Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

noriu pakomentuoti gal ne i tema, bet ir lietuvoj ne geresni istatymai, nes esu pati LR piliete o vyras ne, tai vaikas gime 2006 metais ir gavo gimimo liudijima cia lietuvoj, o pasu poskyryje man sake kad gauciau kokia pazyma is vyro salies kad jis ne kitos pilietybes...tai 5 men mane vedziojo po kabinetus, galu gale paskaiciau isakyma kur parasyta kad jai vaikas gime lietuvoj ir viena si tevu lietuvis vaikas automatskai tampa lietuvu...tai parodziau tuos istatymus jiems o jiems dzin sako jis pakeistas...bet zinau kad ne, tada paskambinau i seima, Seimo kontrolieriems, tie man dave tel. migracijos departamento de pilietybes klausimais tel, pasiskambinau pasnekejau, aisku buvau teisi del istatymo, ir buvo moterys soke kodel neduoda paklause koks cia pasu poskyris tai daro, ir paeme prase musu pavarde, ir paskambino jiems velniu dave, tai atejau kita diena ten ir viskas susitvarke o turejau tik parasyti prasyma del pileitybes ir va pasas jau daromas...o kaip durnai vazynejom i vyro sali, vizas dariausi, pinigu kiek isvaistiem tom pazymom ir notarams ir vertimamas..nesamone, nenori zmones dirbti valstybes istaigose...as soke blink.gif
Atsakyti
cia yra daug info, Cikagos konsulatas
Atsakyti
Istikruju tai as jums pasakysiu betvarke Lietuvoj didele, zinau kad per ta reikes perbrist ir man, bet kokia betvarke su valdzios instancijom JAV tai as is vis patyliu. Pinigus plesia, o nieko nedaro, esu labai pikta, nes mano vaikui paso neisduoda mat neirodau , kad esu mama, nors ant gimimo liudijimo didelem raidem partasyta kad tokia ir tokia yra mama ir ant kito dok kuri jiems pateikiau ta pati parasyta, o jiems netinka. As esu apakus, sumokejau uz greita servisa, o nei paso nei laisko ar skambucio kad kazkas netinka, kai pati skambinu ir klausiu kaip kas kur ir ka daryti , sako lauk laisko, o laiska issiunte po geru triju dienu skambinimo ir barimosi su jais. Tai man idomu uz ka as mokejau tuo 200$ uz greita servisa... Esu tokia pikta ant sitos salies, ne tas zodis.
Gerai cia gyventi, kai nereikia su valstybinem istaigom reikalu tureti.
Atsakyti
kaip tai jie gali sakyti kad tu ne mama? o teva pripazysta? gal tavo pavarde kita?
Atsakyti
QUOTE(*Matilda* @ 2007 02 03, 10:28)
Pinigus plesia, o nieko nedaro, esu labai pikta, nes mano vaikui paso neisduoda mat neirodau , kad esu mama, nors ant gimimo liudijimo didelem raidem partasyta kad tokia ir tokia yra mama ir ant kito dok  kuri jiems pateikiau ta pati parasyta, o jiems netinka. As esu apakus, sumokejau uz greita servisa, o nei paso nei laisko ar skambucio kad kazkas netinka, kai pati skambinu ir klausiu kaip kas kur ir ka  daryti , sako lauk laisko, o laiska issiunte po geru triju dienu skambinimo ir barimosi su jais. Tai man idomu uz ka as mokejau tuo 200$ uz greita servisa...

niu toki bairi pirma karta girdziu... unsure.gif mes ir esam vaikui padare JAV pasa, pora metu atgal jau.... g.gif pas mus turbut ir tokia pati situacija, kad mes nevede, pas mane viena pavarde, pas vaika tevo pavarde, bet niekas niekur nesikabinejo.... schmoll.gif niekas nieko neklause, jokiu papildomu dokumentu neprase, ir nors mes neskubos reikalu tvarkem, viskas buvo atlikta graziai ramiai ir be jokiu ten nervu.... bigsmile.gif keista cia kazkas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matilda* @ 2007 02 03, 12:28)
Istikruju tai as jums pasakysiu betvarke Lietuvoj didele, zinau kad per ta reikes perbrist ir man, bet kokia betvarke su valdzios instancijom JAV tai as is vis patyliu.  Pinigus plesia, o nieko nedaro, esu labai pikta, nes mano vaikui paso neisduoda mat neirodau , kad esu mama, nors ant gimimo liudijimo didelem raidem partasyta kad tokia ir tokia yra mama ir ant kito dok  kuri jiems pateikiau ta pati parasyta, o jiems netinka. As esu apakus, sumokejau uz greita servisa, o nei paso nei laisko ar skambucio kad kazkas netinka, kai pati skambinu ir klausiu kaip kas kur ir ka  daryti , sako lauk laisko, o laiska issiunte po geru triju dienu skambinimo ir barimosi su jais. Tai man idomu uz ka as mokejau tuo 200$ uz greita servisa... Esu tokia pikta ant sitos salies, ne tas zodis.
Gerai cia gyventi, kai nereikia su valstybinem istaigom reikalu tureti.

blink.gif Geras cia as irgi tvarkiausi skubos reikalu ir jokiu problemu , buvom nevede , ir jokiu problemu absoliut g.gif Kaip cia jums taip nenusiseke. Man tik Lt reikejo irodinet kas vaiko tevas blink.gif Durniai kazkokie , vaiko gimimo liudijime irasytas tevo vardas , vis tiek reikejo Lt eiti pas notara , vyras turejo rasyt kad sutinka buti vaiko tevu, debilizmas totalus , mergaites net pavarde visuose dokumentuose buvo irasyta kaip ir tevo o mano mergautine ir vis tiek jiems negana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2007 02 03, 16:15)
blink.gif Geras cia as irgi tvarkiausi skubos reikalu ir jokiu problemu , buvom nevede ,  ir jokiu problemu absoliut  g.gif  Kaip cia jums taip nenusiseke. Man tik Lt reikejo irodinet kas vaiko tevas  blink.gif Durniai kazkokie , vaiko gimimo liudijime irasytas tevo vardas , vis tiek reikejo Lt eiti pas notara , vyras turejo rasyt kad sutinka buti vaiko tevu, debilizmas totalus , mergaites net pavarde visuose dokumentuose buvo irasyta kaip ir tevo o mano mergautine ir vis tiek jiems negana  doh.gif

o jus neturejot dukros LT gimimo liudijimo pasidare dar budami Amerikoje? g.gif nes as pasidariau kartu su savo nauju pasu ir niekas nieko.... tik tiek, kad tevas turejo rasyt koki tai "rasta" is cia, kad pripazista ji kaip savo sunu... ir viskas ciki... neiskilo jokiu problemu.. thumbup.gif
Atsakyti
Mano atvejis isskirtinis, kaip ir visas mano buvimas sitoj saly, man cia nuo islipimo is lektuvo kur einu ten duris parodo, ilgai reiketu rasyti, bet tokia yra tiesa. Nei as galejau jai anksciau kazka ismiti nei kas galiu kazka kito dabar, buciau galejus buciau viska padarius. Mat as netiuriu amerikonisku ID ar teisiu, o ka jiems pateikiau jie atmeta kaip ne amerikoniska dokumenta, nors jis iduotas amerikoj. Zodziu...
Atsakyti
QUOTE(*Matilda* @ 2007 02 04, 00:30)
Mano atvejis isskirtinis, kaip ir visas mano buvimas sitoj saly, man cia nuo islipimo is lektuvo kur einu ten duris parodo, ilgai reiketu rasyti, bet tokia yra tiesa. Nei as galejau jai anksciau kazka ismiti nei kas galiu kazka kito dabar, buciau galejus buciau viska padarius. Mat as netiuriu amerikonisku ID ar teisiu, o ka jiems pateikiau jie atmeta kaip ne amerikoniska dokumenta, nors jis iduotas amerikoj. Zodziu...

niu jo, be amerikietisko ID cia gal ir sunkiau.... g.gif neteko su tuo susidurti rimtai, nes pati tai viska turiu.... rolleyes.gif vyras tik "plikas".... bet sukames kazkaip....

sekmes tau.... 4u.gif vistiek viskas i gera turi issispresti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 02 04, 01:34)
niu jo, be amerikietisko ID cia gal ir sunkiau....  g.gif neteko su tuo susidurti rimtai, nes pati tai viska turiu....  rolleyes.gif vyras tik "plikas".... bet sukames kazkaip....

sekmes tau....  4u.gif vistiek viskas i gera turi issispresti...  4u.gif

jauciu tavo vyras vienintelis mane sitoj situacijoj suprastu, nes kartais jauciuosi, kad pati su savim snekuosi, ir nelabai kas suvokia kokioje situacijoje as istikruju esu, ir tikrai ne savo noru verysad.gif
Labai tikiuosi isvvaziuosiu ir mano gyvenimas skaidresnem spalvom nusvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matilda* @ 2007 02 04, 00:46)
jauciu tavo vyras vienintelis mane sitoj situacijoj suprastu, nes kartais jauciuosi, kad pati su savim snekuosi, ir nelabai kas suvokia kokioje situacijoje as istikruju esu, ir tikrai ne savo noru verysad.gif
Labai tikiuosi isvvaziuosiu ir mano gyvenimas skaidresnem spalvom nusvis 4u.gif

zinai, kadangi turiu toki vyra, tai tave pilnai suprantu... mirksiukas.gif kazkaip pamirsus buvau, kad ir tu neturi ID amerikietisko, o tas tai tikiu, kad daug ka keicia.... doh.gif
na stiprybes, mergiot... 4u.gif viskas tik i gera... kitaip ir buti negali.... 4u.gif tik apie tai ir galvok.. mirksiukas.gif viskas tik i gera.... 4u.gif gal ir nebus pradzia klota rozem, nors ka zmogus gali zinot cia budamas, bet vistik i LT isvaziuoji, o ne i kokia negyvenama svetima sali.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 04 vasario 2007 - 08:51
QUOTE(*Matilda* @ 2007 02 03, 10:28)
..........mat neirodau , kad esu mama, nors ant gimimo liudijimo didelem raidem partasyta kad tokia ir tokia yra mama ir ant kito dok  kuri jiems pateikiau ta pati parasyta, o jiems netinka.

O tu siaube blink.gif blink.gif blink.gif
*Matilda* laikykis, tikiuosi kad lietuvoje tau tikrai bus lengviau console.gif 4u.gif
Atsakyti