Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai!

Mano maziui 8 men, ir pries savaite isdygo pirmas dantukas, o dabar jau natras lenda.
Norejau paklaust, ar gali but, kad del dantuku dygimo, pakyla temperatura, viduriuoja? Siaip nei slogos ner, nei persales, o vat temperatura yra, ir neramus toks...
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2006 12 29, 15:11)
Mano maziui 8 men, ir pries savaite isdygo pirmas dantukas, o dabar jau natras lenda.
Norejau paklaust, ar gali but, kad del dantuku dygimo, pakyla temperatura, viduriuoja? Siaip nei slogos ner, nei persales, o vat temperatura yra, ir neramus toks...

Gali būti ir nuo to, daktarikei vistiek reikėtu pasirodyt. Mudu tris dienas laukėm dantukų kada atsiras temperatūra nekrito vakarais pakildavo iki 38 jautėsi gerai nei slogos, nei kosulio, kai nuėjom pas daktarikę pasirodo raudona gerklytė kuri ir sukėlė temperatūrą. Tai dabar antibijotikus geriam savaitė, veidelį ėmė bert lyg alegija, seselė sakė kad nuo antibijotikų tai nežinau ka ir bedaryt. g.gif
Atsakyti
o pas mus dantukai nedigo iki beveik 9 men,o kai pradejo,tai per 1.5 savaites 6 dantukus sulaukem doh.gif tas naktis prisiminsiu (ir kaimynai taipogi) visam gyvenimui blink.gif
Atsakyti
mums tai išdygo gan anksti apačioja tai 4mėn.o viršuje turim jau viena 5mėn.ir laukiam kito kitoje pusėje thumbup.gif
Atsakyti
maniskiams abiems pirmas dantukas isdygo 10 men. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2006 12 29, 16:11)

Jei temperatura iki 38 laipsniu,tai yra normalu ir cia gali buti del dantuku, o jei virs 38 laisniu-galima itarti,kad tai kokia infekcija.Butinai nueikit pas gydytoja.
Atsakyti
Mano mergaiciukei 5 menesiu islindo du dantukai,dabar jai eina devintas ir lenda cieli keturi dantukai biggrin.gif teperatura 39.2 sukilo per kaledas,galvojau nuprotesiu blink.gif bet nieko iskentejom thumbup.gif
Atsakyti
Na mums pirmi du iškart išdygo metukų dviejų savaitėlių, viršuje trys iškarto 1, 2 mėnesių, laukiam dar vieno viršuje, turėsim 6 net biggrin.gif
Atsakyti
Mes pagaliau savo pirmojo dantuko sulaukėm. thumbup.gif Išdygo,kai buvo 9 su puse mėnesio. 4u.gif Dabar laukiam kitų. tongue.gif
Atsakyti
O mums pirmas dantukas isdygo 6 menesiuku smile.gif Pirmaja Kaledu diena smile.gif
O po poros dieneliu ir kitas salia pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmi dantukai isdygo kai buvo 7 men,abu is karto...
Atsakyti
mums pirmasis dantukas isdygo 6men 1 sav, po savaites dar vienas
Atsakyti