Įkraunama...
Įkraunama...

Likimo sausainėliai

Man reikia šeimos šventei sausainukų (ar saldainukų) su likimo fraze, ar palinkėjimų, ar atsakymu į užduotą klausimą (mintyse). Net nžn ar tinkamai čia išsireiškiu. Užsienyje man teko tokių ragauti kiniečių restorane. Gal kas susidūrė su tuom Lietuvoje? Žinoma iš bėdos galima pačiam sugalvoti tuos užrašus ir kaišioti į sausainius ar saldainius. Bet bėda nelabai beturiu laiko.
Atsakyti
Aš visai neseniai tokius pirkau Kaune, HyperMaximoje, parduotuvėje "Skonis ir kvapas".
Atsakyti
QUOTE(Gyvatuke @ 2006 09 04, 17:00)
Aš visai neseniai tokius pirkau Kaune, HyperMaximoje, parduotuvėje "Skonis ir kvapas".

kokia kaina?kiek jų būna?kokie tie užrašėliai?smile.gif
Atsakyti
Ir mane domina tokie sausainukai,arteja sventes ir labai noretusi nusipirkti ir seima bei draugus nustebinti thumbup.gif Jei kas zino,labai prasau parasykit i az thumbup.gif
Atsakyti
Mane taip pat jie labai domina. Jei kas zino, kur ju yra Vilniuje, labai prasau parasyti... rolleyes.gif Aciu labai!!! 4u.gif
Atsakyti
Šių sausainiukų tikrai yra visose "Skonis ir kvapas" parduotuvėse, pvz: Vilniuje Trakų g. kur yra kavinukė pasukus į tokį bromą, tikrai yra Akropolio parduotuvėj, pati dažnai perku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutt @ 2006 11 15, 20:28)
Šių sausainiukų tikrai yra visose "Skonis ir kvapas" parduotuvėse, pvz: Vilniuje Trakų g. kur yra kavinukė pasukus į tokį bromą, tikrai yra Akropolio parduotuvėj, pati dažnai perku  tongue.gif

Aciu, aciu, aciu labai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif o mazdaug kokie uzrasai buna ir kokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leo11: 15 lapkričio 2006 - 21:24
Nėra uži ką smile.gif

Kaina lygiai 50 cnt vienas, o užrašiukų tiksliai nepacituosiu, bet tokie..na tokie a lia pamokantys biggrin.gif Svarbu ne kiek žemai krenti, o kiek aukštai atšoki lotuliukas.gif Ten aišku gražiau parašyta..Arba ten būna kokis įspėjimas, kad va dabar tai jau bus kažkas biggrin.gif Beje tie sausainukai tai tokie neįprastos formos, tiesiog labai trapioj tešloj įvyniotas tas popieriukas, jo kraštai dar kyšo neretai pro šonus smile.gif Parduotuvėje prie kasos būna smile.gif
Atsakyti
as pamenu akropoli visad pirkdavau blush2.gif idomus uzrasiukai, ir sausainukai skanus 4u.gif daug turejau tu lapuku, dabar du belike:
"pradziugink tuos, kurie salia. tie, kurie toli, ateis patys"
"iseidamas palik duris praviras, kad galetum sugrizti"
ieskokit "skonis ir kvapas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchy: 16 lapkričio 2006 - 16:10
O as pati sakiau Kaledoms gaminsiu tokius uzrasiukus, tik ne i sausainiukus slepsiu, o kaip nors kitaip g.gif Gal turit kas tokiu uzrasiuku is sausainiuku daugiau ar is interneto kokia nuoroda galetumet imesti mirksiukas.gif Buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simute_ @ 2006 11 28, 03:50)
O as pati sakiau Kaledoms gaminsiu tokius uzrasiukus, tik ne i sausainiukus slepsiu, o kaip nors kitaip  g.gif  Gal turit kas tokiu uzrasiuku is sausainiuku daugiau ar is interneto kokia nuoroda galetumet imesti  mirksiukas.gif  Buciau labai dekinga  mirksiukas.gif

Saunuole. 4u.gif O as tingine, tai ieskosiu sausainuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2006 12 03, 20:44)
Saunuole. 4u.gif  O as tingine, tai ieskosiu sausainuku  blush2.gif

Na, as irgi prie tinginukiu, mieliau nupirkciau blush2.gif Bet siuo metu esu tokioj vietoj, kur tokiu sausainuku nerasiu pirkti, tai teks paciai daryti, nes norisi artimuosius pradziuginti tokia maza, bet miela smulkmenele wub.gif
Atsakyti