Gaila, bet ir as niekur nerandu siu sausaineliu
O gal kas is mamyciu daret tokius likima nuspejancius skanumelius ir liko protingu palinkejimu sarasiukas?
Radau lietuviška recepta likimo sausaineliai, bandysiu kepti vaiko krikštynom
Yra pirkti siu sasainiu tikrai 'skonis ir kvapas' parduotuveje akropolyje vieno kaina 0,99cnt
Sveikos Gal kas atsakys. Klausykit, vienai progai prisireike man siu likimo sausaineliu. Galbut zinote, ar kas dar parduoda tokius? Nedaug reeiketu
galvoju ir man būtų visai ieko vienai šventei, reiks pasidaryt akropoly, tam skonis ir kvapas pardėj
ir mane jie domina Norėčiau nustebinti MB arba draugus (žiūrint su kuo švęsiu šiuos artėjančius )
Neseniai Kaune teko ieskoti ir nusivilti Vienintele vieta kur daro pagal uzsakymus tai Skonis ir kvapas, bet turi but nemazas kiekis.Jei kas rasit kur galima mazais kiekiais nusipirkt, butinai parasykit
Kauno Akropoly Skonis ir kvapas parduotuveje galima uzsisakyti. Atveza per savaite laiko. 0.99ct/vnt. Tik kazin kokie ten palinkejimai buna parasyti ?
Pirkau siu sausainuku is Skonis ir kvapas , jie tikrai neatrodė kaip internete ( ju galiukai nesuglausti, dideli labai pasirodė). Zodziai viduj - ne palinkejimai , o ismintingos, prasmingos frazes .