QUOTE(Ode @ 2007 02 26, 10:45)
Egidija, man kažkas tavo istorijoj nesusiveda. Gal kažkokias detales praleidai? Nes tavo vaikučiai jau turi LT pasus, tai reiškias, kad juos patvirtino LR piliečiais. Nuo 2002 m. gegužės iki 2006 m. lapkričio dviguba pilietybė buvo leidžiama.
Dėl 'w' raidės tai taip, lietuviškuose dokumentuose negali būti ne lietuviškų raidžių, ale faktai rodo, kad kai labai norima - viskas galima. Vienos forumietės vaiko vardas su W ir dokumentus jam padarė.
Dėl 'w' raidės tai taip, lietuviškuose dokumentuose negali būti ne lietuviškų raidžių, ale faktai rodo, kad kai labai norima - viskas galima. Vienos forumietės vaiko vardas su W ir dokumentus jam padarė.
Man kazkodel irgi kazkas nesusiveda
Kas del W raides tai tikrai ne is pirsto lauziu ir viskas daryta pagal istatymus, nes del raidziu tokiu kaip x,q, ir w tikrai yra istatymo pataisos, nes dabar visi uzsienieciai kurie turejo LR pasus atstatineja i tas raides t.y. daro pataisymus, mums su ta w raide isdave viska kaip leidzia istatymai. cia nesenai yra ta pataisa padaryta. stai musu pasas:
Tik pasakysiu viena kad vilniuj ten dirbancios moteriskes labai daug ko nezino, reikia paciam susirasti viska ir nuejus parodyti, nes kai as praejau visa ta tai tikrai zinau....mane ir i teisma sake paduos kur tik neduos bet pasirodo buvau teisi teko poto atsiprasyti.....
P.S. man vilnius gi liepe irgi atitaisinet gimimo liudijima i v raide vietoj w, bet kaunas atmete toki vilniaus prasyma, nes sake istatymiskai, negalime keisti vaiko vardo kitu, nes v ir w tai dvi skirtingos asmenybes... juolab jeigu vaiko jav pasas yra su w tai ir lt turi buti identiskas jam o reziume vilnius kai kuriu istatymu nezino.... arba tiesiog i juos nesigilina....
Ir dar pvz mano vyro pavarde savavaliskai lietuvoje buvo pakeista vietoj š padarė s nuejom aiskintis kaip tai galima be musu sutikimo?! tada aiskino nieko me snezinom nieko negalim padaryt cia kauno kalte, cia vilniau ir taip pora vaziavimu tuda siuda, kol reziume vel vilnius prisipazino padares klaida..... ta kuri pakeite jau nebedirba, poto jau kaltu nebera..... taip kad cia.. jeigu pats neisi karda iskeles i virsu tai nieko ir nepesi.... zodziu kova uz buvi kai sako