Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 3

QUOTE(Spyglė @ 2006 09 13, 21:39)
Aš tai turiu apie tą kondensuoto pieno virimą porą nemalonių atsitikimų,tai vengiu tą daryti.Mano pusbrolis,kai buvo paauglys dažnai virdavosi irisus,bet vieną kartą skardinė sprogo.Vaizdelis virtuvėj įsivaizduojat koks.O mano draugė kepdavo pyragus ir virdavo dažnai tą pieną,bet vieną kartą sprogo ir jai.Papuolė ant veido.Gavosi tokios baltos dėmės.Kelis metus reikėjo vengti saulės,nešiojo skrybėles ištisus metus,palaipsniui praėjo,bet aš po šitų įvykių nesiryžtu tą daryti.



QUOTE(Mil@na @ 2006 09 13, 21:59)
Tai gal dangtį reikėtų uždengti??? g.gif


Reikia nuolat stebėti, kad skardinė apsemta vandeniu būtų, ir jei matot, kad vanduo išgaruoja.. reikia jo dapilti.. tada tikrai niekas nesprogs.. schmoll.gif

O jei užkaitei ir 2 val. apie tai pamiršai, tai nenuostabu, kad susprogo.. unsure.gif
Atsakyti
padekit a 4u.gif
kazkur sonatina rase kajp kepti kukuruzu burbuoles nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WANDA @ 2006 09 14, 13:40)
padekit a 4u.gif
kazkur sonatina rase kajp kepti kukuruzu burbuoles nerandu verysad.gif

va čia kukurūzų burbuolės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2006 09 14, 12:05)
Yra yra tikrai vanilinio jogurto, ne kartą esu pirkus  mirksiukas.gif Kažkoks užsienietiškas man rodos  g.gif Ir lietuviškas yra vanilinis su citrina kažkos.

Ir man būtinai reiks pabandyt šį pyragą  thumbup.gif


Tai va, kad ir aš esu mačiusi, bet vakar visą Hyper Rimi išieškojau ir neradau. Gal Maximoje yra g.gif

O pyragą pabandyk tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos smile.gif

mmergyte, tikrai labai šaunu, kad vištiena patiko thumbup.gif

marinulia, manau, kad verta dar pakloti po apačia kepimo popieriaus... Aš patingėjau, tad skarda šiek tiek prikepė... doh.gif

sakalina, labai malonu, kad apkepas patiko smile.gif

Jutare 4u.gif

rutulux, tikrai nelabai galiu kuo padėti, nes net neįsivaizduoju, ką mėgstate, o ko ne... g.gif Gal ką rasi patinkančio iš jau pateiktų receptų? unsure.gif

pekuti, lauksiu atsiliepimų ir apie tuos "nusižiūrėtuosius" patiekalus tongue.gif

Spygle, žinoma, atsitikimai tikrai nemalonūs schmoll.gif , bet aš viriau jau daugybę kartų ir visada viskas buvo OK... Kaip rašo Mil@na, galima ir uždengti (aš ir verdu uždengusi), be to, kaip ir Diksė pataria, būtina prižiūrėti, kad indelis visuomet būtų apsemtas...

Cheburashka, tik neįdėk 180 g želatinos!!! blink.gif Vienas lapelis sveria apie 2 - 3 g, tad iš viso vietoje 9 lapelių reikėtų dėti ~ 20 g želatinos smile.gif

sesyte, tiesą sakant šaldytuve turėjau tik natūralaus jogurto, tad jį išplakiau su šaukšteliu vanilinio cukraus ir keliais šaukštais paprasto cukraus... Dar įspaudžiau šiek tiek citrinos sulčių... Aš jau svajoju, kaip kepsiu šį pyragą su kokiu braškiniu ar mėlyniniu jogurtu... rolleyes.gif

sitara, labai smagu skaityti tokius atsiliepimus, ačiū smile.gif

Čalykušu, pretenzijų dėl padidėjusių dujų sąnaudų nepriimu tongue.gif

Ingute, pamėgink, pyragas tikrai labai skanus smile.gif

kriziuk, ačiū, ir tu pamėgink šį pyragą smile.gif

WANDA, įkelsiu receptą į pirmą puslapį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatina: 14 rugsėjo 2006 - 19:39
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 12, 21:08)
P. S. labai skanus patiekalas... rolleyes.gif  Kurkumos, šafrano ir imbiero nedėjau, bet įdėjau šaukštą prieskonių mišinio Garam Masala. Dariau iš kalakutienos guliašo smile.gif

o kur sito gaut g.gif cia is Santa marios prieskoniu g.gif

QUOTE(krika @ 2006 09 13, 09:05)
Sonatina, klausimas iš paskutinio duoto recepto (skaniai atrodo  essen.gif ):
1. kur dėti antrą tešlos dalį?
2. o jau pirktinis kondensuotas tirštas pienas netinka?

i sita sonatina atsakei ar as kazka praleidau blush2.gif
Atsakyti
naaringiux, buvau įsitikinusi, kad atsakiau Krikai ir Shiduh doh.gif blush2.gif Bet žinutė dingusi...

Iš antros tešlos dalies reikia padaryti lygiai tą pati, kaip ir iš pirmos smile.gif (jau įrašiau tai recepte)
O dėl kondensuoto buvo ilga diskusija (mano nuomone Rududu skonis ne toks, kaip kelias valandas virto kondensuoto pieno...) smile.gif

Prieskonių mišinį Garam Masala pirkau Maximoje, jis ne Santa Maria serijos, o Avokado smile.gif

Shiduh, neatrašiau tau doh.gif Smagu, kad apkepas patiko smile.gif Dėl kiekių ne kartą rašiau, prieš gamindamos pasiskaičiuokite, kiek maždaug suvalgote ir pasiderinkite produktų kiekį ax.gif O apskritai pailsėti nuo maisto gamino irgi nėra taip jau blogai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 14, 20:36)

Cheburashka, tik neįdėk 180 g želatinos!!! blink.gif Vienas lapelis sveria apie 2 - 3 g, tad iš viso vietoje 9 lapelių reikėtų dėti ~ 20 g želatinos smile.gif


Neidejau schmoll.gif lotuliukas.gif Uztai ir klausiau,kad labai idomiai man nuskambejo tie lapeliai g.gif As tai perku zelatina popieriniuose pokeliuose,,Saldvos lyg tai g.gif Tai ten pokelis ir buna 20g,o kas tie lapeliai? g.gif
Atsakyti
Ooo, želatinos lapeliai yra super geras dalykas biggrin.gif Man jie labai patinka, su jais lengva gaminti ir tiesiog negali nepavykti tongue.gif Juos tereikia užmerkti šaltame vandenyje, kai išbrinksta gerai nuspausti ir išmaišyti nedideliame kiekyje bet kokio pašildyto skysčio smile.gif

user posted image

Aš naudoju lapelius štai tokiame pakelyje:

user posted image

Atsakyti
Vau geras,na tu kai visada nustebini.Aš pirmą kart girdžiu apie tokius želatinos lapelius ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Vakar vakarienei gaminau Pupeliu troskini essen.gif Nepaprastai skanu thumbup.gif Labai panasu i cili is tikruju. Aciu Tau, Sonatina thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 14, 21:59)
Ooo, želatinos lapeliai yra super geras dalykas biggrin.gif 

bigsmile.gif Pirma kart tokius matau bigsmile.gif
Atsakyti