Man reikia šeimos šventei sausainukų (ar saldainukų) su likimo fraze, ar palinkėjimų, ar atsakymu į užduotą klausimą (mintyse). Net nžn ar tinkamai čia išsireiškiu. Užsienyje man teko tokių ragauti kiniečių restorane. Gal kas susidūrė su tuom Lietuvoje? Žinoma iš bėdos galima pačiam sugalvoti tuos užrašus ir kaišioti į sausainius ar saldainius. Bet bėda nelabai beturiu laiko.
Aš visai neseniai tokius pirkau Kaune, HyperMaximoje, parduotuvėje "Skonis ir kvapas".
QUOTE(Gyvatuke @ 2006 09 04, 17:00)
Aš visai neseniai tokius pirkau Kaune, HyperMaximoje, parduotuvėje "Skonis ir kvapas".
kokia kaina?kiek jų būna?kokie tie užrašėliai?
Ir mane domina tokie sausainukai,arteja sventes ir labai noretusi nusipirkti ir seima bei draugus nustebinti Jei kas zino,labai prasau parasykit i az
Mane taip pat jie labai domina. Jei kas zino, kur ju yra Vilniuje, labai prasau parasyti... Aciu labai!!!
Šių sausainiukų tikrai yra visose "Skonis ir kvapas" parduotuvėse, pvz: Vilniuje Trakų g. kur yra kavinukė pasukus į tokį bromą, tikrai yra Akropolio parduotuvėj, pati dažnai perku
QUOTE(rutt @ 2006 11 15, 20:28)
Šių sausainiukų tikrai yra visose "Skonis ir kvapas" parduotuvėse, pvz: Vilniuje Trakų g. kur yra kavinukė pasukus į tokį bromą, tikrai yra Akropolio parduotuvėj, pati dažnai perku
Aciu, aciu, aciu labai!!!! o mazdaug kokie uzrasai buna ir kokios kainos?
Nėra uži ką
Kaina lygiai 50 cnt vienas, o užrašiukų tiksliai nepacituosiu, bet tokie..na tokie a lia pamokantys Svarbu ne kiek žemai krenti, o kiek aukštai atšoki Ten aišku gražiau parašyta..Arba ten būna kokis įspėjimas, kad va dabar tai jau bus kažkas Beje tie sausainukai tai tokie neįprastos formos, tiesiog labai trapioj tešloj įvyniotas tas popieriukas, jo kraštai dar kyšo neretai pro šonus Parduotuvėje prie kasos būna
Kaina lygiai 50 cnt vienas, o užrašiukų tiksliai nepacituosiu, bet tokie..na tokie a lia pamokantys Svarbu ne kiek žemai krenti, o kiek aukštai atšoki Ten aišku gražiau parašyta..Arba ten būna kokis įspėjimas, kad va dabar tai jau bus kažkas Beje tie sausainukai tai tokie neįprastos formos, tiesiog labai trapioj tešloj įvyniotas tas popieriukas, jo kraštai dar kyšo neretai pro šonus Parduotuvėje prie kasos būna
O as pati sakiau Kaledoms gaminsiu tokius uzrasiukus, tik ne i sausainiukus slepsiu, o kaip nors kitaip Gal turit kas tokiu uzrasiuku is sausainiuku daugiau ar is interneto kokia nuoroda galetumet imesti Buciau labai dekinga
QUOTE(Simute_ @ 2006 11 28, 03:50)
O as pati sakiau Kaledoms gaminsiu tokius uzrasiukus, tik ne i sausainiukus slepsiu, o kaip nors kitaip Gal turit kas tokiu uzrasiuku is sausainiuku daugiau ar is interneto kokia nuoroda galetumet imesti Buciau labai dekinga
Saunuole. O as tingine, tai ieskosiu sausainuku
QUOTE(aristokrate @ 2006 12 03, 20:44)
Saunuole. O as tingine, tai ieskosiu sausainuku
Na, as irgi prie tinginukiu, mieliau nupirkciau Bet siuo metu esu tokioj vietoj, kur tokiu sausainuku nerasiu pirkti, tai teks paciai daryti, nes norisi artimuosius pradziuginti tokia maza, bet miela smulkmenele