Įkraunama...
Įkraunama...

Likimo sausainėliai

kokia faina mintis thumbup.gif naujų metų šventei būtų liuks, kažin kaune ar gaučiau jų g.gif jei ne, reikės riešutėlių idėja pasinaudot ax.gif
Atsakyti
Aš bandžiau kepti tuos riešutėlius ir sausainėlius... Įviniojau po gabaliuką tešlos ir riešutą į foliją ir kepiau. Dar iškart ir lapelį su mintim įkišau. Tik kad tešla prilipo prie folijos... Nu nežinau, ar man gavosi taip, kaip ir turėjo. Be to, nežinau, kiek jie gali stovėti. Man jie reikalingi 28 d. o aš jų jau prisikepiau blush2.gif Na, tikriausiai teks nuvažiuoti į skonį ir kvapą ir apžiūrėti, kaip jie iš tikrųjų turi atrodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2007 12 16, 22:27)
O kaip tie likimo riešutėliai? Nepagaunu kampo, kaip juos sulankstyt, nors labai norėčiau ir tokių iškept  blush2.gif Prašau, pasidalinkie mintimis smile.gif

Cia tie riesuteliai nekepti buvo smile.gif Paprasciausiai suvyniojau i folija migdolu riesutus su visu kevalu ir tuo palinkejimu ir viskas smile.gif

Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif Tikrai visiems labai patiko tie riesuteliai, o ir tuos palinkejimus labai visi pataike issitraukti, tiesiog kiekvienam pagal savo buda papuole biggrin.gif Zodziu, buvo linksma ir smagu smile.gif
Atsakyti
O sausaineliu galima rasti "Skonio ir kvapo" arbatos parduotuvej ar kurioj? 4u.gif
Atsakyti
Šiandin buvau Skonis ir kvapas trakų g. centre. Prasikeikiau, kol nuvažiavau, nes beprotiški kamščiai prieš šventes verysad.gif Nors man reikėjo 50, gavau tik 18 paskutinių. Jei reikia didesnio kiekio, juos reikia užsakyti. Ir atsiimti kur kitur (pvz.Akropolyje) negalima sad.gif Na, galvojau užsakyti dar kiek trūksta, bet sugalvojau geriau: iškepsiu dar keliolika, padarysiu riešutėlių :)Ir bus tiek, kiek reikia. Ir įdomiau bus - skirtingi thumbup.gif
O tų sausainėlių kaina - 0,95 Lt/vnt.
Atsakyti
as vasario men. norejau isigyti. apskambinai visus skonis ir kvapas - spyga taukuota. tipo nera uzsakymu, tai ir nekepam. blink.gif
Atsakyti
Ar šįmet kas nors, kur nors matė "likimo sausainėlių" prikti?
Atsakyti
noreciau pabandyti ... o kaune kur butu galima rasti ju nusipirkti gal kas zinot?
Atsakyti
ui, mėgstu tokius clap_1.gif
Atsakyti
Koks smagus dalykėlis tie "likimo" sausainėliai, reiks pasižvalgyti jų kada g.gif
Atsakyti
Reikėtų per kepyklas perskambinti, žinau, kad mano pažįstama kažkurioje Kaune užsisakiusi buvo.
Atsakyti
Judinu temą 4u.gif Gal kas tų sausainėlių Vilniuje ar Kaune kur matėt, Kalėdom jie labai fainai būtų rolleyes.gif
Atsakyti