QUOTE(Sonatina @ 2006 09 19, 16:35)
Ir man popierius po omletu buvo tiesiog drėgnas, todėl nusiėmė labai lengvai. Gali būti, kad tavo orkaitėje viskas iškepa greičiau, tad jei patį omletą kepei tiek laiko, kiek nurodyta recepte, jis, kaip sako Čalykušu, sukepė, todėl ir popierius prikepė
Sonatina, o pas tave elektrinė orkaitė ar ne?
Nes man dabar neaišku kokioje orkaitėje greičiau kepa .
Sveika Sonatina. Aciu tau uz receptus!
Kol kas osbandziau tik du -
Vistiena su darzovemisj ogurto padaze - gavosi labai skanu, ir jogurtinio padazo gavau to Kuhne firmos, dariau su bulvem, morkom ir sparaginem pupelem. Ir nebuvo kietos nei bulves nei morkos ( skaiciau kad buna jog jos neiskepa ), viskas puikiai iskepe. Labai saunus patiekalas dar ir tuom, kad tik idejai i orkaite - ir dvi valandas ramu - nieko daryt nereikia, paskui tik isimi ir valgai .
Na ir kepiau pyraga su obuoliais ir jogurtu. Gavosi skanus tikrai labai . Tik kai kepiau man tas uzpiltas jogurtas su kiausiniais tai iskilo, o kaip isemiau - susmego. Ar taip ir turi buti? Ar turi iskilti tas uzpilas jogurtinis ar ne??
Kol kas osbandziau tik du -
Vistiena su darzovemisj ogurto padaze - gavosi labai skanu, ir jogurtinio padazo gavau to Kuhne firmos, dariau su bulvem, morkom ir sparaginem pupelem. Ir nebuvo kietos nei bulves nei morkos ( skaiciau kad buna jog jos neiskepa ), viskas puikiai iskepe. Labai saunus patiekalas dar ir tuom, kad tik idejai i orkaite - ir dvi valandas ramu - nieko daryt nereikia, paskui tik isimi ir valgai .
Na ir kepiau pyraga su obuoliais ir jogurtu. Gavosi skanus tikrai labai . Tik kai kepiau man tas uzpiltas jogurtas su kiausiniais tai iskilo, o kaip isemiau - susmego. Ar taip ir turi buti? Ar turi iskilti tas uzpilas jogurtinis ar ne??
O aš katik išsikepiau Kotletus su suflė pagalvėlėmis,nu kaip gražiai iškepė ir skanu tik gaila fotiko dar neturiu,nes vyras tik ryt gryžta.
Aš dariau maždaug iš akies,nes man su sūnumi daug nereikia,iš kalakutienos faršo ir kaip Sonatina dėjau po gabalėlį sūrio tai tikrai verta pamėginti.
Dėkui Sonatina
Aš dariau maždaug iš akies,nes man su sūnumi daug nereikia,iš kalakutienos faršo ir kaip Sonatina dėjau po gabalėlį sūrio tai tikrai verta pamėginti.
Dėkui Sonatina
Šiandien eilinį sykį kepiau varškinius ragelius iš dviejų normų. Pusę kepiau su džemu kepiniams, o kitus su marmeladiniais saldainiais, tai vyras pirmiausia patvarkė su džemu, nors man tai abeji labai skanūs Ir dar pietums gaminau risotto su vištiena, tik aš vietoje vištienos naudojau kalakutienos file, o vietoje svogūnų laiškų dėjau žaliąją poro dalį ir dar dėjau cukinijos. Skonis fantastiškas Labai patiko abiems su vyru ir net persivalgėm kaip kokie drakoniukai
Laba diena, Westa nurodė man šį puslapį, ačių Westai, ir aišku ačiū Sonatinai
šiandien kepiau kiaušinių-faršo vyniotinį (gimtadienio proga) tai skanumėlis :
visi labai gyrė
garnyrui dėjau ryžius, nes buvo svečių vyrų - galvojau, kad tik nesurytų to skanėsto viso iškarto sakau, kas labiau išalkę - dėkitės daugiau ryžių.
tikrai labai skanu. skardos nei popieriaus netepiau niekuom, dėjau tiesiai ant popieriaus, ir prie niekur neprilipo gal reikia daugiau palaukti,kad atvėstų? o gal reikia, kad kepimo popierius būtų kokybiškas - vokiškas geresnis nei lenkiškas - atkreipkit dėmesį
ir dar - majonezo niekuom, nekeičiau - dėjau majonezą
artimiausiu metu irgi nusimato šio patiekalo gaminimas ačiū dar kartą Sonatinai
šiandien kepiau kiaušinių-faršo vyniotinį (gimtadienio proga) tai skanumėlis :
visi labai gyrė
garnyrui dėjau ryžius, nes buvo svečių vyrų - galvojau, kad tik nesurytų to skanėsto viso iškarto sakau, kas labiau išalkę - dėkitės daugiau ryžių.
tikrai labai skanu. skardos nei popieriaus netepiau niekuom, dėjau tiesiai ant popieriaus, ir prie niekur neprilipo gal reikia daugiau palaukti,kad atvėstų? o gal reikia, kad kepimo popierius būtų kokybiškas - vokiškas geresnis nei lenkiškas - atkreipkit dėmesį
ir dar - majonezo niekuom, nekeičiau - dėjau majonezą
artimiausiu metu irgi nusimato šio patiekalo gaminimas ačiū dar kartą Sonatinai
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 19, 14:34)
O kiek turiu skardų? Geras klausimas Kokias 4 - 5 metalines ir 5 - 6 rūšių silikonines (įskaitant ir formas keksiukams )
sonatina, mačiau čia turėjai kažkokių minčių 'atidaryt temą, neatidaryt...', tai galiu pasakyt, kad daugiau jų neturėtum
dėka tavo receptų mano virtuvėje atsirado:
- matavimo indai (2) ,
- blenderis su plaktuvu,
- torto kepimo forma (pirma, bet ne paskutinė ),
- kočėlas ,
- dideli maišymo dubenys...
neskaitant naujų produktų mano meniu, tokių kaip ryžių actas, saldus čili padažas...
neatsimenu, ar viską surašiau, bet dar laukia eilėj silikoninis kilimėlis, silikoninės formos ir dar daug visko.
taigi prekybos centrai jau turėtų tau ir procentą išspaust, nes mačiau, kad ne viena tokia esu
ne visi gaminti patiekalai man patiko, pvz. suši tortas, dešrelės su cukinijomis, keptos cukinijos su parmezanu.
bet ar tai galima sakyt nepavyko, kai šešiskart ilgesnis patiekalų sąrašas pavyko ir patiko labiau nei fantastiškai. ir kai kurie patiekalai tampa kasdieniais mūsų valgiaraštyje. sonatina, neturiu žodžių, kaip džiaugiuosi, kad esi ir stengiesi dėl mūsų
dar begalės receptų negaliu išbandyt, nes kol kas neturiu normalios orkaitės, bet jau tuoj tuoj ją turėsiu ir pirmu numeriu bandysiu morkų pyragą, jau dabar seilė tįsta, kai apie jį pagalvoju
iš tos ilgos savo kalbos norėjau, kad žinotum, mums reikia tavo triūso
Sonatina, varkės tinginys gavosi puikiai, ryt ragausim kai dukra žvakutes užpūs
Šį vakarą iškepiau ir kinietiškus paplotėlius Gavosi puikiai Vyras užmaišė ir išminkė tėšlą, o aš pasirūpinau faršu (veršienos) ir suklijavau paplotėlius. Gavosi labai gražūs, nesuplyšę. Kitą sykį tik dėsiu aštresnių prieskonių, nes mes mėgstame aštriai (šį kartą prisikračiau tabasco ir užsigėriau kefyru , nėščia aš kai sako )
Vyras prašė, kad pasakyčiau tau Ačiū
Šį vakarą iškepiau ir kinietiškus paplotėlius Gavosi puikiai Vyras užmaišė ir išminkė tėšlą, o aš pasirūpinau faršu (veršienos) ir suklijavau paplotėlius. Gavosi labai gražūs, nesuplyšę. Kitą sykį tik dėsiu aštresnių prieskonių, nes mes mėgstame aštriai (šį kartą prisikračiau tabasco ir užsigėriau kefyru , nėščia aš kai sako )
Vyras prašė, kad pasakyčiau tau Ačiū
QUOTE(Kaliteja @ 2006 09 19, 17:41)
O aš katik išsikepiau Kotletus su suflė pagalvėlėmis,nu kaip gražiai iškepė ir skanu tik gaila fotiko dar neturiu,nes vyras tik ryt gryžta.
Dėkui Sonatina
Dėkui Sonatina
tikrai labai skanus patiekalas aš jau 3 kartus gaminau, vis kitokį įdarą sugalvodama, nepriklausomai nuo įdaro, visąlaik išeina super skanu
Sonatinai
westa, tikrai gera mintis Galima visokių gėrybių uždėti ant faršo ir tik tada susukti
babouziuke, mano orkaitė elektrinė, bet ir kiekvienoje elektrinėje orkaitėje kepimo laikas gali skirtis...
Liucile, ačiū Labai malonu, kad vištiena patiko O pyrago užpilas man neiškilo... Nelabai jis ir turėtų iš ko iškilti, nes jame nėra nei kepimo miltelių, nei plaktų baltymų... Tad jeigu nusileido, viskas gavosi taip, kaip ir priklauso
Kaliteja, ačiū, tikrai labai malonu, kad kotletai patiko
dute1, labai smagu, kad rageliai jums taip patinka O risotto ir mums labai patiko
Lindra, labai ačiū Smagu skaityti, kad vyniotinis visiems patiko O kepimo popierius tikrai būna labai skirtingas...
yuki Prisijuokiau iš tavo pirkinių sąrašo
O kad ne visi patiekalai patiko, tai labai natūralu - gi kiekvieno mūsų skoniai skirtingi
TauRe, pirmiausiai labai sveikinu su O tavo tinginys atrodo tiesiog Tikiuosi bus ir toks skanus, koks yra gražus... Smagu, kad paplotėliai patiko (ir labai įdomus tobasco ir kefyro derinys ) Perduok vyrui, kad nėra už ką
Mama_Tania, ačiū Labai smagu skaityti, kad improvizacijos būna sėkmingos
babouziuke, mano orkaitė elektrinė, bet ir kiekvienoje elektrinėje orkaitėje kepimo laikas gali skirtis...
Liucile, ačiū Labai malonu, kad vištiena patiko O pyrago užpilas man neiškilo... Nelabai jis ir turėtų iš ko iškilti, nes jame nėra nei kepimo miltelių, nei plaktų baltymų... Tad jeigu nusileido, viskas gavosi taip, kaip ir priklauso
Kaliteja, ačiū, tikrai labai malonu, kad kotletai patiko
dute1, labai smagu, kad rageliai jums taip patinka O risotto ir mums labai patiko
Lindra, labai ačiū Smagu skaityti, kad vyniotinis visiems patiko O kepimo popierius tikrai būna labai skirtingas...
yuki Prisijuokiau iš tavo pirkinių sąrašo
O kad ne visi patiekalai patiko, tai labai natūralu - gi kiekvieno mūsų skoniai skirtingi
TauRe, pirmiausiai labai sveikinu su O tavo tinginys atrodo tiesiog Tikiuosi bus ir toks skanus, koks yra gražus... Smagu, kad paplotėliai patiko (ir labai įdomus tobasco ir kefyro derinys ) Perduok vyrui, kad nėra už ką
Mama_Tania, ačiū Labai smagu skaityti, kad improvizacijos būna sėkmingos
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 19, 15:27)
1.Arinva, o kaip atklijavai popierių?
2.Kalorijas skaičiuokitės prieš gamindamos - vėliau pretenzijos nepriimamos
2.Kalorijas skaičiuokitės prieš gamindamos - vėliau pretenzijos nepriimamos
1. na aš su peiliu jį taip po truputį gražiai ir atplėšiau nuo popieriaus
2. tai aš ir suskaičiavau prieš todėl ir žinau kad koloringas bet dėl to tikrai nepriekaištauju čia tik taip pastebėjimas
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 19, 15:33)
man toks vaizdas kad tu per daug suskrudinai omletą man irgi prilipo, bet gi jis šlapias toks ir lengvai vyniojasi
tikrai nesuskrudinau nes pats omletas buvo minkštas, šlapias gal rimtai čia popierius kaltas
o gal vis dėlto čia tie sūrio produktai
QUOTE(TauRe @ 2006 09 20, 02:33)
Sonatina, varkės tinginys gavosi puikiai, ryt ragausim kai dukra žvakutes užpūs
o kaip tinginys atrodo