Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

QUOTE(fistik @ 2007 09 15, 19:36)
juk abu mano seimos nariai. ar nera cia isimties kokios? g.gif

Jokiu isimciu seimos nariams ir vaikams nera verysad.gif Del to as ir stebejausi kai tvarkiau leidimus gyventi, vienintelis pliusas, kad esu LR piliete - tai kad tie leidimai buvo isduoti tuo pagrindu. Daugiau jokiu nuolaidu schmoll.gif
Va jei esi istekejus uz ES piliecio ir bandai juos cia atsivezti, ar esi ES piliete (ne lietuve) - viskas daug lengviau nei esi lietuve ir atsivezi savo seima is kitur doh.gif

QUOTE(Ode @ 2007 09 16, 08:29)
O jūs iš kur ir kuriam laikui atvykstat? Šiaip vizos nereikia...  unsure.gif

Ji is Turkijos jei neklystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 16, 09:30)
Jokiu isimciu seimos nariams ir vaikams nera verysad.gif Del to as ir stebejausi kai tvarkiau leidimus gyventi, vienintelis pliusas, kad esu LR piliete - tai kad tie leidimai buvo isduoti tuo pagrindu. Daugiau jokiu nuolaidu schmoll.gif
Va jei esi istekejus uz ES piliecio ir bandai juos cia atsivezti, ar esi ES piliete (ne lietuve) - viskas daug lengviau nei esi lietuve ir atsivezi savo seima is kitur doh.gif
Ji is Turkijos jei neklystu ax.gif

gyvenam anglijoj, vyras ir sunus turkiskus pasus turi. man sake kad nemokama viza duos, kad iskvietimo nereikia, o va del sveikatos draudimo ir nepaklausiau.. nu tikiuos nereik ( toki ganda girdejau) g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 09 16, 12:30)
gyvenam anglijoj, vyras ir sunus turkiskus pasus turi. man sake kad nemokama viza duos, kad iskvietimo nereikia, o va del sveikatos draudimo ir nepaklausiau.. nu tikiuos nereik ( toki ganda girdejau) g.gif  unsure.gif

Nezinau nieko apie nemokamas vizas, bet manau gali rasti info www.migracija.lt. Jei tokia yra, ten turetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 16, 12:57)
Nezinau nieko apie nemokamas vizas, bet manau gali rasti info www.migracija.lt. Jei tokia yra, ten turetu buti 4u.gif

aciu 4u.gif
bet ten irgi bendrai viskas tik surasyta doh.gif
argi taip sunku parasyti atskirai, ko reikalauja is uzsienietiskus pasus turinciu lietuviu sutuoktiniu ir vaiku.. verysad.gif
nusipirkau ta insurance va ka tik, bet kazin ar emailins man popierius iki pirmadienio pietu g.gif nesamone kazkokia doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Iš 'Migracija.lt'

Viza užsieniečiui gali būti išduodama, kai:

...
užsienietis turi galiojantį sveikatos draudimą patvirtinantį dokumentą;
...
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 09 13, 10:30)
Ar čia man taikyta? Oi, tai aš nesinervuoju. biggrin.gif Mes jau padavėm Vytauto popierius ir laukiam dabar atsakymo. Tiesa, buvo išsikvietę ant kilimėlio, nes niekur nėra įrodymų, kada aš įvažiavau į Lietuvą, mat pasienis ant LR pasų nebededa antspaudų. Tai rašiau pasiaiškinimą, kas, kur ir kaip vyko. Bet šiaip tai irgi viskas vyksta tuo klausimu sklandžiai.  drinks_cheers.gif

ne ne tau, tau manau ner ko jaudintis ar nervitnis, Kristulei rasiau nesinervinti.
Noriu pasigirti, gavau penktadieni laiska kad mums leidimas gyventi buvo isduotas, dabar reik vaiko, poros nuotrauku ir vaziuoti jo pasiimti, ka bandysiu sia savaite ir padaryti 4u.gif

QUOTE(Ode @ 2007 09 16, 23:28)
Iš 'Migracija.lt'

Viza užsieniečiui gali būti išduodama, kai:

...
užsienietis turi galiojantį sveikatos draudimą patvirtinantį dokumentą;
...

Taip mums vizos nedave kol nepristaciau to sveikatos draudimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 09 16, 15:30)
aciu 4u.gif
argi taip sunku parasyti atskirai, ko reikalauja is uzsienietiskus pasus turinciu lietuviu sutuoktiniu ir vaiku.. verysad.gif 

Tokio dalyko kaip atskiros kategorijos "lietuviu sutuoktiniams", to nera schmoll.gif Todel tavo, LR pilietes, vaikas, tolygus tavo sutuoktiiui ar siaip dirbti atvaziavusiam uzsienieciui, vienu zodziu Lietuvoje visi eina ta pacia tvarka. Todel ir sakau, kad is tirko paso turejimas jokiu privilegiju mums neduoda.
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 09 16, 16:30)
aciu 4u.gif
nusipirkau ta insurance va ka tik, bet kazin ar emailins man popierius iki pirmadienio pietu g.gif nesamone kazkokia doh.gif  schmoll.gif

mes kai grizinejom i lietuva tai mano vaikams sake reikia menesiui issipirkti draudima atseit vilniuj prasys, bet as per ta visa skubejima ir pamirsau nupirkti jiems ta draudima tai ir net visai pamirsus buvau o kai vilniuj paprase vaiku pasu manes klause o draudimus turit vaikams ir as tik tada prisiminiau bet is to issgascio sakau jo turim ir nieko jiems uzdejo stampa iki lapkricio 13 ir tuo pasibaige, sake buciau galejusi nusipirkti ten vietoj atseit bet butu dvigubai brangiau kainave.
Atsakyti
QUOTE(*Matilda* @ 2007 09 17, 00:01)
Noriu pasigirti, gavau penktadieni laiska kad mums leidimas gyventi buvo isduotas, dabar reik vaiko, poros nuotrauku ir vaziuoti jo pasiimti, ka bandysiu sia savaite ir padaryti  4u.gif

Taip mums vizos nedave kol nepristaciau to sveikatos draudimo  doh.gif

Mums irgi jau padarytas, tik niekaip nenuvažiuoju jo pasiimt. doh.gif

O jūs kodėl vizą darėtės? g.gif

Ir šiaip įdomu pasidarė - o kitos mamos kodėl darot vaikams vizas? Ilgesniam laikui važiuojat, ar kaip? Ar tiesiog važiuojat iš tokių šalių, kur bevizis negalioja? (aš mat vis apie JAV galvoju... blush2.gif )
Atsakyti
As norejau paklausti del dokumentu tvarkymo gal kuri esate susidurusi nezinau ar verta lietuviska pasa vaikui daryti ir ar nekils paskui problemu del to, nes vaiko tevas anglas bet mes nesam susituoke ir kartu nebegyvenam tai bijau kad paskui padariu lietuviska pasa norint keliauti su mazium visa laika reikes prasyti tevo leidimo, kita vertus jei vaikui angliska pasa daryti tai irgi mama su lietuvisku vaikas su anglisku ar nebutu bedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lily @ 2007 11 17, 00:17)
As norejau paklausti del dokumentu tvarkymo gal kuri esate susidurusi nezinau ar verta lietuviska pasa vaikui daryti ir ar nekils paskui problemu del to, nes vaiko tevas anglas bet mes nesam susituoke ir kartu nebegyvenam tai bijau kad paskui padariu lietuviska pasa norint keliauti su mazium visa laika reikes prasyti tevo leidimo, kita vertus jei vaikui angliska pasa daryti tai irgi mama su lietuvisku vaikas su anglisku ar nebutu bedu  ax.gif

Ne, nebus bedu jei abu su skirtingais pasais. Vaikui, keliaujanciam su lietuvisku pasu, nuo 2007birzelio 1-osios nebereikia kito tevo leidimo, konkreciau paizurek cia www.migracija.lt (nes gal keitesi). As daryciau lietuviska vien todel, kad neaisku ar po anglisko ji gautum, bent dabar ne. Nezinau, kiek tau tai svarbu. Bet del kelioniu tai problemu tikrai neturetu buti.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 17, 11:40)
Ne, nebus bedu jei abu su skirtingais pasais. Vaikui, keliaujanciam su lietuvisku pasu, nuo 2007birzelio 1-osios nebereikia kito tevo leidimo, konkreciau paizurek cia www.migracija.lt (nes gal keitesi). As daryciau lietuviska vien todel, kad neaisku ar po anglisko ji gautum, bent dabar ne. Nezinau, kiek tau tai svarbu. Bet del kelioniu tai problemu tikrai neturetu buti.

aciu uz informacija as cia per tu dokumentu tvarkyma jau pasimetus tarp ju jauciuosi vistiek bent truputi kas isnarplioti padeda ka smile.gif
Atsakyti