Sveikutės merginos ,
įsirašau ir aš į Sonatinos gerbėjų gretas
, tiesiog žaviuosi tokiais žmonėmis , atsidavusiais savo pomėgiams , o svarbiausia jais pasidalina su kitais
ir praskaidrina atsibodusias niurias mintis '' ką šiandien gamint'' , nes šeimyna , tai to nebenori , tai ano
o Sonatinos receptėliai labai gelbėja
Tai va , mano išmėginta:
KARŠTAS VINEGRETAS labai patiko vyriu , o atšąlęs buvo dar skanesnis,
BALANDĖLIŲ APKEPAS
kirtom visa šeimyna , vaikai ir kitą dieną šildėsi ir dar kitą dieną reikalavo ,
ŠEPARDO PYRAGAS taip pat liuks, tik aš dariau su kiauliena , tai buvo truputėli riebokas , bet kitą dieną riebaliukai susigėrė į košę ir dingo, tai pasišildžius mikrobangėje buvo labai skanu ,
ŽUVIS PRANCŪZIŠKAI net trūksta žodžių , gaminau tris kartus , galima apsivalgyt ,
SAGUTĖS dukrai labai patiko , tik man kažko trūko , bet pamirkius į pomidorų padažą buvo visai gerai ,
BANANINIAI BLYNAI - skonis puikus , tik man , kaip kažkuriai forumietei , irgi juodavo
tai vyras apsišovė , pamanė , kad bulviniai
,
KEPTI VARŠKĖČIAI- minkštučiai , puručiai
VARŠKINIAI RAGELIAI- sudomino receptas , kad nereikia cukraus , kiaušinių ir jokių kildinimo medžiagų , bet išties buvo skanūs,
KEKSAS SU MĖLYNĖM tirpsta burnoje , antrą kartą mėlynes pakeičiau ''agrastserbenčiais''( nežinau tikslaus pavadinimo
) , buvo puiku ,
KEKSĄ SU KRIAUŠĖM kepiau vakar ( naudojau šviežias gerai prinokusias kriaušias), tai vyras sakė , kad dar tokio super pyrago nėra valgęs
tik mažasis net neparagavo , nes sakė , kad jis alkoholį vartoti yra per mažas
( matė kaip pyliau brendį).
Išbandyti receptai tiesiog puikūs
, o ''karališko sosto'' šiandien laukia kepenys , o ryt tikriausiai kepsiu varškės apkepą , tik norėčiau sužinot kokio dydžio formoj reikia kept apkepą .
Ačiū už receptus , už dėmesį ir už visas žinias