Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai!

Mano suneliui pirmas dantukas isdygo kai jam buvo lygiai 6 men,po keletos dienu antras,abu apacioj.dabar jau savaite piktas nerealiai,galva net skauda,niekas nepadeda,nei sokliukas,nei ant ranku,tai man atrodo tuoj dygs ir kiti.o kantrybes reikia nerealios thumbup.gif
Atsakyti
neverta spraustis i kazkokius remus. kiekvienam zmogui [leliukui] individualiai tai vyksta, kaip ir ropojimas, vaiksciojimas. nera juk taiskykles, kad va, suejus sitiek ir sitiek laiko BUTINAi turi buti tas tas ir anas. mums pirmas 4.5 men. islindo o paskui kai pradejo tai dabar jau 10 turi. bet kazin, ar kas nors butu buve kitaip, jei pirmas dantis 6 ar 8 men islystu:)
Atsakyti
Mums keturi su puse mėn. ir neužilgo turėsim dantuką, jau beveik prasikalęs. Tept niekuo netepu, bet dėmesio reikalauja tikrai daugiau, pasidaręs tikras zirziliukas.
Atsakyti
Sūneliui pirmas dantukas išdygo 6.5mėn, o po savaitės antras, taigi dabar turim du "perliukus'' biggrin.gif . Buvo šiek tiek irzlesnis pasidaręs, sunkiau užmigdavo nakčiai, dabar jau viskas gerai.
Atsakyti
Mums po kelių dienų bus 8 mėn. Neturim nė vieno dantuko blink.gif Jokių požymiu nėra Kada bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2006 03 27, 21:54)
Mums po kelių dienų bus 8 mėn. Neturim nė vieno dantuko blink.gif  Jokių požymiu nėra Kada bus  g.gif

Pas mane taip pat buvo tas pats o po keliu dienu žiuriu dantukas kalasi irgi nieko nesymatėir nesijautė
Atsakyti
Kai dysta dantukai tai pasitelkiam kantrybe ir laukiam kad tik greiciau prasikaltu.Buname labai irzlus, bet nors tiek gerai , kad be temperaturu.Naudojam tepaliukus, bet jei atvirai - tai sakyciau tai minutei tik padeda, o toliau viskas is naujo.Mum 7.5 men o turim jau 7 dantukus:)
Atsakyti
mums vakar buvo 10 mėnesiukų, tai jau pradėjo lįsti ketvirtas dantukas tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
mums beveik 8men.ir sianden pamaciau,kad pirmasis dantukas jau pradeda lysti biggrin.gif biski velokai dygsta dantys,bet turbut kai pabirs ,tai daug vienu metu
Atsakyti
o mums vakar suejo 9 men, tai turim jau beveik 8 dantukus 4u.gif
Pirmi du pasirode 5,5 men. (apatiniai), virsutiniai priekiniai pasirode apie 7-a men. thumbup.gif , bet idomiausia tai, kad kartu su virsutiniais priekiniais eme kaltis dar du is sonu, o po savaiteles dar du apacioje g.gif biggrin.gif . Taigi vienu metu mano vaikutis "augina" 6 dantukus! As nezinau gerai tai ar ne, bet atrodo, kad jam paciam tai nesudaro jokiu sunkumu, t.y. jis nera labai irzlus, ne viduriuoja, ne karsciuoja, nakti miega, kaip angeliukas thumbup.gif. As jam net dantenu jokiais kremukais neteplioju biggrin.gif , nes gydytoja pasake, kad esant stipriam seiletekiui, tas kremas greitai "nusiplauna".
Nezinau, kodel mano mazius toks spartuolis, gal todel, kad vis dar valgo mamos pieneli? biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūnui 9 mėn ir 1 savaitė dar neturime dantų blink.gif
Atsakyti
Tai va mano mažei prieš kelias dienas suėjo 9 mėn. ir turi 6 dantukus. biggrin.gif Pirmieji du apatiniai dygo labai sunkiai: temperatūra laikėsi apie tris dienas, po to prisidėjo dar slogytė ir viena akutė labai ašarojo. Keturi viršutiniai išdygo, kaip grybai po lietaus, vienas paskui kitą. Na o dabar jau tris dienas mažė viduriuoja (tik spėk keisti rūbelius). Bais irzli tiek naktį, tiek dieną. Kažkaip neramu dėl to viduriavimo darosi, nors gydytoja sako, kad dantukai, bet taip ilgai ar gali vaikis viduriuoti? g.gif Gal kam nors irgi taip buvo, pasidalinkite savo patirtimi.
Atsakyti