QUOTE(Spyglė @ 2006 09 13, 21:39)
Aš tai turiu apie tą kondensuoto pieno virimą porą nemalonių atsitikimų,tai vengiu tą daryti.Mano pusbrolis,kai buvo paauglys dažnai virdavosi irisus,bet vieną kartą skardinė sprogo.Vaizdelis virtuvėj įsivaizduojat koks.O mano draugė kepdavo pyragus ir virdavo dažnai tą pieną,bet vieną kartą sprogo ir jai.Papuolė ant veido.Gavosi tokios baltos dėmės.Kelis metus reikėjo vengti saulės,nešiojo skrybėles ištisus metus,palaipsniui praėjo,bet aš po šitų įvykių nesiryžtu tą daryti.
QUOTE(Mil@na @ 2006 09 13, 21:59)
Tai gal dangtį reikėtų uždengti???
Reikia nuolat stebėti, kad skardinė apsemta vandeniu būtų, ir jei matot, kad vanduo išgaruoja.. reikia jo dapilti.. tada tikrai niekas nesprogs..
O jei užkaitei ir 2 val. apie tai pamiršai, tai nenuostabu, kad susprogo..