QUOTE(Ode @ 2007 05 21, 14:35)
Tai kad jau delfyje rašė anksčiau tą patį. Dar net projektas svarstymui neatiduotas... Dar vis mąsto mąsto mąsto...
Gali buti kad rase, neskaiciau laikrasti gavau maniau ir cia idesiu
SOS gal kas turit apostiles lietuviska vertima? nes man praso visu dokumentu verstu i LT kalba, ir gal galit pasakyti ar tinka mano isversti ar butina nesti vertejuj... kazkaip noretusi sutaupyti bent ten kur galima, nes jau ziuriu kad stumdo kaip idiote visi, vieni pas kitus nes musu rajone esam pirmas toks atvejis...
QUOTE(*Matilda* @ 2007 05 28, 09:50)
SOS gal kas turit apostiles lietuviska vertima?
as turiu kada dar ruosemes Markui LT pilietybe tvarkytis, kol dar buvo galima, pasidariau....
QUOTE(*Matilda* @ 2007 05 28, 08:50)
SOS gal kas turit apostiles lietuviska vertima? nes man praso visu dokumentu verstu i LT kalba, ir gal galit pasakyti ar tinka mano isversti ar butina nesti vertejuj... kazkaip noretusi sutaupyti bent ten kur galima, nes jau ziuriu kad stumdo kaip idiote visi, vieni pas kitus nes musu rajone esam pirmas toks atvejis...
as verciau pati viska man nieko neatmete
As siandiena nuveziau vertejai sake apie 30lt bus uz isvertima dokumentu ir notaro patvirtinima, rytoj jau bus isversti ir galesiu eiti isimti gimimo liudijima lietuviska. Pamazu judam i prieki.
QUOTE(*Matilda* @ 2007 05 29, 05:48)
As siandiena nuveziau vertejai sake apie 30lt bus uz isvertima dokumentu ir notaro patvirtinima, rytoj jau bus isversti ir galesiu eiti isimti gimimo liudijima lietuviska. Pamazu judam i prieki.
nu va susitvarkysit viska po truputeli
gimimo liudijima gavau jau, uz vertimus ir notaro antspaudus 20 lt sumokejau.
Leidimui gyventi truksta irgi tik pazymos is banko, ir galesiu eiti pildyti, zodziu visai gerai mes cia tvarkomes. Kazkaip buvau nusiteikus baisesniem reikalam ir laukimui ir lakstymui.
Leidimui gyventi truksta irgi tik pazymos is banko, ir galesiu eiti pildyti, zodziu visai gerai mes cia tvarkomes. Kazkaip buvau nusiteikus baisesniem reikalam ir laukimui ir lakstymui.
QUOTE(*Matilda* @ 2007 05 30, 09:42)
gimimo liudijima gavau jau, uz vertimus ir notaro antspaudus 20 lt sumokejau.
kai viska susirenki susizinai iki galo ir einasi viskas kaip sviestu patepta Viska tuoj susitvarkysi ir spakaina galva bus
QUOTE(*Matilda* @ 2007 05 29, 07:48)
smagu girdeti ,kad jums taip viskas sklandziai einasi