
Musas su krabų mėsa
160 ml žuvies (daržovių ar paukštienos) sultinio
4,5 - 5 g želatinos (3 lapeliai)
150 g varškės sūrelio
400 g krabų mėsos
1 maža svogūno galvutė, smulkiai supjaustyta
1 v. š. smulkintų krapų
1 v. š. majonezo
druskos, pipirų
Užmerkti želatiną šaltame vandenyje. Blenderyje susmulkinti pusę krabų mėsos, sumaišyti su svogūnais, krapais, majonezu ir sūriu.
Dėti masę į dubenį ir plona srovele supilti želatiną, ištirpintą karštame sultinyje. Į masę įmaišyti likusią smulkiai supjaustytą krabų mėsą, kruopščiai išmaišyti, pagardinti druska ir pipirais. Perlieti formeles šaltu vandeniu, sudėti paruoštą masę ir padėti į šaldytuvą 3 4 val.
P. S. žinoma krabų mėsos neturėjau

