Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

Jos juk nedeklaruotos, valstybinese istaigose reikia deklaracijos adreso. Kad gydys tai manau, prireikus, bet... kokia kaina g.gif Juk jos uzsienietes, ne lietuves doh.gif O skiepo nemokamo ar apziuros tai tikrai neduos, juk sakau mums sake teks pirktis draudimus g.gif Taip kad valstybine poliklinika atkrenta.
Papildyta:
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 01 26, 10:20)
tu man pasakyk viena dalyka, jeigu tavo vaikai susirgs ir tu neturi pinigu eiti privaciai, tu nori pasakyt kad tavo vaiku nepriims nei i poliklinika nei i ligonine. nerealu taip negali buti..... schmoll.gif

Cia tik pamastymui apie istatymus, bet taip - as jas islaikyti cia turiu tureti galimybe, rodziau banko saskaita, rasiau ir pasizadejimus materialiai islaikyti. Taip kad... Grizti i Tevyne lietuvis su savo vaikais ir netureti pinigu negali doh.gif
Atsakyti
Na gal baltic*girl unsure.gif bet man vistiek daug klausimu palieka jusu situacija.... na bet tau geriau zinot ka darai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 01 26, 13:30)
Na gal baltic*girl  unsure.gif bet man vistiek daug klausimu palieka jusu situacija.... na bet tau geriau zinot ka darai  4u.gif

tai gal pati baltic*girl savo gyv. vietos nedeklaravus, tada kita kalba biggrin.gif
Atsakyti
Deklaravus, o vaikams kaip ir visiems uzsienieciams deklaruoja TIk kai ateina leidimai pasilikti, nesat tvarke tokiu dokumentu tad geriau patylekit 4u.gif Tikras bobynas pasidares.
Papildyta:
KOKIUS DOKUMENTUS PATEIKIA ASMUO, DEKLARUOJANTIS GYVENAMĄJĄ VIETĄ?
Asmuo, deklaruojantis gyvenamąją vietą, migracijos tarnybai pateikia:

1. atitinkamą nustatytos formos užpildytą deklaraciją (pavyzdys pridedamas);

2. asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą – Lietuvos Respublikos piliečio pasą, asmens tapatybės kortelę, pasą ar leidimą gyventi Lietuvos Respublikoje, vaiko kelionės dokumentą, vaiko gimimo liudijimą (jeigu Lietuvos Respublikos piliečio pasas, asmens tapatybės kortelė, pasas ar vaiko kelionės dokumentas vaikui nebuvo išduoti);

Visi dokumentai pristatomi migracinei su uzsienio valstybeje esanciu adresu, negali tureti adreso Lietuvoje kol neturi leidimo cia gyventi.

Vivaflame, kaip suprantu tau isvi snera cia ka veikti, ne tu viena rasineji be tik sukelti pykcius ir vienintelius istatymus kokius zinai turbut tai kas liecia vaikus gimusius Lietuvoje, o ne griztancius.

Puiki Mamyte, nepyk, bet man irgi pabodo skaityti kaip man "nesiseka ir nemoku nieko susitvarkyti", kai mano visai kita situacija nes grizom po istatymu pataisu, tad manau mums net nera ko lygintis. O gailetis manes ar itarinet nesamonem nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 26 sausio 2007 - 14:02
blink.gif tiek to nesakysiu daugiau nieko, cia visada taip buna kai nori zmogui padet, kai sako geriau nelysk ne i savo darza o tai dar ir akmenim apmetys doh.gif
Atsakyti
Tavo pagalba man praverte ir viska issaugojus esu wink.gif Tik suprask daugeli siu dokumentu pildei per migracine ir jie visus duomenis jau turi, nenuostabu neprase patvirtinti, o musu be leidimo nieks nedeklaruoja todel toliau keliai ir uzverti. Ir nieko nedarau savo nuoziura schmoll.gif Toks ispudis visos pataria ir nesuprasi kokiais istatymais remiais, parodziau ir vistiek sakote kazko nedadarau doh.gif Ir gaunasi, kad as darau kazkoki kriminala, kad butent as nedeklaravus savo vietos "gal" ar pan., man jau nebemalonu skaityti...
Atsakyti
Kai grizo Puiki mamyte, tai dviguba pilietybe dar buvo galima ir todel teoriskai visi vaikai buvo skaitomi LT pilieciais, jei net dokumentu ir nepatikrindavo. O grizus Baltic girl istatymas jau buvo pakeistas ir visas triuksmas sukiles. Todel dabar bet kuris valdininkas apsidrausdamas geriau nesuteiks, to kas priklauso, nei suteiks ta, kas nepriklauso. Visiems dabar sunku, kai istatymai tarpusavyje susipyke doh.gif Baltic girl pataike paciu sunkiausiu metu tevynen grizti, todel ir tenka praeiti visa sita, cia tikrai ne sekmes ar nesekmes klausimas. Tikrai nepavydziu to, ka ji dabar isgyvena. Visgi ji pasakoja su kuo susiduria, o ne ka is kazkur girdejo 4u.gif
Man tai sitoj temoj is vis "labiausiai" patinka kai kuriu LT gyvenanciu nuomones ir issireiskimai doh.gif turiu omeny,tas kurios greiciausiai niekada ir nebuvo isvykusios is LT ir neturi ne maziausio supratimo tokiais klausimais, o pakomentuoti visgi norisi doh.gif
Atsakyti
Balticgirl palaikome tave 4u.gif ir suprantame ...
Atsakyti
QUOTE(renaldina @ 2007 01 26, 11:21)
Kai grizo Puiki mamyte, tai dviguba pilietybe dar buvo galima ir todel teoriskai visi vaikai buvo skaitomi LT pilieciais, jei net dokumentu ir nepatikrindavo. O grizus Baltic girl istatymas jau buvo pakeistas ir visas triuksmas sukiles. Todel dabar bet kuris valdininkas apsidrausdamas geriau nesuteiks, to kas priklauso, nei suteiks ta, kas nepriklauso. Visiems dabar sunku, kai istatymai tarpusavyje susipyke  doh.gif  Baltic girl pataike paciu sunkiausiu metu tevynen grizti, todel ir tenka praeiti visa sita, cia tikrai ne sekmes ar nesekmes klausimas. Tikrai nepavydziu to, ka ji dabar isgyvena. Visgi ji pasakoja su kuo susiduria, o ne ka is kazkur girdejo  4u.gif
Man tai sitoj temoj is vis "labiausiai" patinka kai kuriu LT gyvenanciu nuomones ir issireiskimai  doh.gif  turiu omeny,tas kurios greiciausiai niekada ir nebuvo isvykusios is LT ir neturi ne maziausio supratimo tokiais klausimais, o pakomentuoti visgi norisi  doh.gif

Labai tiksliai pasakei. As ta pati ruosiausi parasyti 4u.gif
Atsakyti
Tai su dviguba pilietybe galime atsisveikinti po 2006 m. lapkricio 13 d. Lietuvos Konstitucinio Teismo išaiškinimo. verysad.gif Mano vyras italas, susitvarkiau visus dokumentus Italijos pilietybei ir kai tik ją prireikė priimti, Lietuva turėti dvigubą pilietybę panaikino. lotuliukas.gif
Anksčiau priėmus kitos šalies pilietybę būdavo galima pasilikti ir Lietuvos, jei tėvai ir seneliai buvo lietuviai.Dabar tai panaikino. verysad.gif

Atleiskit, ne visai į temą čia parašiau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 31 sausio 2007 - 15:16
Veronika,tu mane praliudinai,
kadangi as esu lietuvos piliete o vyras ne,tai reiskia kad musu vaikas negales buti lietuviu?

o is kur tu ta info istraukei?
Atsakyti
Kulia keleta psl atgalios smile.gif Istatymas buvo cituotas,bet yra ir visa info kur pati gali pasiskaityti.
Atsakyti