Mano dukrytei beveik 7 mėnesiai ir dar neturim dantukų. Bet aš dėl to nesijaudinu, nes sūnui pirmasis dantukas išdygo 8 mėnesių, be jokių negalavimų - nepastebimai. Dukrytė dabar viską labai kiša į burną ir seilėjasi, tai matyt jau neilgai liko laukti. Netepu dantenų niekuo, nes daktarė sakė, kad tie visi tepaliukai skirti ne vaikams, o tėveliams - sąžinei nuraminti Kiek vaikui reikia, tiek jis pats pasimasažuoja kramtydamas žaisliukus. O be to, tepaliukas gali alergizuoti.
Mano mazylei pirmas dantas isdygo lygiai 7 men. As jo ir laukiau tuo metu, nes ir man ir mano vyrui pirmi dantys pasirode 7 men . Dabar dukrytei 9,5men ir ji turi 4 dantukus. Kai dygo pirmieji dantukai, tai nakciai patepdavau Kamistad tepaliuku, o dabar jau pastebejau, kad jai "vienodai sviecia" tie tepliojimai, labiau jai patinka pagriauzti atsaldyta kramtuka (palaikau saldytuve) arba griauzia metaline stalo koja .
Mūsų dukrytei pirmasis dantukas išdygo 5 mėn., o po kelių dienų ir antrasis, smarkiai vaikas kankinosi, nuo rankų nenulipo, gal todėl, kad beveik vienu metu abu? Bet kiek žinau, daugeliui vaikučių aptiniai kandys vienu metu dygsta. Tepaliukais tepiau, bet nepastebėjau poveikio.
na pas mus ligiai tokia pati situaciaj. Pirmi dantukai isdygo 3 men. 5.5 men mes jau turejos 6 dantukus. O dabar mums 6 men ir 1 sav o jau turim 8 dantukus.
mums 11men pirmi dantukai pasirode 5men, dabar jau lenda iltiniai 4 isviso tuoj turesim 14 nepadeda mums tepaliukai tai naudojam vaikiska paracetamoli arba viburkolio zvakutes (cia kai visai vaikiukas issiverkia)
Deje, bet mes irgi dar neturim dantuku, mums jau 5men.Dukryte viska kisa i burna, daug seikejasi, bet dantenos dar ne kietos. dabar mano angeliukas ismiega visa nakti nje karto neatsikelus o dabar paskaiciau ka cia mamytes raso apie tokius didelius skausmelius, tai pradejau bijot tu dantuku Na bet kiek gi vaikas gali but geras ir leist man issimiegot O tepaliuka pirksiu turbut ir as
Mums jau beveik 9 mėn, bet turim tik 1 dantuka (tiksliau pusę). ir nepanašu kad greit turesim daugiau. kažin ar gerai kad taip vėlai dygsta?
Mum jau 7mėn, bet dantuko dar nei vieno neturim, nors seilėjasi jau labai seniai, o į burną kiša viską kas tik kely pasipainioja bet sako, kad kuo vėliau dantukai išdygsta tuo jie sveikesni būna, geriau jau taip ir būtų, o tai nelinkėčiau savo vaikui taip dažnai lankytis pas dantistę, kad kaip aš lankausi
mums 9.5men.ir turim beveik 5 dantukus,pradejo dygt taip pat velokai
mažiui pirmasis dantukas pasirodė 4,5 mė., o už savaitės ir antrasis. Tepaliukų nenaudojom, bet zirziliukas visą laiką būna, nes greičiausiai ir trečias ruošiasi lysti.
Mums 9 mėn. o dantuko nė vieno ir nežada dygti. Truputį neramu, neužilgo į darželį, o ten maistas kaip suaugusių, kaip gi ji valgys
mums 8 menesiai ir pas mus jau 2 dantukai,laukiam nauju