Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

QUOTE(Egle22 @ 2008 02 05, 14:29)
Kovo menesi bus 3 metai, nuo dienos kai mes pateikeme LR pileitybes gavimui dokumentus i LR ambasada Londone.

blink.gif blink.gif blink.gif ?!?!?! Truksta zodziu .... blink.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Skalsa @ 2008 02 03, 16:51)
Man įdomu ar tikrai nebus problemų. Mums pasakė, kad jokio skirtumo kiek gyveni. Pažyma, kad vaikas yra be pilietybės/ neturi tos šalies kur gimė  pilietybės yra būtina. be jos dokumentai nebus priimami. bent jau man taip aiškino ambasadoje.

kada taip sake ambasadoj? beje gal tu ne airijoj? gal anglijoj yra isduodamos tokios pazymos? del pazymos, airijos valstybe pateike lietuvai nota del siu pazymu, kad ju isdavimas nera ju kompetencija, ir kartojuos, kad ambasadoj uztvirtino man , kad uztenka dabar pps pazymu abieju tevu, jei ji isduota veliau kaip pries 4 metus, tai nezinau ko dar reiketu, bet mums nera 4 metu , tai dar nekvarsinu galvos sau, bet kad kantrybes lietuvoje reikes tai tiksliai, be to zinoma reikes visus airiskus dokumentus apostilizuoti ir isverti, o tada reiks darytis lietuviska gimimo liudijima ir tik paskui pasa. doh.gif
Atsakyti
Mamytes, ar skaitete Delfi ziniose?

"Numatytos dvigubos pilietybės išimtys penkioms asmenų grupėms

Anot A.Lydekos, Pilietybės įstatymo naują redakciją rengianti darbo grupė jau yra beveik sutarusi dėl penkių atskirų asmenų grupių, kuriems išimtinai bus numatyta teisė turėti dvigubą pilietybę.

„Viena tokia grupė - užsienyje gimę Lietuvos piliečių vaikai, jei bent vienas iš tėvų turi Lietuvos pilietybę, taip pat - buvę politiniai kaliniai, tremtiniai ir jų vaikai, trečia – asmenys, kurie 1940 – 1944 m. pasitraukė iš okupuotos Lietuvos ir jų palikuonys, tai daugiausia, matyt, bus išeiviai Australijoje, Vokietijoje, JAV ir kitur. Taip pat teisę į Lietuvos pilietybę esame numatę, nors dar tiksliai nesuformulavome - lietuvių kilmės asmenims, kurie tradiciškai gausiai gyvena valstybėse už Lietuvos valstybinės sienos (išlyga orientuota į lietuvių bendruomenes Punske, Gervėčiuose – DELFI). Dar viena grupė – asmenys, kurie 1940 – 1990 m. buvo įgiję pabėgėlio statusą kitose valstybėse“, - sakė A.Lydeka."

Atrodo, kad vel musu vaikuciams atsiranda viltis gauti dviguba pilietybe smile.gif
Atsakyti
o ar cia sviezi informacija delfyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2008 02 16, 15:30)

Man tai cia kaip ir senos zinios, nes kaip tvarkiau savo vaikui dvigubos pilietybes klausima ir vyrui pagal tai ir buvo ji suteikta, o poto sustabde dvigubu pilietybiu davima.... g.gif unsure.gif
Atsakyti
www.migracija.lt

Cia nemazai yra info apie piletybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2008 02 16, 23:30)

Š.m. vasario 8 d. straipsnis.
Atsakyti
na su amno maziu niekas ir neaisku lyg siolei man yr blink.gif gimdyt turiu liepos menes 4u.gif as tada busiu airijoje prabuvus 3 su virsum metu, o vyras virs 4 metu tai ir nzn ar maziukas mano airis bus ar lietuvis g.gif
Atsakyti
Vat, vien del tu nesamoniu ir skrisiu i LT gimdyti. Nors sirdy ir pykstu ant LT ir ant visu tu popierizmu:(( verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2008 02 20, 17:50)
Vat, vien del tu nesamoniu ir skrisiu i LT gimdyti. Nors sirdy ir pykstu ant LT ir ant visu tu popierizmu:((  verysad.gif

o kur tu gyveni? ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti