Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos pilietybės suteikimas

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 09 18, 11:49)
Renaldina apie metus manau tikrai nereikes laukti, nes mes irgi gavom LR pilietybe net nepraejus pusej metu...as net nustebau kad viskas taip greitai  smile.gif Sekmes  4u.gif

as tikiuosi irgi, bet kol kas niekaip neprisiruošiu išsiųsti paskutinio dok i konsulatą doh.gif
ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renaldina @ 2006 09 18, 22:32)
as tikiuosi irgi, bet kol kas niekaip neprisiruošiu išsiųsti paskutinio dok i konsulatą  doh.gif
ačiū  smile.gif

Aaa biggrin.gif na bet vistiek kaip visi dokumentai gatavi ir nieko daugiau neprisireikia greitai ten jie ta reikala issprendzia, ai as dar pamenu vieno ko manes paprase is lietuvos tai kad afaxuosiau vaiko amerikietisko paso kopija ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sakalina @ 2006 09 18, 22:35)
labas, o tai cia reiktu mano ir vyro abieju seneliu ar uztenka tik vienu is musu  nes mano seneliai tai ieitu i tuos metus tarp 1919 ir 1940, bet vyro tai seneliai gime anksciau 1919 tai kaip suprantu butu daug popierizmo doh.gif , jei uztektu tik mano seneliu tai tada viskas tvarkoj, jei taip supratau blush2.gif

reikia tik vieno senelio ar prosenelio, nesvarbu is kurios puses ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 09 19, 09:14)
reikia tik vieno senelio ar prosenelio, nesvarbu is kurios puses ax.gif

dabar viska supratau blush2.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 09 19, 08:29)
Aaa  biggrin.gif na bet vistiek kaip visi dokumentai gatavi ir nieko daugiau neprisireikia greitai ten jie ta reikala issprendzia, ai as dar pamenu vieno ko manes paprase is lietuvos tai kad afaxuosiau vaiko amerikietisko paso kopija ir tiek. 4u.gif

Laba,
As jau gavau appostilles, dabar tik laukiu seneliu dokumentu, kuriuos turi atsiusti. Norejau paklausti ar butinai reikia vaiko amerikietisko paso, nes ambasadoje to neminejo. Viska susirinkau to tik ir betruktu... Parasykit del paso help.gif
Atsakyti
QUOTE(Ericia @ 2006 09 20, 19:14)
Laba,
As jau gavau appostilles, dabar tik laukiu seneliu dokumentu, kuriuos turi atsiusti. Norejau paklausti ar butinai reikia vaiko amerikietisko paso, nes ambasadoje to neminejo. Viska susirinkau to tik ir betruktu...  Parasykit del paso  help.gif

Man jo paso kopijos prase del vaiko vardo irasymo nes jo vardas Matthew su w raide. jeigu problemu su vardu nera tai gal ir neprisireiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ericia @ 2006 09 20, 18:14)
Laba,
As jau gavau appostilles, dabar tik laukiu seneliu dokumentu, kuriuos turi atsiusti. Norejau paklausti ar butinai reikia vaiko amerikietisko paso, nes ambasadoje to neminejo. Viska susirinkau to tik ir betruktu...  Parasykit del paso  help.gif

cia vienas is ju reikalavimu - vaiko pasas. is manes prase. bet geriau pasiskambink i savo konsulata ir paklausk konkreciai del to 4u.gif
Atsakyti
Dekui mergytes!!! wub.gif Turim sulaukti paso uz 6 savaiciu tada jau ir vaziuosime su popieriais i ambasada ax.gif
Atsakyti
Sveikutes uzsienietes 4u.gif
Tvarkiausi ir as popierius kad isliktu man lietuvos pilietybe...Uzpildziau prasyma idejau ceki ir t.t po 1 menesio gavau atsakyma kad jau nebereiks pildyti siu popieriu nes lietuvos pilietybes liks automatiskai ir jokiu prasymu daugiau pildyti nereikes...Matyt jau kazkoks isakymas priimtas thumbup.gif Ir dar tie musu lietuviai popierius uzpildytus atgal atsiunte, o cekio ne doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 09 28, 13:36)
Sveikutes uzsienietes 4u.gif
Tvarkiausi ir as popierius kad isliktu man lietuvos pilietybe...Uzpildziau prasyma  idejau ceki ir  t.t po 1 menesio gavau atsakyma kad  jau nebereiks pildyti siu popieriu nes lietuvos pilietybes liks automatiskai ir jokiu prasymu daugiau pildyti nereikes...Matyt jau kazkoks isakymas priimtas  thumbup.gif  Ir dar tie musu lietuviai popierius uzpildytus atgal atsiunte, o cekio ne doh.gif  lotuliukas.gif

Kokia puiki naujiena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O aš vis atidėliodavau ir atidėliodavau tą reikalą, reiškias kartais procrastination pays off!

Bet dėl to čekio kokie jie blatni... g.gif Įdomu, o jau jie išgrynino, nes lėkčiau į banką ir sustabdyčiau apmokėjimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merguzele: 28 rugsėjo 2006 - 22:44
QUOTE(Merguzele @ 2006 09 28, 16:41)
Kokia puiki naujiena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O aš vis atidėliodavau ir atidėliodavau tą reikalą, reiškias kartais procrastination pays off!

Bet dėl to čekio kokie jie blatni...  g.gif Įdomu, o jau jie išgrynino, nes lėkčiau į banką ir sustabdyčiau apmokėjimą.

Jo isgrynino vos tik nusiuntus...Butu virs 100 tai gal ir sustabdzius buciau ai bet tie 30$ Not a big deal blink.gif Lietuvos ambasados labui lai jie lieka mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jo matai kai atidelioji kartais iseina i gera thumbup.gif Tik pasiziurek iki kiek pasas lietuviskas galioja g.gif Nes man nusimato kelione Lietuvon paso pratesimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 09 28, 17:32)
Tik pasiziurek iki kiek pasas lietuviskas galioja g.gif  Nes man nusimato kelione Lietuvon paso pratesimui doh.gif

Tai kad maniškis nebegalioja ax.gif
Atsakyti