Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 3

QUOTE(Sonatina @ 2006 09 04, 13:57)
Po labai ilgų dvejonių atidarau dar vieną temą rolleyes.gif   Tikiuosi ir toliau aktyviai rašysite atsiliepimus smile.gif

Niu tu nesigązdink,net per širdį perėjo,tie tavo pasakyti žodžiai.Kur mes dingsim be tavęs.Va savaitgalį laukiam svečių ir jau galvoju ką padaryt pavaišint.Ir žinai ką ,kitokių minčių net nėra kaip tik, perverst Sonatinos meniu ir atsirinkt.Galvoju apie vištieną jogurto padaže,kokį citrininį tortuką pamėgint.Būk gera nepradink su visam verysad.gif Laiko,aš isivaizduoju, kad atima nerealiai daug,bet gal kaip nors....... kad galėtume kuo padėt ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriuks: 04 rugsėjo 2006 - 22:04
Buvau pamirsus parasyt kad dar karta dariau riesutu-medaus kvadratelius thumbup.gif Si syki pasinaudojau sonatinos patarimu del kociojimo ant pleveles, taigi teslos nebereikejo po gabaliuka ant skardos lipdyt, viskas graziai suvirto kur ir privalejo biggrin.gif Man tai jie thumbup.gif Ir sikart jau pjaustesi lengviau ax.gif O pjaustyt pati migdolu tai nesirysciau.. per daug triuso.. pirkau gatavas plonuteles ploksteles.. bet vat dabar pargrizau i lietuva, kazin ar rasiu tokiu kur pirkti.. g.gif
Atsakyti
Aš, , švelniai tariant ,nustebusi, kaip moteris gamina thumbup.gif Tokius patiekalus, desertus ir t.t.Tavo šeimyna turbūt sumuštiakų niekada nevalgo? bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Pagarba
Atsakyti
as ir uz Sonatinos receptus 4u.gif ir nesinervuok, kad mum neismanelem kartais nepasiseka blush2.gif blush2.gif bet kartais ir ne mes kaltos, o aplinkymes... doh.gif viena syki kepiau bandeles su cinamonu isejo kuo puikiausiai, o kita syki nekilo tesla, o viska dariau is tu paciu produktu doh.gif
Atsakyti
Sonatina, net minčių neturėk protest.gif nutraukti savo nuostabiųjų receptų.

Kitą kartą iš tiesų mums nesigauna dėl praktikos stokos, o kitą kartą patiekalas būna ne mūsų skonio, bet juk tu ir negali visoms įtikti. Kiekviena atsirinks savo "perliukus".

Jei sunku taip dažnai dėti receptėlius, mes neužpyksim, jei ir rečiau.
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2006 09 05, 08:18)
Sonatina, net minčių neturėk  protest.gif nutraukti savo nuostabiųjų receptų.

Kitą kartą iš tiesų mums nesigauna dėl praktikos stokos, o kitą kartą patiekalas būna ne mūsų skonio, bet juk tu ir negali visoms įtikti. Kiekviena atsirinks savo "perliukus".

Jei sunku taip dažnai dėti receptėlius, mes neužpyksim, jei ir rečiau.

drinks_cheers.gif
Sonatina - tema thumbup.gif . Man pvz svarbu daug gerų idėjų vienoj vietoj. Nori ką nors įdomesnio pasidaryt, atsidarei skyrelį ir randi daaaug receptų vienoj vietoj. O dėl skonio - tai jis labai įvairus. Kaip pvz galiu pasakyti kad dar iš tavo receptų dariau varškės spurgas bet kadangi jų nedariau tiksliai pagal receptą, tai manau jau gavosi kaip ir kitas patiekalas. Man spurgos nepatiko, o šeimyna jas suvalgė per 2 minutes ir dar paprašė.
Atsakyti
Jei viską gražiai atspausdinus ir įrišus tai manau gera kulinarijos knyga gautusi thumbup.gif
Atsakyti
smike, labai smagu, kad kiauliena patiko smile.gif

garbane, na va, gerai, kad šį kartą gavosi daug geriau 4u.gif O migdolų plokštelių yra pas mus, bet tik Šilo ir Pliuso parduotuvėse (manau, ir Vilniuje tokių yra g.gif ), tik jos labai brangios...

mergina, valgo, būtent dabar, kai praktiškai paskutinėm dienom nieko negaminu, tai ir valgo sumuštinius tongue.gif

Asta, kaip tik vakar mano sesulė svarstė, kad norėtų atsispausdinti spalvotai viską, bet nutarė, kad per didelė prabanga... Sakė už tą sumą išeitų didelė puikios kokybės knyga storais viršeliais tongue.gif

Merginos, ačiū už palaikymą 4u.gif Dabar, kai jau vaikus išskirsčiau po darželius, praėjo visokios šventės, ir vėl gaminsiu ką nors skanaus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos ,
įsirašau ir aš į Sonatinos gerbėjų gretas clap_1.gif , tiesiog žaviuosi tokiais žmonėmis , atsidavusiais savo pomėgiams , o svarbiausia jais pasidalina su kitais wub.gif ir praskaidrina atsibodusias niurias mintis '' ką šiandien gamint'' , nes šeimyna , tai to nebenori , tai ano aggressive.gif o Sonatinos receptėliai labai gelbėja help.gif Tai va , mano išmėginta:

KARŠTAS VINEGRETAS labai patiko vyriu , o atšąlęs buvo dar skanesnis,
BALANDĖLIŲ APKEPAS thumbup.gif thumbup.gif kirtom visa šeimyna , vaikai ir kitą dieną šildėsi ir dar kitą dieną reikalavo ,
ŠEPARDO PYRAGAS taip pat liuks, tik aš dariau su kiauliena , tai buvo truputėli riebokas , bet kitą dieną riebaliukai susigėrė į košę ir dingo, tai pasišildžius mikrobangėje buvo labai skanu ,
ŽUVIS PRANCŪZIŠKAI net trūksta žodžių , gaminau tris kartus , galima apsivalgyt ,
SAGUTĖS dukrai labai patiko , tik man kažko trūko , bet pamirkius į pomidorų padažą buvo visai gerai ,
BANANINIAI BLYNAI - skonis puikus , tik man , kaip kažkuriai forumietei , irgi juodavo g.gif tai vyras apsišovė , pamanė , kad bulviniai fool.gif ,
KEPTI VARŠKĖČIAI- minkštučiai , puručiai mirksiukas.gif
VARŠKINIAI RAGELIAI- sudomino receptas , kad nereikia cukraus , kiaušinių ir jokių kildinimo medžiagų , bet išties buvo skanūs,
KEKSAS SU MĖLYNĖM tirpsta burnoje , antrą kartą mėlynes pakeičiau ''agrastserbenčiais''( nežinau tikslaus pavadinimo blush2.gif ) , buvo puiku ,
KEKSĄ SU KRIAUŠĖM kepiau vakar ( naudojau šviežias gerai prinokusias kriaušias), tai vyras sakė , kad dar tokio super pyrago nėra valgęs thumbup.gif tik mažasis net neparagavo , nes sakė , kad jis alkoholį vartoti yra per mažas lotuliukas.gif ( matė kaip pyliau brendį).
Išbandyti receptai tiesiog puikūs mirksiukas.gif , o ''karališko sosto'' šiandien laukia kepenys , o ryt tikriausiai kepsiu varškės apkepą , tik norėčiau sužinot kokio dydžio formoj reikia kept apkepą .
Ačiū už receptus , už dėmesį ir už visas žinias

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 04, 20:48)
Labai ačiū, merginos, už palaikymą smile.gif Ilgai dvejojau, nes vis dėlto tai užima nemažai laiko, reikia vis ieškoti naujų patiekalų, kiekviena jūsų nesėkmė nuteikia ne itin smagiai ir verčia jaustis už tai atsakinga...

Nedvejok, receptų sočiai ir dabar, mes prie gero buvom pripratę, taip kad dėk naujus tik tada kada tau įkvėpimas yra mirksiukas.gif O tema tai labai reikalinga pasitart. Aš pvz. pyragų pyragėlių niekada nekepdavau, o dabar jau baigiu išmokt blush2.gif
Vakar kepiau žuvies filė prancūziškai, dukružė du kartus valgė 4u.gif
Atsakyti
bazuka, thumbup.gif Na ir ataskaita smile.gif Ačiū 4u.gif
Kad bananiniai blynai nejuoduotų pamėgink bananus trinti ne mikseriu ar blenderiu, o tiesiog šakute...
Savo mažajam gali pasakyti, kad alkoholis po terminio apdorojimo išgaruoja, lieka tik aromatas tongue.gif
Apkepą kepti reikėtų turbūt nelabai didelėje formoje, gal 20 x 20 g.gif

Čalykušu, smagu, kad nors kieno vaikai valgo tongue.gif Maniškiams geriau visokie sūreliai, negu normalus maistas doh.gif

babouziuke, tikrai kažkodėl buvau neįdėjusi ax.gif Dabar jau įkėliau prie blynų 4u.gif

WANDA smile.gif Tikiuosi ir šį kartą bus skanu rolleyes.gif
Atsakyti
Sonatina, tu auksas.... Po tavo receptų atradimo, namuose tapau kulinarijos virtuose..... ax.gif Jau nereikia sukti galvos - ką gaminti doh.gif
Mes ragavom:
Svogūnų sriuba prancūziškai - negalvojau, kad bus taip skanu.... Bet buvo laaaabai skanu, net ir mano vyrui, kuris nemėgsta svogūnų... ax.gif

Šepardo pyragas - man gavosi sausokas, tik nežinau kodėl....

kalakutienos vyniotinis su sūriu - nebrangu, greita ir laaabai skanu. Vyro šefą vaišinau, tai recepto klausė....

Vištiena su daržovėmis jogurto padaže - neradau nurodyto jogurto padažo, tai pirkau kitą. Buvo labai skanu, tik man trūko prieskonių... aš jų ir įsidėjau.

Taip pat gaminau Risotto su vištiena - labai greitas, nes pagaminau prieš einant į darbą. Rezultatas pranoko lūkesčius ax.gif

Šiandien ir vėl gaminsiu pagal tavo receptą - žuvį prancūziškai drinks_cheers.gif
Atsakyti