Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 04 09, 23:35)
Merginos, gal gal kas zinote ar galeciau vykti I Lt jei butu koks seimos emergency be savo paso? Turiu zalia korta , bet ar to uztenka? Mano pasas is galiojimo pasibaiges o naujas dar procese. Ar ambasada isduoda koki laikina ara pan. ?

O kaip kiti su pasibaigusiais ir ZK neturintys varo namo i LT ir isleidzia bigsmile.gif tik va su ivaziavimu gal butu kiek kitaip, bet istikruju manes prase ir isvaziuojant ir ivaziuojant tiek ZK tiek paso drinks_cheers.gif bet ZK jau dokumenta skur visa tavo info yra, bet gal LR pasa LT gali atsiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 04 10, 01:35)
Merginos, gal gal kas zinote ar galeciau vykti I Lt jei butu koks seimos emergency be savo paso? Turiu zalia korta , bet ar to uztenka? Mano pasas is galiojimo pasibaiges o naujas dar procese. Ar ambasada isduoda koki laikina ara pan. ?

tau pasas Butinas ar tai kazkoks lapas kad tu ji turi ir kaip sakei yra procese ir ji gausi.Juk kai eini pro muitne ji tikrina(skenuoja).ZK tinka tik ivaziavimui i US bet ir tai paso reikalauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 10 balandžio 2007 - 15:18
Aišku, kad reikia paso kelionei. Taigi amerikonai tik tam ir darosi pasus, kad galėtų iš šalies išvažiuoti ir grįžti. biggrin.gif
Zuika, tavo atveju išduos kažkokį kelionės dokumentą. Pasiteirauk konsulate.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 04 10, 07:35)
Aišku, kad reikia paso kelionei. Taigi amerikonai tik tam ir darosi pasus, kad galėtų iš šalies išvažiuoti ir grįžti. biggrin.gif
Zuika, tavo atveju išduos kažkokį kelionės dokumentą. Pasiteirauk konsulate.

Na as zinau kad isvaziuojant musu draugai kuriu pasai senai nebegalioja( o isvaziavo visai nesenai) ir nauju neturejo isvaziavo su senais negaliojanciais, tik sakau ivaziuoti jau butu problematiska, bet jeigu ji darosi pasus ir jie procese tai as manau kad gryztant juos gi lengviau pasiimti lietuvoje, isvaziuojant gali rodyt ZK ir sena pasa.... jie i pasa nieko nededa juk isvaziuojant g.gif o lt pardyk kad turi laiska kad in process , uzteks manau tokio popiergalio kad in process ir viskas , siaip geriausiai pasakys konsulate manau drinks_cheers.gif
amerikonai rodo pasus nes jie juk ZK neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif jie pilieciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 04 10, 11:42)
Na as zinau kad isvaziuojant musu draugai kuriu pasai senai nebegalioja( o isvaziavo visai nesenai) ir nauju neturejo isvaziavo su senais negaliojanciais, tik sakau ivaziuoti jau butu problematiska, bet jeigu ji darosi pasus ir jie procese tai as manau kad gryztant juos gi lengviau pasiimti lietuvoje, isvaziuojant gali rodyt ZK ir sena pasa.... jie i pasa nieko nededa juk isvaziuojant  g.gif o lt pardyk kad turi laiska kad in process , uzteks manau tokio popiergalio kad in process ir viskas , siaip geriausiai pasakys konsulate manau  drinks_cheers.gif
amerikonai rodo pasus nes jie juk ZK neturi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jie pilieciai  biggrin.gif

jei pasas procese,tu juk seno neturi mirksiukas.gif juk ji atgauni visa skyleta su nauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 04 10, 10:46)
jei pasas procese,tu juk seno neturi mirksiukas.gif  juk ji atgauni visa skyleta su nauju 4u.gif

Ot ne brangioji jie jo nepaiima schmoll.gif kaip gaminamas naujas, dabar prisiminiau kad turejau savaji, kaip vaziavau pasiimti naujo i konsultata tada prie mano akiu pradure skyles ir vel ji atidave su nauju kartu drinks_cheers.gif Is manes nepaeme, sake ateisi su juo kai atsiimsi nauja, tada irmusa skyles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 10 balandžio 2007 - 19:28
Aciu uz informacija smile.gif Sena pasa as turiu skyleta, nes prasiau kad iskarto man grazintu, kadangi turejau inerviu ZK
As irgi manau , kad isvaziuoti nebutu problemu, bet ivaziuoti tai gal.
Na, gerai kad as nesiruosiu dar niekur vaziuoti, bet galvoju va jei kas atsitinka seima Lt ar pan.,
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 04 10, 14:01)
Aciu uz informacija smile.gif Sena pasa as turiu skyleta, nes prasiau kad iskarto man grazintu, kadangi turejau inerviu ZK
As irgi manau , kad isvaziuoti nebutu problemu, bet ivaziuoti tai gal.
Na, gerai kad as nesiruosiu dar niekur vaziuoti, bet galvoju va jei kas atsitinka seima Lt ar pan.,

Matai tu jau turi net skyleta,nor stavasisi dar gaminimo procese, o man irgi juk situacija buvo panasi, reikejo to paso nors ir negliojancio jeigu nespeciau gauti naujaji iki ZK interviu, tai man net skyliu neismuse atidave taip kaip buvo, tik kaip jau pasuko jie man kad yra naujas pasas, nuvaziavau su senu ir konsulate ikale skyles dvi berods biggrin.gif prie mano akiu i rgrazino juos abudu vel man smile.gif
Atsakyti
as ir savo sena pasa atgavau kada nauja isdave bigsmile.gif as ne su ZK, tai mano senam pase viza yra, kad ir pasibaigus.. doh.gif o skyles imuse.... taip gi daro... g.gif senas pasas man bus reikalingas tada, kai isvaziuosiu is cia, kad neprisikabintu, jog per Meksikos siena atejau unsure.gif o ivaziavau i sali legaliai..... bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien iskilo toks durnas klausimas, jei mano vaikas turi Lietuvos gimimo liudijima, tai jis pilietis, ar reikia pasa butinai tureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2007 04 13, 14:26)
Siandien iskilo toks durnas klausimas, jei mano vaikas turi Lietuvos gimimo liudijima, tai jis pilietis, ar reikia pasa butinai tureti  g.gif

Ne nepilietis 4u.gif Pasas tai LR pilietybes irodymas, arba pazyma tai kad jis turi lietuvos respublikos pilietybe 4u.gif bet siaip pilietybei irodyti reikalaujamas pasas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2007 04 13, 21:26)
Siandien iskilo toks durnas klausimas, jei mano vaikas turi Lietuvos gimimo liudijima, tai jis pilietis, ar reikia pasa butinai tureti  g.gif

ne, tai dar nereiskia, kad jis LT pilietis 4u.gif kai prasai vaikui paso, tada ir sprendzia, duoti vaikui LT pilietybe ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo athina: 13 balandžio 2007 - 23:21