as jau po pietu, gaminau '' balandeliu'' apkepa , nu jau skonis tai kaip tikru balandeliu nereiks dabar su tais balandeliais terliotis sitas apkepas labai lengvai paruosiamas, skanus ir greitas , aciu sonatina . Tik kita karta daugiau kopusto desiu ir stampiau supjaustysiu ta kopusta , nes man balandeliuose daugiau tie kopustai patinka negu mesa
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 13, 20:38)
Jutare, smagu, kad kiaušinių - faršo vyniotinis patiko O tau nuo omleto kepimo popieriaus gerai atlipo?
be problemų atlipo Ir susivyniojo gražiai, ir iškepė. Vienu žodžiu - skanus grožis
Sonatina-reik [patarimo. Artėja dukros gimtadienis, norėtųsi kažko įdomaus, nes viskas jau pabodę (turiu omeny savo patiekalus). Aišku, galima išsirinkt iš tavo siūlomų, bet gal dar kokių įdomių minčių turi.
Beje pradėjau eit į darbą, tai nėr kada parašyt. Tema seku jau liguistai ir labai daug esu išbandžius. Viskas- , ne tas žodis.
Beje pradėjau eit į darbą, tai nėr kada parašyt. Tema seku jau liguistai ir labai daug esu išbandžius. Viskas- , ne tas žodis.
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 13, 20:38)
nea,nereikėjo jau išbandžiau taviškę žuvį prancūziškai ir sagas,tik pastarasias kepdama,tešlą apibarsčiau kmynais ir trupučiu aštrių prieskonių,tai gavos tokia užkandėlė prie alaus o dar kiek nusižiūrėjau receptėlių
QUOTE(Diksė @ 2006 09 13, 10:27)
Na MAN pvz. tas RUDUDU virto kondensuoto pieno nei iš tolo neprimena.. Nėra net ką lyginti su virtu kond. pienu..
Aš suprantu, jei NĖRA laiko virinėti tą pieną, tai IŠ BĖDOS gal ir galima tą Rududu pavartoti.. bet šiaip tai jau geriau pasidaryti normalų ir tikrai SKANŲ virtą kond. pienuką..
Aš suprantu, jei NĖRA laiko virinėti tą pieną, tai IŠ BĖDOS gal ir galima tą Rududu pavartoti.. bet šiaip tai jau geriau pasidaryti normalų ir tikrai SKANŲ virtą kond. pienuką..
Aš tai turiu apie tą kondensuoto pieno virimą porą nemalonių atsitikimų,tai vengiu tą daryti.Mano pusbrolis,kai buvo paauglys dažnai virdavosi irisus,bet vieną kartą skardinė sprogo.Vaizdelis virtuvėj įsivaizduojat koks.O mano draugė kepdavo pyragus ir virdavo dažnai tą pieną,bet vieną kartą sprogo ir jai.Papuolė ant veido.Gavosi tokios baltos dėmės.Kelis metus reikėjo vengti saulės,nešiojo skrybėles ištisus metus,palaipsniui praėjo,bet aš po šitų įvykių nesiryžtu tą daryti.
Tai gal dangtį reikėtų uždengti???
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 07, 22:12)
Biskvitinis tortas su varškės kremu
Įdarui
9 lapeliai želatinos (20 g)500 g neriebios varškės
2 citrinų tarkuota žievelė ir sultys
150 g cukraus
1 skardinė konservuotų abrikosų ar persikų
200 g aviečių (arba vyšnių, braškių ir pan.)
500 ml plakamos grietinėlės
smulkinti riešutai ar kokoso drožlės
SONATINA,o zelatinos sitam tortui reikia det 180g? Tie devyni lapeliai tai pakeliai po 20g?
Vakar iškepiau obuolių pyragą su jogurtu Nerealiai skanus ir nesunkiai pagaminamas. Tik aš niekaip neradau vanilinio jogurto, todėl dėjau persikinį. Dėl to skonis visiškai nenukentėjo. Sonatina, o kur tu perki vanilinį jogurtą?
Laba diena,
Skyreli skaitau seniai, bet man kazkokia virtuves depresija uzejus. Visai nesinori i virtuve Ka nors ant greicio sumetu ir viskas. Taigi,isbandziau as dar tik pora recepteliu :tai zuvi prancuziskai, o vakar farso-kiausiniu vyniotini. Ir tikrai viskas gavosi puikiai Vyniotiniui omletas susivyniojio labai gerai. Galvoju, gal tada kazkam neatlipo, nes surio padaugino ? Vyras tai devintam danguj , o as irgi. Tipo, va kokia kruta zmona
Reiks kada garsuji tingini isbandyti, nes siaip pyragu as nekepu.
Taigi, ir as esu labai dekinga tokiai nuostabiai asmenybei, kaip Sonatina, kuri negaili savo laiko, kad pradziugintu musu pilvus
Skyreli skaitau seniai, bet man kazkokia virtuves depresija uzejus. Visai nesinori i virtuve Ka nors ant greicio sumetu ir viskas. Taigi,isbandziau as dar tik pora recepteliu :tai zuvi prancuziskai, o vakar farso-kiausiniu vyniotini. Ir tikrai viskas gavosi puikiai Vyniotiniui omletas susivyniojio labai gerai. Galvoju, gal tada kazkam neatlipo, nes surio padaugino ? Vyras tai devintam danguj , o as irgi. Tipo, va kokia kruta zmona
Reiks kada garsuji tingini isbandyti, nes siaip pyragu as nekepu.
Taigi, ir as esu labai dekinga tokiai nuostabiai asmenybei, kaip Sonatina, kuri negaili savo laiko, kad pradziugintu musu pilvus
QUOTE(sitara @ 2006 09 14, 11:15)
o vakar farso-kiausiniu vyniotini. Ir tikrai viskas gavosi puikiai susivyniojio labai gerai. Galvoju, gal tada kazkam neatlipo, nes surio padaugino
va va teisybė, kai sūrį taip mėgstu tai privariau daug ir prilipo, bet sudrėkinau popierių, truputį palaukiau ir atlipinau. Gavosi liuks Mano vyras irgi apsipatenkines vaikšto kad taip skaniai valgyt gauna, tik dujų sąnaudos 2 kart didesnės , bet čia
Marinulia, aš tai dėjau vėl ant popieriaus
QUOTE(sesyte @ 2006 09 14, 10:28)
Vakar iškepiau obuolių pyragą su jogurtu Nerealiai skanus ir nesunkiai pagaminamas. Tik aš niekaip neradau vanilinio jogurto, todėl dėjau persikinį. Dėl to skonis visiškai nenukentėjo. Sonatina, o kur tu perki vanilinį jogurtą?
Yra yra tikrai vanilinio jogurto, ne kartą esu pirkus Kažkoks užsienietiškas man rodos Ir lietuviškas yra vanilinis su citrina kažkos.
Ir man būtinai reiks pabandyt šį pyragą
[quote=Čalykušu,2006 09 14, 11:01]
Mano vyras irgi apsipatenkines vaikšto kad taip skaniai valgyt gauna, tik dujų sąnaudos 2 kart didesnės , bet čia [/color]
pas mano vyra lygiai tas pats
o vakar vėl dariau kepenis karališkai, skaaanu...
dabar bandysiu obuolių pyragą su jogurtu.
Mano vyras irgi apsipatenkines vaikšto kad taip skaniai valgyt gauna, tik dujų sąnaudos 2 kart didesnės , bet čia [/color]
pas mano vyra lygiai tas pats
o vakar vėl dariau kepenis karališkai, skaaanu...
dabar bandysiu obuolių pyragą su jogurtu.