Mus jau greit 8 menesiukai, bet dantuku dar neturim
Šiandiena pirmas dantis išdyyyygo Mamai laimės pilnos kelnės Šiandiena mums šeši mėn. ir šešios dienos
mums pirmieji dantukai ir iskart 2 isdygo 4.5men. taciau vat treciojo dar nesulaukiam, nors jau 7.5men...
Mano dukrytei pirmas dantukas prasikale 6 menesiu, dabar mums 10 menesiu ir savaite mes turim jau 6 dantukus
pirmu dantuku sulaukeme 5.5men , dabar mums 6.5 kolkas du ir teturime
Mes pirmu dantuku sulaukek 6,5 men. dabar jau turime 6 dantukus
Kokių 7 mėnesių
Mums pirmi 2 dantukai pasirode 6,5 men.
Manajai pirmuju dantuku virsunes pasirode, kai iki 6 men. gimtadieniuko buvo like 2 d. Dabar dar vis tik tuos 2 ir teturim
QUOTE(Hedra:) @ 2007 04 03, 11:28)
mano vaikuciui 5 menesiai labai smarkiai seiliojasi kiti kasuzaugino po kelis vaikus labai net nustemba kad mano vaikuciui tiek daug seiliu bega... daktare jau pries 2 menesius sake kad tuoj isdyks dantukas bet dar iki siol jo nesulaukeme...as nesijaudinu nes galvoju jog jis dar per mazas
Mano Ugnei seilėtekis prasidėjo nuo kokių 4 mėn., o pirmas ir po kokios savaitės antras išaugo sulaukus 6 mėn. amžiaus. Po to buvo pertrauka ir nuo 9 mėn. kaip pradėjo dygti kaip grybai po lietaus - per 3 mėn. išdygo 10 dantukų ir pirmąjį gimtadienį mergina šventė su 12 dantų