....sultingos kokios,prieskoniu daug pavariau
po viena suvalgem,vyras klausia taj nefotkinsi mergom
nufotkinau,tik nuotrauku psl.neveikia negaliu idet
Ingute, labai smagu, kad keksas patiko
westa, tai pats geriausias patiekalo įvertinimas
une, ačiū Džiaugiuosi, kad patiekalai patinka
TauRe, jau maniau, kad pagaliau paragavot tinginio O jūs ten dar kažko laukiat
WANDA, lauksiu nuotraukos
Na bet tikrai visas statybininkių skyrelis čia susikraustė
westa, tai pats geriausias patiekalo įvertinimas
une, ačiū Džiaugiuosi, kad patiekalai patinka
TauRe, jau maniau, kad pagaliau paragavot tinginio O jūs ten dar kažko laukiat
WANDA, lauksiu nuotraukos
Na bet tikrai visas statybininkių skyrelis čia susikraustė
QUOTE(TauRe @ 2006 09 20, 18:57)
Dėjau džemą Aš aplamai nemėgstu želė, tai tas džemas puikiai tiko
Asta, ten obuolių nėra. Aš dėjau persiką, slyvą ir braškes Slyva per vidurį, persikai iš išorės.
Šiandien jau ragausim Vakar vyrą nuo torto su šluota vaikiau. Jis toks saldžiarūris, negalėjo ramiai praeiti pro šaldytuvą
Sonatina, aš kai nėščia, mane traukia kepti pyragus. Šiaip neturiu jokio talento miltų kepiniams, nesuprantu proporcijų ir viską turiu daryti griežtai pagal instrukcijas. Kankinsiu tave juodai
westa, kam erzini ?
westa, kam erzini ?
Cukraus želė duoda tik tokį stiklinį žvilgesį, lyg nulakuoti būna vaisiai, na tai ne visai žėlė tik taip vadina.
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 20, 09:42)
Sandriuks, abejoju, ar čia moderatorė kalta... Pasižiūrėk, ar pati neištrynei iš photobucketo, o gal perkėlei į kitą katalogą ar pervadinai nuotrauką kaip nors?
oi reiks pasižiūrėt atsiprašysiu moderatorės
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 20, 14:42)
Tik nepermaišykit tešlos, nes blynai bus guminiai... Aš maišau labai atsargiai šluotele ir tik tol, kol nebesimato sausų miltų
O čia visiems blynams tokia taisyklė galioja???Mmm būtų gerai sukurt atskirą temą su visokiausiais patarimais.Kaip pvz; bandelių aptepimas su pakaitintu džemu blynų tešlos negalima ilgai plakt,nes bus guminiai blynai ir t.t.