Įkraunama...
Įkraunama...

Likimo sausainėliai

Gaila, bet ir as niekur nerandu siu sausaineliu verysad.gif

O gal kas is mamyciu daret tokius likima nuspejancius skanumelius ir liko protingu palinkejimu sarasiukas? mirksiukas.gif
Atsakyti
as kepiau per Kaledas smile.gif tesla paprasta trapi, zodzius radau internete per paieska "grazios mintys" smile.gif
Atsakyti
Radau lietuviška recepta likimo sausaineliai, bandysiu kepti vaiko krikštynom 4u.gif
Atsakyti
Yra pirkti siu sasainiu tikrai 'skonis ir kvapas' parduotuveje akropolyje smile.gif vieno kaina 0,99cnt
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas atsakys. Klausykit, vienai progai prisireike man siu likimo sausaineliu. Galbut zinote, ar kas dar parduoda tokius? Nedaug reeiketu smile.gif
Atsakyti
galvoju ir man būtų visai ieko vienai šventei, reiks pasidaryt akropoly, tam skonis ir kvapas pardėj bigsmile.gif
Atsakyti
ir mane jie domina ax.gif Norėčiau nustebinti MB arba draugus (žiūrint su kuo švęsiu šiuos artėjančius ) smile.gif
Atsakyti
idomi mintis, manau ir aš ją realizuosiu Kalėdoms
Atsakyti
gal kas Klaipedoje yra mates tokiu sausaineliu pirkti?
Atsakyti
Neseniai Kaune teko ieskoti ir nusivilti verysad.gif Vienintele vieta kur daro pagal uzsakymus tai Skonis ir kvapas, bet turi but nemazas kiekis.Jei kas rasit kur galima mazais kiekiais nusipirkt, butinai parasykit 4u.gif
Atsakyti
Kauno Akropoly Skonis ir kvapas parduotuveje galima uzsisakyti. Atveza per savaite laiko. 0.99ct/vnt. Tik kazin kokie ten palinkejimai buna parasyti ? g.gif
Atsakyti
Pirkau siu sausainuku is Skonis ir kvapas , jie tikrai neatrodė kaip internete ( ju galiukai nesuglausti, dideli labai pasirodė). Zodziai viduj - ne palinkejimai , o ismintingos, prasmingos frazes .
Atsakyti