mums pirmasis dantukas prasikalė 5 mėn. ir 3d..o antrasis 5,5 mėn.. dabar mums 6mėn ir 6d. ir kitų dantykų dar nesimato
Mano abiem dukrytem pirmieji dantukai isdygo 7.5men.
Dabar mazajai tuoj metukai, bet turi tik 2 dantukus, au lyg r treciasis kalasi. Abiem dygo lengvai,be jokiu temperaturu ar viduriavimu
Dabar mazajai tuoj metukai, bet turi tik 2 dantukus, au lyg r treciasis kalasi. Abiem dygo lengvai,be jokiu temperaturu ar viduriavimu
pirmieji dantukai mano suneliui prasikale velokai - kai buvome jau 7 menesiu. is karto kalesi du virsutiniai dantuliai, tai vaikis vaiksciojo kaip triusiukas tiesa, kalesi nelengvai - su naktiniais nemiegojimais, temperatura (viena nakti buvo pakilusi net iki 39.5 ).
dabar jau turime viena apacioje ir antras jau visai pakeliui
dabar jau turime viena apacioje ir antras jau visai pakeliui
mums jau taip pat lenda matosi ir labai duria o Suneliui neseniai sukako 5menesiukai!
mes pirmų dviejų dantukų sulaukėm 5 mėn , o dar du dantukai išdygo prieš kelias dienas tai yra 8 mėn
Mano mažylei pirmasis dantukas prasikalė lygiai 8,5 mėn sakyčiau visai neskausmingai. Beje, seilės plūdo jau nuo 2 mėn o pora savaičių prieš pasirodant dantukui tų seilių visai sumažėjo Dabar jau laukiam antrojo danto
mes pirmų dviejų dantukų sulaukėm 5 mėn, dabar 7 ir tebeturim tik 2, laukiam kitų
mums pirmieji dantukai isdygo 4 men ir iskart du, kiek dziaugsmo buvo o dabar stop ir nebera, tad taip ir gyvenam su dviem dantukais ir laukiam kitu draugu.
mums 5,5 men ir jau lenda lenda ryt poryt bus
mums jau 6men ir pirmasis dantukas jau prasikale uzvakar