sunui pirmas dantukas isdygo 6 men berods. O pas maze laukiam, laukiam ir nesulaukiam,jau 9 men eina,o dantuku kaip nera taip ir nera nors atrodo jau nuo 4 menesio seiles iki grindu,viska griauzia,viena ryta atsikelia atrodo jau-jau,dantenos uztinusios kaip velnias zino,kita ryta vel tylu-ramu
mums buvo lygiai 6 mėnesiai, kai jau galutinai išlindo vienas apatinis kaplius, dabar jau antras pareina
na mano kleckas nuo dvieju menesiu pradejo seiliotis, bet tik neseniai pirmas dantukas prasikale, o siandien ir antas pasirode, mums dabar yra 4,5men
Dukrytei pirmas dantukas prasikale 4 men.,o sunui 7.5men.
Musu suneliui pirmas dantukas prasikale 5 men., o seiliotis pradejo nuo 3men.
Po poros dienu sulaukem ir antro
dar keturiu dantuku sulaukem is kart man atrodo 7,5 men
Tai va toks dantuotas musu vaikas
Po poros dienu sulaukem ir antro
dar keturiu dantuku sulaukem is kart man atrodo 7,5 men
Tai va toks dantuotas musu vaikas
Musu suneliui pirmas dantukas prasikale 7,5 men., po poros dienu sulaukem ir antro
Mes pirmų, dviejų, apatinių dantukų sulaukem 6 mėnesių, o sulaukę 9 mėnesių turim 6 dantukus. Nors kramtosi mažoji taip lyg turėtų pilną burnytę dantų
na mes primojo dantuko sulaukem tik 10 mėn.
Mes seiliojomes irginuo kokiu 3-4 men, o dantuku sulaukem tik 8 men.
mes tai 8 menesiukus su 5 dantukais sutikom. tik vat pas mus jie ne is eiles auga. truksta vieno kapliuko.
nuvaziavom pasikonsultuoti pas daktara, sakom gal negerai kas nors (giminej yra buve, kad du i viena vieta augo). tai jis tik nusijuoke: gal teveliai problemu neturi?
sake kad isaugs ir tas, viskas ok
nuvaziavom pasikonsultuoti pas daktara, sakom gal negerai kas nors (giminej yra buve, kad du i viena vieta augo). tai jis tik nusijuoke: gal teveliai problemu neturi?
sake kad isaugs ir tas, viskas ok