Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai!

Vyresnėliai pirmųjų dantukų sulaukė dešimtą mėnesį, o dukrytei jie pradėjo dygti anksčiau - sulaukus aštuonių smile.gif
Atsakyti
Pirmas dantukas isdygo 4men., doh.gif,o jau 7- turejom 8. thumbup.gif
Atsakyti
O mums pirmas dantukas isdygo 6men ir 19 dienu. Nebuvo nei temperaturos, nei viduriavimu, nei kitu pozymiu todel nustebau kai maitinant saukstelis i kazka subarskejo victory.gif
Atsakyti
pagaliau ir mes sulaukėm dančio thumbup.gif mums 10 mėnesių smile.gif
Atsakyti
O mes sulaukem 7 menesiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dowiliuke @ 2007 05 29, 10:09)
pagaliau ir mes sulaukėm dančio  thumbup.gif  mums 10 mėnesių  smile.gif


SVEIKINAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mums pirmas islindo 6 men., dabar suneliui beveik 10 men., turim 8 dantukus. Labai vargom, nes trys dantukai is karto kalesi blink.gif . Maziuko is ranku nagalejau paleisti doh.gif
Atsakyti
Turiu tris vaikučius ir visiems skirtingai. Pirmam beveik 6 mėn dygo, antrai septynių, o mažajai penkių su puse. Pirmiesiems abu pirmi dantukai beveik kartu, o mažajai beveik pusės mėnesio skirtumu, tai mažiau kankinosi, kai po vieną dygo.
Atsakyti
Mums isdygo pirmieji dantukai kai maziui buvo 7 men (mes gimem anksciau laiko menesiu). Kol prasikale, maziulis buvo neramus, nakti blaskesi, neleido prisiliesti prie smegenuku, tepdavom Kamistad saldanciu geliuku thumbup.gif Temp nebuvo. Dbr jau kalasi du virsuje. Siaip kai jau prasikala, tai jau uzauga be vargo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes!
mano pirmam du dantukai apacioj isdygo 4 men,o iki 9 men jau turejom 18 dantu.dygo be jokiu problemu,bet vistiek tepdavom tepaliuku.o va mazajai dabar tik atrodo,kad kazkas virsiuj lyg ir nori dygti.
Atsakyti
Mano mazei buvo 4,5men. kai prasikale du dantukai iskarto.Tai buvo nerami,sunku buvo valgyti,turejo sloga ir buvo uzkimus.Temperaturos nebuvo.Dantenas tepu "dentinox-gel" labai padeda.Dabar laukiam dar poros dantuku,nes labai jau istinusios dantenos.
Atsakyti
Pirmi du dantukai prasikalė Kalėdų rytą, kai mažylei buvo pusė metukų rolleyes.gif . Beje, labai ramiai, be jokių pašalinių reiškinių (sloga, nerami ar pan.). Kiti du prasikalė po trijų mėnesių,tada dar du, ir dar du biggrin.gif . O šį kartą, prieš paskutinę porą dantukų, buvo šiokia tokia slogytė pirmą kartą.
Atsakyti
Mano pirmiems vaikučiams prasikalė 3,5 mėnesių, kaip ir man, o mažylei - tik 6 mėn. ir iki 11 mėnesio turi tik 5 dantukus. Dantukai kalasi su baisiu 3 parų karščiavimu, viduriavimu, kai daugiau jokiomis ligomis nėra mergytė sirgus. Naudoju Viburkolio žvakutes nuo skausmo ir temperatūros.
Atsakyti