Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

QUOTE(TauRe @ 2006 10 06, 08:22)
Jau užsisakiau dokumentus iš konsulato  g.gif

Taure del pilietybes ten viskas bus, tik reikes vertimu, gimimo liudijimo, santuokos, tures amerikietiskos kopijos buti patvirtintos apostile, pries tai reikes dar patvirtinti notaro, poto vezti kad patvirtintu notaro antspauda tai yra ar jis autentiskas, o tik tada apostilei vesi.Poto reikes kazkieno is seneliu ar proseneliu gimimo liudijimo irodancio ju gimima iki 1940 metu....taip pat prasys dokumentu irodanciu jusu statusa USA, ta prasme legaluma, siuo atveju jeigu zmogus nelegalus, tai reikia rasyti prasyma paaiskinanti kodel esat nelegalus kazkas tokio.... as kaip turejau jau is migracijos popierius kad viskas procese man to uzteko irodyti kaip legaluma.Zodziu del sito tau turi konsulate jie paaiskint ka daryt tokiu atveju.O siaip jokiu daugiau problemu neturetu buti.klausk jeigu ka padesiu, vertimus turiu visus tik NY, bet jeigu tau reiketu as paprasysiu vyro ir persiusiu tau oki. 4u.gif

P.s. gal as ne taip supratau tu gal ID darytis nori? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 09 spalio 2006 - 08:19
hm... g.gif As kai konsulate klausiau kiek laiko uztrunka vaikui sutvarkyti Lietuvos pilietybe, tai man sake kad nuo 6 ik 12 men... g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2006 10 10, 16:55)
hm...  g.gif  As kai konsulate klausiau kiek laiko uztrunka vaikui sutvarkyti Lietuvos pilietybe, tai man sake kad nuo 6 ik 12 men...  g.gif

Labai teisingai vieniem padaro per 6 men kitiem per metus, mum padare per puse metu nes nebuvo jokiu kabliuku, ten manau uzsitesia jei popieriu kokiu truksta tai kol duoda LT uzklausima, kol konsulatas perduoda jums ir taip uzsitempia visas tas dalykas ir tiek 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,turiu tokia viena problemele,mano pazystama yra is Rusijos,ji padare avarija,ir is jos ateme pasa,taip mes jo ir nerandam dabar niekur,nuejom i policija o ten pasake kad nieko nezyno,kaip ir kur kreiptis galetu ji grizti i savo sali.aciu
Atsakyti
QUOTE(smaikstuole @ 2006 10 30, 15:30)
sveikos mamytes,turiu tokia viena problemele,mano pazystama yra is Rusijos,ji padare avarija,ir is jos ateme pasa,taip mes jo ir nerandam dabar niekur,nuejom i policija o ten pasake kad nieko nezyno,kaip ir kur kreiptis galetu ji grizti i savo sali.aciu

Kiek zinau tai paso niekas neturejo teises paimti. Tai kitos valstybes isduotas dokumentas.
Atsakyti
as noriu paklaust tu kuriuos gimde anglijoje.as zadu gimdyt anglijoje ir kiek zinau vaikui gimus anglijoje jis gaus anglijos pilietybe.bet as nezadu visam laikui pasilikt anglijoje zadu po keliu metu gryst i lietuva. tai ar kai grysiu vaikui galesiu pakeist pilietybe?
Atsakyti
Kiek as zinau, tai vaikui gimus Anglijoje UK pilietybe nera automatiskai suteikiama, nebent jusu tetis anglas, todel teks tvarkytis LT pilietybes dokumentus 4u.gif
Atsakyti
Pradejau pildyti popierius del pilietybes, bet nerandu kokios sumos konsulinis mokestis?Kai skambinau i konsulata pamirasau paklausti blush2.gif Lietuvoje bunant tik gimimo liudijima pavyko pasidaryti doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 11 02, 13:15)
Kiek as zinau, tai vaikui gimus Anglijoje UK pilietybe nera automatiskai suteikiama, nebent jusu tetis anglas, todel teks tvarkytis LT pilietybes dokumentus 4u.gif

Mano pusbrolis lietuvis jo zmona lietuve(nei vienas nei kitas nera anglijos pilietis), abu vaikai gime anglijoj anglijos pilieciai ir tik anglijos pilieciai, LT pilietybes jie neturi schmoll.gif Ir kas keisciausia jie ne senai buvo LT visi gryze, bet lietuviu vaikai, abudu sneka tik angliskai blink.gif as apakus blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 02 lapkričio 2006 - 23:27
ar reikia lietuviško gimimo liudijimo kopijos su notarišku patvirtinimu ?
Ar prašyti mamos, kad tik nukopijuotu originalus ir atsiųstų, ar , kad darytų kopijas notariškai patvirtintas ?
Atsakyti
turiu vokietijos pilietybe, ir gimdysiu vokietijoje. tevas lietuvis. gal galit pasakyti ko reikes lietuvoj tvarkantis dokumentus ir nuo ko reikes viska pradeti, kur kreiptis?
Papildyta:
ir gal galit paaishkinti, kam tu seneliu rekia 19-40metai gimusiu? g.gif antra vaika gimdau vokietijoj, kad vokishki dokumentai jam papraschiau tvarkytusi, nes su pirma dukra privargom. bet jei su antru reikes lietuvoj puse metu per biurokratijas tampytis??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 11 03, 14:46)
ar reikia lietuviško gimimo liudijimo kopijos su notarišku patvirtinimu ?
Ar prašyti mamos, kad tik nukopijuotu originalus ir atsiųstų, ar , kad darytų kopijas notariškai patvirtintas ?

Taure kokius dokumentus tvarkaisi? tada zinosiu ka tau atsakyt, nes nelabai suprantu tavo klausimo...tu cia Gretai darai lietuvos pilietybe?? unsure.gif
O jei siaip aplamai reikaai tau savo gimimo liudijimo, tai mano gimimo liudijimas buvo padaryta kopija ir dar isverstas i anglu kalba tada notariskai patvirtintas vertimu biure. 4u.gif nes lietuviskas usa niekam jis netinka, turejo buti verstas as ji visur daug naudojau, tiek ligoninese tiek imigracijso reikalams ir pan. 4u.gif

QUOTE(Liorka @ 2006 11 04, 02:30)
ir gal galit paaishkinti, kam tu seneliu rekia 19-40metai gimusiu?  g.gif

Kai darysi vaikui lietuvos pilietybe, norint jam ja gauti nepakanka kad tevai yra lietuviai, lietuvybei irodyti seneliai arba to vaikelio proseneliai turi buti gime iki 1940 metu drinks_cheers.gif o kad to reikes tai 100% garantuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 04 lapkričio 2006 - 11:13