hm, na man lakme produktai nelabai... turejau sampuna slenkantiems plaukams, taciau man tik plaukus issausino ir tiek. dar isbandziau ampules, tai kol naudojau, tol efektas buvo, o po to viskas...
Naudoju LAKME ekologiska laka plaukams, man tai nesulipina, purskiklis su dozatoriumi, sausas lakas, labai man o ta sampuna irgi zadu papirkt urmu, kokius 4 buteliukus
as naudoju lakme sampuna is teknia pazeistiems plaukams tai super man jis, nes mano plauku saknys lb greit susiriebaluodavo ir reikdavo ksdien galva plaut, o dabar dvi dienas plaukai graziai atrodo o aliejukas is teknia taip pat pazeistiems plaukams man irgi patinka padeda lenviau issukuoti plaukus
Ilgalaikės fiksacija Skirtas natūraliems ir cheminiu būdu sugarbanotiems plaukams. Formuoja patvarias garbanas ir bangas. Optimali žvilgesio ir pasišiaušimo kontrolė. Atminties efektas. Saugo plaukus nuo UV spindulių, laisvųjų radikalų ir streso formuojant šukuoseną. Su pantenoliu, E vitaminu ir vynuogių sėklų ekstraktu. Tepti ant drėgnų plaukų ir džiovinti difuzeriu arba natūraliai